Προς το περιεχόμενο

Grand Turismo 4 - Tips & Άλλα

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paides peite kana setting gia power drifting.. kai genikws kamia odigia.. ap'oti 8imamai paei me terma xamilwma, arketi dunami me turbo stage 3, ektos ola ta driving aids...

ti allo? weight balance sto pisw meros..? sto GT4 akoma den exw dokimasei driftarisma akoma.. i kaluteri pista gia drifting, trial mountain, midfield?

Δημοσ.

Εχθές πραγματικά έγινε χαμός στο διπλό Arcade. Τρέξαμε σχεδόν όλες τις πίστες με ό,τι πιο τρελούς συνδιασμούς αυτοκινήτων θα μπορούσατε να φανταστείτε. Αυτό που με εξέπληξε πάνω απ'όλα ήταν η μεγαλύτερη εκρηκτικότητα της AMG Mercedes CLK-GTR σε σχέση με το Toyota GT-ONE. Μιλάμε πάντα σε arcade οπότε τα settings είναι ανύπαρκτα.

Στα προηγούμενα posts είδα αρκετές αναφορές για την τελική του Minolta. Αν δεν κάνω λάθος ειπώθηκε κάτι για 500+ Km/h. Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό; Με τι settings; Πάνω απ'όλα που μπορώ να βρω/κερδίσω το αυτοκίνητο αυτό αλλά και σε ποια πίστα φτάνει αυτές τις ταχύτητες;

Μήπως στη μεγάλη ευθεία της Νυρεμβέργης;

Δημοσ.
re paides peite kana setting gia power drifting.. kai genikws kamia odigia.. ap'oti 8imamai paei me terma xamilwma' date=' arketi dunami me turbo stage 3, ektos ola ta driving aids...

ti allo? weight balance sto pisw meros..? sto GT4 akoma den exw dokimasei driftarisma akoma.. i kaluteri pista gia drifting, trial mountain, midfield?[/quote']

Ts Ts Ts...Μα δε με προσεχεις καθολου???Πλακα κανω.Εχω γραψει στη σελ 6 του συγκρκριμενου thread:

''4.Η ωρα του παιδιου: Παιρνουμε ενα πισωκινητο ή τετρακινητο(προσοχη τερμα πισω η κατανομη ροπης), βαζουμε λαστιχα racing qualification μπροστα και racing super hard πισω, αυξανουμε την πιεση το κυκλωμα φρενων πισω, τερμα καθετη δυναμη μπροστα και καθολου πισω και καταληγουμε σε ''περιεργες'' γωνιες οδηγησης...''

Τα λεγομενα μου τα αποδεικνυουν και οι φωτο....

Δημοσ.
Εχθές πραγματικά έγινε χαμός στο διπλό Arcade. Τρέξαμε σχεδόν όλες τις πίστες με ό' date='τι πιο τρελούς συνδιασμούς αυτοκινήτων θα μπορούσατε να φανταστείτε. Αυτό που με εξέπληξε πάνω απ'όλα ήταν η μεγαλύτερη εκρηκτικότητα της AMG Mercedes CLK-GTR σε σχέση με το Toyota GT-ONE. Μιλάμε πάντα σε arcade οπότε τα settings είναι ανύπαρκτα.

Στα προηγούμενα posts είδα αρκετές αναφορές για την τελική του Minolta. Αν δεν κάνω λάθος ειπώθηκε κάτι για 500+ Km/h. Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό; Με τι settings; Πάνω απ'όλα που μπορώ να βρω/κερδίσω το αυτοκίνητο αυτό αλλά και σε ποια πίστα φτάνει αυτές τις ταχύτητες;

Μήπως στη μεγάλη ευθεία της Νυρεμβέργης;[/quote']

Το minolta η αλλοιως Μινωτα-βρος ( ετσι το λεει ο κολλητος ) το παιρνεις απο το endurance el capitan . . . . και ναι οντως ετσι ειναι 500+

δυστυχως ομως θελει μικροκινησεις ακριβειας για να γινει . . . ( με το minolta , με αλλα , εισαι οκ )

http://i13.photobucket.com/albums/a289/omnimal/TTPic05.jpg

http://i13.photobucket.com/albums/a289/omnimal/TTPic04.jpg

. . . χεχε τις εβγαλα με το tv capture προγραμμα της cinergy μου ;)

και ενα μικρο hint . . . στην ευθεια της test course "μπαινεις" με 400+ , χτυπας το NOS . . . . . . . . και ---------)>>>>>>> ( κοιτα μαμα χωρις χερια LOL !!!!!!!!!!!!!! )

Δημοσ.

Εχθές είχα την ευκαιρία να πάρω το PS2 σπίτι μου και να παίξω όσο θέλω. Κάνω κάτι μικρούς αγώνες έτσι για να "ζεσταθώ" και συνεχίζω σε πιο απαιτητικούς αγώνες. Είχα μόλις πάρει τη super φτιαγμένη Lancia Integrale και είδα πως με λίγη προσοχή μπορώ επιτέλους να περάσω τα χωμάτινα rally (Special events).

Εκείνη την ώρα άρχιζε ο "Μονομάχος" και έκανα ένα διάλειμμα για να δω την ταινία. Κάπου στο τέλος της ταινίας με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα κατά τις 1 το πρωί. Είχα αφήσει ανοιχτό το PS2 και το γυρνάω αφού με το που ξύπνησα είπα να "αθληθώ". Εκείνη την ώρα έπαθα συγκοπή... "Saved game data is corrupted" λέει η οθόνη και αρχίζω και δαγκώνομαι!

