Προς το περιεχόμενο

Η τελευταια σας αγoρα...

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nαι και γώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το cd.Aν θέλεις κάνε κανά Review στο Insomnia μόλις το ακούσεις καλύτερα!

Να πω την αλήθεια, αυτό που εγώ άκουσα είναι πως πρόκειται για υπερεκτιμημένη μετριότητα και για άλλο ένα συγκρότημα που σπρώχτηκε στο Μπριτάνια μέχρι αηδίας στα πλαίσια πάντα της αναγέννησης ιδιωμάτιων.

Τα δε σούργελα του NME (τώρα οι ακροατές...οι reviewers...γι' αυτό δεν βάζω όρκο) το ανέδειξαν ως 5ο καλύτερο δίσκο ΟΛΩΝ των εποχών (και του σύμπαντος άμα λάχει) μπροστά από τους Beatles. Το να προσθέσω πως μια μούτζα να με το συμπάθειο δεν αρκεί, μάλλον περιττό είναι.

Δημοσ.

Oi τέτοιου είδους μπούρδες (μήν πώ καμμιά άλλη λέξη ον λάιν) είναι γνωστές απο αυτά τα περιοδικά.Αυτό όμως δεν μειώνει την αξία ενός άλμπουμ.Το να σ'αρέσει δεν σημαίνει οτι μαζί με αυτό τον ενθουσιασμό θα το βάλεις και στην τοπ (έβερ) λίστα...

Τώρα όταν ακούω γενικά για ένα άλμπουμ οτι είναι ωραία φτάνει να το ακούσω και γώ και να επαληθεύσω ή να διαψεύσω τις φήμες.Απο την στιγμή που δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Σίγουρα όμως για να μπεί σε μιά τόσο "βαριά" λίστα με μεγάλα ονόματα πέρνει πολύ περισσότερος χρόνος...

Μαζί σου και η δικιά μου μούτζα εννοείται...

/οφ τοπικ μόουντ όφ

ifrit, ωραίο cdάκι ;-) Για την ακρίβεια ένα απο τα καλύτερα της προηγούμενης δεκαετίας...

cheers!

Δημοσ.

1-2 τραγούδια που άκουσα μου φάνηκαν συμπαθητικά, αν και μοιάζουν πάρα πολύ με τους Franz Ferdinand (που ήταν η προηγούμενη μόδα στην Βρετανία).

Ίσως πρόκειται γιά καλό άλμπουμ, αλλά υπερβολές σαν αυτές του NME μόνο καλό δεν του κάνουν γιατί προκαλούν δικαιολογημένες αντιδράσεις όπως αυτή του blueviper (κάπως έτσι αντέδρασα κι εγώ όταν είδα την λίστα).

Δημοσ.

Εμένα πάντως με προβληματίζει αυτό το μόνιμο άγχος του "next big thing" που μεταφέρεται με αστραπιαία ταχύτητα στους ακροατές, πολώνοντας τους ουσιαστικά σε πιστούς ακόλουθους και φανατικούς πολέμιους ακριβώς λόγω της αισθητικής προβολής που επιλέχθηκε. Όταν σου πετάνε στη μούρη με άγαρμπο τρόπο την πληροφορία πως οι κάθε Arctic Monkeys εκεί έξω με το πρώτο τους κι όλας άλμπουμ έβαλαν υποψηφιότητα για την πρώτη δεκάδα των best bands of the universe, το πιθανότερο είναι όχι μόνο να κλωτσήσεις, αλλά και να σταθείς με προκατάληψη απέναντι στο γκρουπ κι ό,τι σέρνει ξωπίσω του. Τα ίδια δε τα τραγούδια μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και συνήθως καίγονται από την ήδη διαμορφωθείσα εμπάθεια ή συμπάθεια...με άλλα λόγια, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε κι άντε μετά να του αλλάζεις όνομα.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα αξιοπρεπές ή και αρκετά καλό δισκάκι (αν κι έχω διαβάσει και θάψιμο άνευ προηγουμένου), αλλά σου δημιουργούνται προ ακροάσεως τόσο μεγάλες προσδοκίες από το σούσουρο που έχει γίνει, που στην προσπάθεια να καταλάβεις τι τόσο μεγάλο κρύβεται από πίσω που πετάει ο μισός μουσικός τύπος τη σκούφια του, μάλλον ξενερώνεις τελικά μετά από ένα καιρό και τα βλέπεις όλα στη σωστή τους διάσταση. Έχει χαθεί το κριτήριο της συνέχειας και βλέπουμε αξιόλογους μετεωρίτες να τους τρώει η ατμόσφαιρα του χρόνου.

Και για να μη συνεχίσω να βγαίνω έξω από το πνεύμα του thread, σήμερα τσίμπησα Fort Lauderdale - Pretty Monster και τους εξαιρετικούς Ιάπωνες Ghost στο Temple Stone. Και τα δύο, με μια γρήγορη ακρόαση, μοιάζουν ιδιαίτερα προσεγμένες "δουλειές".

Δημοσ.

Αν εννοείς ποιό γνήσιο CD / DVD αγόρασα τελευταία, η απάντηση είναι απλή: δεν θυμάμαι γιατί έχουν περάσει χρόνια από τότε (κυριολεκτικά). Αν εννοείς ποιο CD / DVD γενικά, τα "Η Συμμορία των 11" και "Ο Τελευταίος Σαμουράι" (2 2πλά VCD, τα χριστούγεννα) από ταινίες και το Soundtrack της τελευταίας (πειρατικό πάντα) το καλοκαίρι που πέρασε (CD).

Δημοσ.

Μιά απλή παρατήρηση...

Έχεις δεί ποτέ το αυθεντικό cd των Foo Fighters - In Your Honor?Αν όχι κάνε μία βόλτα απο κανά σπίτι καποιου φίλου σου που έχει την έκδοση με το έξτρα DVD (και χωρίς dvd σχεδόν η ίδια είναι) και κάντο μία σύγκριση με το αντίγραφό σου (είτε tdk, είτε verbatim etc)...

Ιf you know what I mean...

Δημοσ.
... "Η Συμμορία των 11" και "Ο Τελευταίος Σαμουράι" (2 2πλά VCD, τα χριστούγεννα) από ταινίες...

Από περιέργεια, πόσο πλήρωσες γιά αυτά τα VCD; :roll:

Δημοσ.

Symphony X - Symphony X

Symphony X - The divine wings of tragedy

καινουργια απο το ebay, γιατι τετοια cd που να τα βρεις αναμεσα σε κατι hiphop και κατι rnb και κατι τετοια "μοντερνα"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...