PCFUN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΘΗΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ το acer 4021wlmi me P-M 725 1.6 GHz centrino/15.4 1280x800/512mb/60GB/DVD-RW/KARTA grafikon 128mb on board/wireless /2.5h/βαροσ 2.85κ τιμη 929Ε ως χαρακτιριστικα και εμφανιση με πειθει αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα για την ασερ που προβλιματιζομαι. καμια γνωμη? το μοντελο αυτο το ξερει κανεις? καθε προταση και για αλλο μοντελο δεκτη. αλλα εκει γυρω στα 900ε και στα ιδια χαρακτιριστικα πανω κατω
joulisg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Τα laptop της ACER είναι πολύ αξιόπιστα. Κάποια παλιά μοντέλα είχαν προβλήματα τα οποία ανήκουν στο παρελθόν. Το πρόβλημα της ACER είναι στις δύο εταιρείες που είναι εξουσιοδοτημένες για το service στη χώρα μας. Έχω διαβάσει σε άλλα forums φοβερές ιστορίες για δύο και τρείς μήνες για να φέρουν κάποιο ανταλλακτικό. Βέβαια είναι να μη σου τύχει. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ACER της υπογραφής μου. Θα σου πρότεινα να δείς κάτι με κάρτα γραφικών με ανεξάρτητη δικιά της μνήμη (dedicated) και όχι ενσωματωμένη (shared) που θα σου τρώει τη RAM σου και θα γονατίζει το μηχάνημα.
Vasilisxd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Σε καμια 10 μερες βγαίνει το Acer Aspire 3003LMi με τελική 840 ευρώπουλα. AMD Sempron 3000+ (25W), 64Mb SIS shared, XTFT 15.0", Ram 512Mb(2x256), HDD 80Gb, DVD DUAL, Wireless, XP Home . Οσο για την κάρτα γραφικών, τρώει απο την 512mb του συστήματος, αλλά αργότερα, εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση του συστήματος με 120 περίπου ευρώ μπορεις να την κάνεις 1024mb και λήγει το θέμα.
PCFUN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΤΟ Pc ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΑ Dvd ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑΤΕ ΣΕΛΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΧΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Semprom ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΗΜΟ ΤΟ Centrino ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΤΙΜΗ
PCFUN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Semprom Me ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ( ΑΤΙ Χ 700). Η Pentium Centrino ΜΕ ΚΑΡΤΑ Shared? Bebaia Me To ΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΔΕ ΠΑΙΖΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ (ΣΤΙΛ ΜΑΜΕ) Η' ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΑ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
arni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 hi guys ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω ενα laptop πιο πολυ σαν desktop replacement. εχω ενα shuttle mini pc και ειναι το μονο πψ που εχω πραγματικα ευχαριστηθει και εργαστει πανω του χωρις το παραμικρο προβλημα, με amd 2800 athlon, 1024 ram, μια wintv theatre (επισης απαιχτη, παλια αλλα πολυ καλη) μια καρτα γραφικων albatron nvidia geforce με μολις 64mb ram. Απο τις διάφορες καταστάσεις που εζησα με τις κουτες και τις αναβαθμισεις, τις προσθηκες και τις αφαιρεσεις πραγαμτικα ηταν το μονο μηχανακι που ετρεξε χωρις προβλημα για αρκετο καιρο και ειναι το μονο μηχανακι που με αφησε ευχαριστημενο. τωρα θα παιξει τον ρολο media pc με λειτουργικο win xp media pc 2005 και το remote της microsoft. την θεση του θα παρει ενα λαπτοπ. οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης και αν καποιος γνωριζει κατι θ απαρακλουσα θερμα να μου δωσει μια απαντηση. 