Τι καθαρισμούς έκανα, τι φυσήγματα, τι restart, δεν είδα φως... Όποιος παρακαλώ έχει κάποια ιδέα ας την πει μέχρι το απογευματάκι γιατί μας βλέπω μετά να ξαναρχίζουμε τα πάντα από την αρχή! Δεν έχω ξαναδεί 730+ μέρες να εξαφανίζονται τόσο εύκολα.

Το μόνο καλό είναι πως η εμπειρία που έχουμε του παιχνιδιού σίγουρα θα το κάνει πολύ πιο εύκολο αλλά όλα τα licences είναι γενικά πολύ βαρετά να τα τρέξουμε ξανά...

Δημοσ.

Έκανα μια γρήγορη έρευνα στο Internet και είδα πως τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια προβλήματα και μάλιστα τόσο... νωρίς. Είδα πολλές άλλες περιπτώσεις corrupted saved games με ποσοστό πλήωσης παιχνιδιού πάνω από 65%! Καλά εδώ τώρα μου την έδωσε, τοότε φαντάζομαι τι θα γινόταν.

Είδα επίσης, αναρωτιέμαι γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα, ότι είναι δυνατό να γίνεται backup σε flash drive το οποίο και σίγουρα θα κάνω από εδώ και πέρα. Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται απλά αυτό αλλά αν κανείς το έχει ήδη σε λειτουργία στο δικό του PS2 ας μου στείλει ένα pm να μου πει λεπτομέρειες.

Δημοσ.

οχι ρε γμτ . . . . .

αυτο με το flash drive μαλλον γινεται απο το browser απ'εξω δηλαδη , για in-game δεν ξερω ( ειχα δοκιμασει ενα usb stick που εχω και δεν εκανε . δεν ηταν συμβατο . . . )

Δημοσ.
οχι ρε γμτ . . . . .

αυτο με το flash drive μαλλον γινεται απο το browser απ'εξω δηλαδη ' date=' για in-game δεν ξερω ( ειχα δοκιμασει ενα usb stick που εχω και δεν εκανε . δεν ηταν συμβατο . . . )[/quote']

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είμαι διατεθημένος μετά από κάθε δύσκολο rally/αγώνα να βγαίνω και να κάνω backup, όσο χρονοβόρο και να είναι αυτό.

Σε λίγο ξεκινάω ξανά νέο παιχνίδι. Κάθε εμπόδιο για καλό... :roll: :rolleyes:

Δημοσ.

oxi re file, paketo.. egw de 8a spatalousa tis idies wres pantws gia na to ftasw ekei.. i 8a to parataga kai 8a arxiza to WRC evolution pou vgike autes tis meres i 8a epairna apo kapou save gia na to sinexisw kapws.. mporei na sou vgei se ligotero xrono alla an to kaloskefteis den a3izei na eisai sinexeia mprosta apo to ps2. egw 8imamai ton eauto mou na paizw stin arxi teleiwmenos kollimenos alla meta apo ena xroniko diastima mias evdomadas 3ekollaw..

ps: ola auta me tin proipo8esi oti exeis &alla pragmata na kaneis.. opws p.x. egw ptuxio kai ena karo ma8imata pou xrwstaw.. an omws eisai eisodimatias kai exeis averta xrono dwstou na katalavei!!

my point of view..

Δημοσ.

Καλα ρε τι γκαντεμια σε βαραει?Κολλητος του ΚΙΜΙ εισαι?Φαινεται πως ο ''Μονομαχος'' νικησε το PS2(LOL).Ακριβως για αυτο το λογο εγω εκανα back up καθε 10% παιχνιδιου

Δημοσ.

Είδα πως τελικά το backup σε flash drive δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση αφού το να αντιγράψεις το αρχείο στο USB stick είναι απλό, σε αντίθεση με το αντίστροφο. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να σας πω πάντως.

Τα χρόνια πάντως που είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και αυτό που μου την έδωσε περισσότερο ήταν οι ώρες που πήγαν στράφι. Εχθές πάντως το ξανάρχισα το παιχνίδι και όλα μου φαίνονται πολύ πιο έυκολα αφού σε μια ώρα πέρασα 3 licences και 10 driving missions. Επίσης σε αντίθεση με την πρώτη φορά που είχαμε αρχίσει με ένα used Skyline τώρα παίζουμε με το Concept car που κερδίσαμε, αν θυμάμαι καλά, στην A licence.

Με τα κολπάκια για γρήγορο χρήμα είμαι σίγουρος πως θα φτάσουμε πολύ πιο γρήγορα -ξανά- στα black bonus cars και ουσιαστικά το παιχνίδι θα έχει τελειώσει για εμάς αφού παίζουμε συνήθως arcade και άμα βαρεθούμε έτσι για την πλάκα περπατάμε το GT mode...

Δημοσ.

Ε αυτο εννοειται, αλλιως ολοι εδω μεσα ειμαστε εντελως losers!!!Παντως εγω ειμαι της αποψης πως αν καποιος μαθει να οδηγαει τελεια στο GT4 με τιμονι, βελτιωνονται και οι οδηγικες ικανοτητες του στην πραγματικοτητα.Ας πουμε εγω προσωπικα μετα απο τοσες ωρες GT4 αντιμετωπιζω με μεγαλυτερη ετοιμοτητα και χωρις να ξαφνιαζομαι την υπερστροφη ισχυος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...