black_guard Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 pou lete paidia gia na mpo kai kateu8ian sto 8ema prin 2 vdomades pira ton ote gia na mou energopioisoun tin adsl tin paraskeui pou mas perase me peiran tilefono kai mou eipan oti energopioi8ike kai oti tin deutera 8a erxotan tis proines ores to modem ola kala ego mes tin treli xara, na min ta polilogo ka8isterisan 3 meres me ta polla mou to fernoun kai kano tin sindesmologia alla ela omos pou to modem edeixne oti den exo adsl perno tote to 1242 me voi8ane kai ksanakano tin sindesmologia apo tin arxi alla kai pali ta idia tous peira 4 fores alla ta idia tellos panton perno to 121 kai dilono vlavei gramis kai telika ontos ipirxe mou lene 8a sas to ftiaksoume se 2 meres alla pali ta idia erxete lipon texnikos tou ote spiti mou prospa8ouse na to ftiaksi apo tis 10 to proi mexri tis 1 kai telika me ta polla katalavame oti ta kalodia einai poli makria apo to kentro kai den mporei na ftasei i adsl mexri edo 8a paro ton ote na tin apenergopioiso kai skeftome to eksis na perimeno mexri o ote na valei optikes ines giati mou eipe o texnikos oti to sizitane i na valo vivodi i opia apo oti ksero einai san ton ote exei diko tis kentro 8a aksizei omos??? euxaristo gia tin ipomoni sas !!!
eurander Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Η vivodi προσφερει δικτυο full LLU εκει που εισαι? Θα ελεγα επισης τα εξης: Για να μπορει κανεις να διαβασει τα post σου: 1. Καλυτερα γραφε ελληνικα 2. Βαζε σημεια στιξης (τουλαχιστον βαλε καμμια τελεια)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Και καμμια παραγραφο θα ηταν ωραια επισης...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Και προς θεού μην σταματήσεις να γράφεις με greeklish. Eίναι μερικοί στην Μονζαβίκη που δεν βλέπουν τα Ελληνικά.
daidalus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Και προς θεού μην σταματήσεις να γράφεις με greeklish.Eίναι μερικοί στην Μονζαβίκη που δεν βλέπουν τα Ελληνικά. lol Βάλε Vivodi γιατί τα πραγματα στην Ελλάδα πέρνουν κάμποσο καιρό για να γίνουν...
platongr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 και κάτι άσχετο... Στη συγκεκριμένη περίπτωση το παλικάρι θα χρεωθεί με έξοδα σύνδεσης/διακοπής και πάγιο ???
black_guard Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Sorry re paidia min me skotosete kiolas. Mallon 8a perimeno na valei o ote optikes ines. Elpizo na min perimeno poli kairo
Typhoon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Και εγώ ελπίζω αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος για το αντίθετο.
{nikos} Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Και προς θεού μην σταματήσεις να γράφεις με greeklish.Eίναι μερικοί στην Μονζαβίκη που δεν βλέπουν τα Ελληνικά. Άσχετο με το θέμα αλλά είναι η πιο τρελή παρότρυνση που έχω δει!!!! Αν είναι δυνατόν!!! Να μην γράφουμε Ελληνικά;;; Το ίσα -ίσα μάλιστα που θα έπρεπε να ζητάς το αντίθετο και να δίνεις συγχαρητήρια σε όποιον ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ με αυτό το "εφεύρημα" της απαίσιας γραφής που κάποιος την ονόμασε greek-english. Έλεος πια. Είναι προτιμώτερο να τεντώνεις τα μάτια σου για να καταλάβεις τι γράφει κάποιος;;; Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Ούτε αυτή "αααα ξέρεις κάνω ορθογραφικά λάθη" ούτε είμαι "στην Μονζαβίκη". Όποιος θέλει σε πέντε λεπτά έχει στο PC του Ελληνικές γραμματοσειρές. Άπειρες!!! Μην γίνεστε λοιπόν θύματα του κάθε επιτήδειου. Εγώ πάντως έτσι χαρακτηρίζω αυτούς που ασχολούνται με αυτή τη γραφή, και συγχωρέστε με γι' αυτό. Όσο για τις οπτικές ίνες ζήσε Μάη μου... Πάντως μην κάνεις πίσω και ζήτα πίσω όλα σου τα χρήματα μέχρι δεκάρας, που λέγαμε κάποτε. Είναι υποχρεωμένοι απ' τη στιγμή που δεν είναι σε θέση να σου προσφέρουν αυτό για το οποίο πλήρωσες να σου επιστρέψουν όλο το ποσό. Για να μη σου πω να ζητήσεις και αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Δεν ήξεραν την απόσταση πριν κάνουν οτιδήποτε;;; Την ήξεραν. Φιλικά Νίκος