1. ειμαι αναμεσα στα acer 5024 wlmi και το αλμα μπορει να γινει μεχρι το ferrari 4005 αν καποιος ξερει οτι εχει πραγματικη διαφορα στις επιδοσεις (της καρτας γραφικων πιο πολυ που ειναι 128 mb σε pci-e και των 200 MHZ επιπλεον του turion γιατι 1024 ram ειναι must και θα εμπαιναν σε οιοποδηποτε μηχανακι. το συστημα θα τρεχει windows xp 64 bit και στις δυο περιπτωσεις. 2. υπαρχουν κατι ελληνες συναρμολογητες laptop (e-gate, multirama κτλ) που εχουν μηχανακια θανατου σε εξευτελιστικη τιμη με επεξεγαστες intελ βεβαια (που γενικα τους αποφευγω) αλλα με τιμη 1699 για ενα μηχανακι http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=62099 για παραδειγμα που σκοτωνει. βεβαια ειπαμε ειναι sonoma και δεν τρεχει τα 64 bit ενω ειναι γνωστη η σαφως καλυτερη αποδοση του turion. ειναι αξιοπιστα αυτα? εχει κανεις παρει laptop απο αυτους? υποτιθεται οτι εχουν καλυτερη εγγυηση αλλα ειναι ετσι? η ειναι ολα λογια του αερα? θα θυσιαζατε τα 64 bit για 280 ευρω αν ειχατε να τα παρετε? ευχαριστω οσους ασχοληθουν με το θεμα.
PCFUN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΠΑΝΤΩΣ ENAS ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ LAPTOP ΑΠΟ ΤΟ ΜULTIRAMA AN ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.AYTO TO ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ME ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.APO XARAKTISTIKA FENETAI TELIOS. ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο Τurion 64 me 1mb cache exei καλυτερες επιδοσεις απο ενα σεντρινο με 2ΜΒ CACHE ?
ThanasisAR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα Πλαίσιο και TurboX. Έχω ένα 15MV με P4 3.0 GHz, 1 GHz μνήμη (2Χ512 στα 400), ATI Radeon 9600 Mobility, 80άρη δίσκο κλπ. Το έχω ενάμιση χρόνο , δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα και εκτός από μουσική και internet κάνω και επεξεργασία εικόνας και video (όχι βέβαια σε επίπεδο Hollywood) και πάει πολύ καλά. Επίσης το Need For Speed Underground το παίζει άψογα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η μικρή αυτονομία εκτός ρεύματος (30 με 40 λεπτά). Τελικά ήταν καλή επιλογή και οικονομικότερη (200-300 ευρώ) από άλλες επώνυμες.
Digital-Entity Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν θα πρότεινα σε κανένα (γνωστό, φίλο ή εχθρό) να πάει να αγοράσει φορητά Acer ή Τurbo X κτλ ή τέλος πάντων φορήτα που τα συναρμολογούν εδώ. Εάν θέλετε φορητό θα πάτε σε επώνυμα τελεία και παύλα (.-) Από μάρκες υπάρχουν πάρα πολλές : Toshiba, Ibm, Dell, Compaq, Hp, Fujitsu-Siemens, Asus, Sony είναι πολύ πιο αξιόπιστα και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Όσον αφορά για επεξεργαστή θα προτείνω AMD Turion ή INTEL Centrino (Pentium M).
raider Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 το να βαλεις ram,cpu,hdd στο laptop δεν νομιζω να ειναι συναρμολογηση.αρα δεν συναρμολογουνται εδω αλλα εκει που συναρμολογουνται ολες οι ''επωνυμες'' μαρκες.
arni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 apantisi ston PCFUN efharisto file moy. ki omws einai poly kalyteros. phgaine http://www.laptoplogic.com/resources/articles/42/1/1/ poy yparxei mia poly ektenis sygkrisi ton dyo (i kalyteri poy brika) kai tha katalabeis tin diafora.. thanks again..
arni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 efxaristo paidia gia tis apantiseis.. to thema einai oti na men ston acer moy eipan oti i eggyisi mpazei nera. sta ellhnika synarmologoymena tha einai kalytreri? eixe kapoios antimetopisei tetoio thema?
