devil_will_cry Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 placebo the meds. an kai den to exw akoysei akoma apo to single kai mono katalaba oti einai pethameno opws kai ta dyo prohgoymena.
Godfath3r Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Black Rebel Motorcycle Club-Take Them On' date='On Your OwnBoards Of Canada-Music Has The Right To Children NINJA TUNES-Trip Hop And Jazz Tones(katevasmeno alla katapliktiko ) Voodoo Child-Baby Monkey[/quote'] Έχεις πάρει δύο cd Boards of Canada και δεν έχεις πάρει το καλύτερό τους...Μιλάω για το Geogaddi... Aλήθεια που τα βρίσκεις αυτά στο Ηράκλειο?Φέρνουν τα metropolis?
mademoiselle Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 kala vre Gody mou,pws xereis ti exw kai ti den exw?! edw grafw ti peira kai oxi pio einai kalutero i oxi -paragelia tokana,ti na sou pw,de xerw an toxei i oxi,kane kamia volta na mas peis kai mas
Kleanthis Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Φλέρυ Νταντωνάκη - Η αιώνια εφηβεία της φωνής
ifrit Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Εγώ πήρα Metallica - S&M (2 CD) 19E Πως μου ρθε...
silencer51 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Οι τελευταίες αγορές που έκανα ήταν πριν 1μιση μήνα στη Γερμανία. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να αγοράζω CD, vinyl rules! Lali Puna - Scary World Theory Jon Spencer Blues Explosion - Experimental Remixes Beastie Boys - Hello Nasty (για να γουστάρουμε!) Four Tet - Everything Ecstatic Kraftwerk - Trans Europe Express (δισκάρα) και πολλά άλλα classics που βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση - Beatles, Beach Boys (!), Captain Beefheart κ.λ.π.
blueviper Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Φλέρυ Νταντωνάκη - Η αιώνια εφηβεία της φωνής Πανέμορφη φωνή σε ένα εξαιρετικό cd ιστορικό ντοκουμέντο. Αναρωτιέμαι πόσες από τις σύγχρονες ψευδεπίγραφες "ντίβες" του ελληνικού τραγουδιού θα τολμούσαν να απαντήσουν σε live στην ερώτηση του κιθαρίστα "σε τι τόνο να το πάρω?", "any key will do", για το κομμάτι Yesterday. Πολύ μεγάλη απώλεια...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μια συλλογη disco house της Hed Kandi.
Godfath3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εγώ πήρα Metallica - S&M (2 CD) 19EΠως μου ρθε... Γιατι να μην σου έρθει δηλαδή?
tromeros dennis Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 τελικα το πηρα: Dream Theater - Metropolis 2000: Live Scenes from New York (DVD) 15€ απο "ημπεϊ"
funkyshit Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 FAITH NO MORE "This Is It: The Best Of" PELICAN "Australasia"
Godfath3r Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Ένα μπλουζάκι mastodon πιάνεται? :-P Eπίσης δωράκι μαζί με την παραγγελία απο την relapse records ένα cd compilation απο μπάντες της εταιρίας!!!
funkyshit Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 πιάνεται...! Εγώ κρατιέμαι για την αρχή Μαίου. Καινούρια Tool, Peppers και Pearl Jam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.