Προς το περιεχόμενο

Η τελευταια σας αγoρα...

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to Is This It twn strokes dikaiws xaraktiristike to rock n' roll manifesto twn teleutaiwn xronwn.to room on fire twn idiwn apla apolafsa th metriothta sto megalio ths(sxetika me to ekriktiko prwto tous).den exw ksanakousei pote toooses polles fores ena album.gia mena itan polu kalo.kai mousika.kai prin liges meres peira kai egw to Limited Edition"First Impressions Of Earth''kai katalavaineis...!!!!!!poli kalo exisou,den se apogoitevei.(apla apo strokes perimenei kaneis polla)exw trela mazi tous.atherapefta erwtevmeni:mrgreen: pantws peiramatizonte akoma mousika pistevw.den exoun mia ksekathari poreia mousiki-ena xaraktiristiko tous einai vevaia i afthentikotita tous-tous xehorizeis me ti mia mousika.exoun polla xronia mprostatous.God blessed them :)

Δημοσ.

Κοίτα κι εγώ το Is This It το είχα/έχω λιώσει και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έχω ακούσει ποτέ. Για αυτό το Room On Fire με απογοήτευσε. Όχι οτι ήταν κακό, αλλά σε σχέση με το πρώτο, ήταν μέτριο. Ακριβώς επειδή το group σου έχει δείξει ότι μπορεί καλύτερα. Επειδή λοιπόν είναι λίγα τα συγκροτήματα που έκαναν πολύ καλό 1ο δίσκο, κατώτερο 2ο και μετά επανέκαμψαν, για αυτό και δεν περίμενα τόσο καλό άλμπουμ από τους Strokes. Ο ήχος τους έχει αλλάξει λιγάκι σε αυτό το τελευταίο. Υπάρχουν βέβαια κλασικά Strokes κομμάτια, αλλά δοκιμάζουν καινούρια πράγματα και ακούγονται κάπως "περίεργοι" (με λίγα λόγια δεν είναι δίσκος για να ξεκινήσει κάποιος να ακούει Strokes). Τέλος πιστεύω ότι "τεχνικά" αυτός ο δίσκος είναι καλύτερος του Is This It (πιο δεμένο παίξιμο).

Νέα αγορά:

DELAYS "You See Colours" (τέλειο δισκάκι για τώρα που μπαίνει η άνοιξη)

edit: Μερικές φορές σκέφτομαι πως μπορεί να θεωρηθώ ανώμαλος. Εννοώ πως μιλάω για Strokes και Delays ενώ υπογράφω με banner των Slipknot. Τι να κάνω, απλά ακούω πολλά είδη μουσικής :D

Δημοσ.

Σήμερα τσίμπησα το

Tool - Schism (DVD single)

και έγινε και μια μαλακία και δεν μπορούσε να μου χτυπήσει απόδειξη για το Parabola το single και μου το κράτησε, θα το πάρω άλλη μέρα!!!

Πάντως η έκδοση είναι τέλεια!!!

Δημοσ.

simfwnw apoluta funkyshit(wraio nick-asxeto) mazi sou.pantws mou kanei idiaiteri entupwsi-20 xronwn gaidouri(xexexxe) pou tous prwtoakousa sta 17 mou(perasa kai egw apo polla mousika akousmata) kai akoma tous akouw san na tous akouw prwti fora me tin idia akrivws trela!!!

Δημοσ.

Χμ...

Μαζί μου φαίνεται αγοράζουμε εμείς Γιώργο...

Εχουμε λοιπόν:

Stratovarius - Episode [11.40]

The House Of Love - Fontana [6.40]

Kosheen - Kokopelli [6.40]

Δημοσ.

Μόλις κατεύθασε απο snapper.com

Katatonia - The Great Cold Distance (Lmt Box Edition)

(τίμη δε θυμάμαι γιατί είχα κάνει pre-order πριν κανα μήνα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...