ThanasisAR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι πιστεύω μακράν των άλλων όσον αφορά τις εγγυήσεις και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων. Όσες φορές χρειάστηκα κάτι, αλλάχτηκε χωρίς καμμία καθυστέρηση και μουρμούρα. Χαρακτηριστικά αναφέρω μία περίπτωση με έναν 60άρη slim δισκο USB2 που είχε πρόβλημα και είχα χάσει την απόδειξη. Έψαξαν με την ημερομηνία μου έβαλαν αντίγραφο της απόδειξης και μου τον άλλαξαν. Όταν πήρα το laptop (TurboX πιό πάνω post) είδα ότι τα usb ήταν ανάποδα, όταν έβαζα το flash το φωτάκι ήταν από κάτω. Όταν τους είπα τι μπορεί να γίνει μου είπαν ότι τα usb είναι κολλημένα στη μητρική και πρέπει να αλλαχτεί όλη μονάδα, αλλά να γίνει όμως αυτό έπρεπε να τους το αφήσω δύο μέρες. Τόσο άπλά. Επίσης να δηλώσω για όσους καχύποπτους ότι δεν με λένε Γεράρδο. χα χα χα ...
nickolas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μια που πήγε η κουβέντα στο service του Πλαισίου ακούστε και αυτό! Μου χάλασε σκληρός 60GB, και επειδή δεν είχαν ίδιο στοκ μου έδωσαν το μοντέλο των 80GB... και επειδή η τιμή του τότε ήταν χαμηλότερη από το μοντέλο των 60 όταν το αγόρασα (12 μήνες πριν) μου άφησαν και λογιστικό υπόλοιπο 10-15 ευρώ με το οποίο πήρα άγραφα CD!!! Aπίστευτο? Δυστυχώς όμως η εμπειρία δεν επαναλήφθηκε... όταν έκαψα την motherboard (με δική μου υπαιτιότητα) μου την αντικατέστησαν με ό,τι φτηνότερο είχαν (τουλάχιστον όμως είχε SATA που δεν είχε η πρώτη μου) χωρίς να μου συμψηφίσουν πάλι για λογιστικό υπόλοιπο με την δικαιολογία ότι "το εξάρτημα αντικατάστασης είναι καλύτερο από το παλιό". Πλήρωσα και εργασία μιας και ήμουν στο 2ο έτος της εγγύησης. Η πρώτη ιστορία έλαβε χώρα στο κατάστημα του Nέου Ψυχικού και η 2η στο κατάστημα του Σταυρου. (την επόμενη φορά θα πάω Ν.Ψυχικό βεβαίως αν και πλέον βγαίνω από την εγγύηση...)
PCFUN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν θα πρότεινα σε κανένα (γνωστό, φίλο ή εχθρό) να πάει να αγοράσει φορητά Acer ή Τurbo X κτλ ή τέλος πάντων φορήτα που τα συναρμολογούν εδώ. Εάν θέλετε φορητό θα πάτε σε επώνυμα τελεία και παύλα (.-) Από μάρκες υπάρχουν πάρα πολλές : Toshiba, Ibm, Dell, Compaq, Hp, Fujitsu-Siemens, Asus, Sony είναι πολύ πιο αξιόπιστα και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Όσον αφορά για επεξεργαστή θα προτείνω AMD Turion ή INTEL Centrino (Pentium M). EXEIS NA MOU PROTINEIS LOIPON KAPOIO MONTELO APO AYTES TIS MARKES POY LES? SKEFTOMAI KAI GIA AMILO M 7440G ME TELIKH 935E. KAI GENIKA F-SIEMENS ALLA KAI GIA TO DIKO TIS SERVISE EXO AKOYSEI KAKA LOGIA. ESY ME TO DIKO SOY EISAI EYXARISTIMENOS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.