tromeros dennis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 απο το Metropolis: Θανος Μικρουτσικος, Βασιλης Παπακωνσταντινου - Θαλασσα στη σκαλα Πυξ Λαξ - Στιλβη αν και τα ειχα και τα δυο, αλλιος.... =)
tromeros dennis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 απο το Metropolis: Θανος Μικρουτσικος, Βασιλης Παπακωνσταντινου - Θαλασσα στη σκαλα Πυξ Λαξ - Στιλβη αν και τα ειχα και τα δυο, αλλιος.... =)
robas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 3 Doors Down - Away From The Sun (Dual Disc) [15.80]
blueviper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Mew - And The Glass Handed Kites...εξαιρετικό album...το review το περιγράφει επαρκώς. Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Η Βροχή Από Κάτω...μια από τις πλέον ουσιαστικές και ολοκληρωμένες καταθέσεις, από έναν καλλιτέχνη που σπάει τα στεγανά και προχωράει την τέχνη του χωρίς συμβάσεις και περιττούς δισταγμούς. Ένα βήμα πέρα από την "Αγρύπνια" με τον κλασσικίζοντα Κώστα Θεοδώρου να παραδίδει μαθήματα προχωρημένης ενορχήστρωσης. Μακάρι να ακολουθούσαν κι άλλοι από το λεγόμενο "έντεχνο" χώρο, μπας κι έβγαινε ποτέ από το τέλμα.
funkyshit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Mew - And The Glass Handed Kites[/url']...εξαιρετικό album...το review το περιγράφει επαρκώς. Εμένα δε με ενθουσίασε. Σκοπεύω όμως να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα...
ifrit Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Anthrax - Among The Living Kyuss - Welcome To Sky Valley
Godfath3r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Είχαν κάνει pre-order το καινούριο Boysetsfire με δώρο μπλούζα...Μου ήρθαν την παρασκευή... Boysetsfire - The misery Index: Notes from the plague years + t-shirt [20$]
blueviper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Red Sparowes - At The Soundless Dawn (16.20€) Thurston Moore - Psychic Hearts (8.90€) El Pianista OST (4.90€) Angelo Badalamenti - Un Long Dimanche De Fiancailles (4.90€) Ciccone Youth (Sonic Youth) - The Whitey Album (8.90€)
Ceridwen Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 hi! είναι καλό του badalamenti? μου αρέσει πολυ. την μουσική δεν την θυμάμαι από την ταινία. (yawn!!) εγώ πήρα τη syriana, ένα της Lila Downs και το american III του johnny cash.
blueviper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Για να μην το αδικήσω, δε θέλω να εκφέρω ακόμα πλήρη γνώμη γιατί δεν πρόλαβα να του δώσω την προσοχή που του πρέπει. Από το λίγο πάντως που άκουσα, φαίνεται ενδιαφέρον. Το πήρα από το Metropolis της Πανεπιστημίου. Η γαλλική έκδοση έχει 4.90€, όταν η ίδια "αγγλική" έχει 7.50€.
Godfath3r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Xθές κατεύθασε και η παραγγελία απο Αμερική του: Norma Jean - O'God The Aftermath[20$ μαζί με τα έξοδα αποστολής] με extra DVD και ένα extra κομμάτι...
mademoiselle Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Black Rebel Motorcycle Club-Take Them On,On Your Own Boards Of Canada-Music Has The Right To Children NINJA TUNES-Trip Hop And Jazz Tones(katevasmeno alla katapliktiko ) Voodoo Child-Baby Monkey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.