deathlok Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Άσχετο με το θέμα αλλά είναι η πιο τρελή παρότρυνση που έχω δει!!!!Αν είναι δυνατόν!!! Να μην γράφουμε Ελληνικά;;; Το ίσα -ίσα μάλιστα που θα έπρεπε να ζητάς το αντίθετο και να δίνεις συγχαρητήρια σε όποιον ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ με αυτό το "εφεύρημα" της απαίσιας γραφής που κάποιος την ονόμασε greek-english. Έλεος πια. Είναι προτιμώτερο να τεντώνεις τα μάτια σου για να καταλάβεις τι γράφει κάποιος;;; Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Ούτε αυτή "αααα ξέρεις κάνω ορθογραφικά λάθη" ούτε είμαι "στην Μονζαβίκη". Όποιος θέλει σε πέντε λεπτά έχει στο PC του Ελληνικές γραμματοσειρές. Άπειρες!!! Μην γίνεστε λοιπόν θύματα του κάθε επιτήδειου. Εγώ πάντως έτσι χαρακτηρίζω αυτούς που ασχολούνται με αυτή τη γραφή' date=' και συγχωρέστε με γι' αυτό. [/quote'] ειρωνικά το είπε.συνηθως γραφω greeklish αλλα για εσένα έκανα μια εξαίρεση .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 {nikos} ειρωνικά το είπα φυσικά,απευθυνόμενους σε αυτούς που προβάλουν γελοίες δικαιολογίες...
{nikos} Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 [quotenikos} ειρωνικά το είπα φυσικά,απευθυνόμενους σε αυτούς που προβάλουν γελοίες δικαιολογίες... Οκ φίλε. Παίρνω πίσω την επίθεση για ότι σε αφορά. Πιστεύω να κατανοείς την αγανακτησή μου... Νίκος
dali13gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Καλά ρε παιδιά, πως έκανε αίτηση αν ο κόμβος ήταν πολύ μακριά και "δεν φτάνει" η DSL εκεί; Πως υπήρχε διαθεσιμότητα για τον αριθμό τηλεφώνου του;;; Μάλλον άσχετος τεχνικός μου μυρίζει... Μήπως έχει πρόβλημα το modem?
Str Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 ego den tin katanoo... dld, ama me deis ston dromo kai milao me "kaki gramatiki" tha me peis epitidio???? mou aresei (dld de mou aresei alla exo kathe dikaioma) na leo kathe 3 lekseis tin leksi "malaka mou" kai "na poume", pragma pou to kanei TOULAXISTON o misos plithismos tis elladas (eipame, DEN aniko se aftin tin katigoria alla EXO KATHE DIKAIOMA me osous THELOUN pragmatika na me akousoun na milao etsi afou me katalavainoun) kai sinexizo... ta greeklish einai kati pou dimiourgithike stin ellada, mesa sto internet (sta diktia irc perissotero) kai megalose kai anaptixthike ekei.... kata ti gnomi mou (poli laikistika tha to theso) opos i elliniki glossa (ipervoli to ksero alla kapos etsi exoun ta pragmata) sto vathos twn aionwn twra , kati pou einai pagiomeno (kai DEN dimiouirgithike apo kapoious anorimous pou variountai na psaksoun 2 pragmata -akou na katervasoun 2 grammatoseires-) edo kai 10 xronia (oso iparxei net stin ellada DEN MPOREIS na to xaraktirizeis etsi apo atoma pou egrafan se greeklish pires PC kai diavazeis afto to forum PROSOXI!!!! den leo oti einai oti kalitero to greeklish!!!! einai pio disanagnosto (stous kainourious) alla TOSI apaksiosi se ena sistima epikoinonias (NAI afto einai) einai toulaxiston thema gia kouventa... (rota merikous linuxades prin 1 xrono pos ta pigainan me ta ellinika kai ksanaskepsouto) Στράτος (to nick sou iparxei gia kapoio logo, einai KAI afto endeiksi taftotias... kripsinous einai aftos pou nomizei pos epeidi den exei gia nick to kanoniko tou onoma , einai taftoxrona kai anonimos)
cassidy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Πριν ένα χρόνο δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα Ελληνικά σε linux. Πριν 2 και 3 χρόνια επίσης. Δεν υπάρχει "δικαιολογία" τώρα πια για να γράφει κάποιος σε greeklish. Τότε ήταν ανάγκη, δεν είχες άλλη επιλογή, τώρα όμως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.