omnimal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 ρε το φοιτητακο! με s2000 και γυναικα το μονο που σου λειπει ειναι μια κορη γρηγορα γρηγορα' date=' με λιγη προσπαθεια θα ειστε και συμφοιτητες! Εχω χρημα για το BMW αλλα λεω να δειξω εγκρατεια για τα επερχομενα σε ~100 μερουλες black cars..! αρα θα χρησιμοποιησω ενα απο τα minolta, jaguar xjr-9, nissan r92cp και clk-gtr φτασμενη στα 1027ps!! επισης τι παιζει με την αποδοση? εχω παρατηρησει μερικες αυξομειωσεις στο minolta μετα απο αλλαγες λαδιων.. το εχω σκισει ε!? :grin:[/quote'] α ρε παιδες . . . τα πηρα και τα τεσσερα τα μαυρα !!!! το GT-one γ***ει απο εμφανιση !!! παντως τα original ειναι πιο δυνατα . . . περιπου 50 ps (οταν τα παρετε προσεξτε τη διαφορετικη εντελως οδηγικη συμπεριφορα με , ή χωρις το "body rigidity refresher plan") . . . χωρις -->> πανε σαν διαολια ενα πραγμα μονο θα πω : για μενα minolta και mercedes c9 = κορυφη ( lol εχω δυο minolta , το ενα μετα την τελευταια αλλαγη λαδιων ειναι 1100 αλογα απο 1200+ ) @S2Katana : το pescarolo δυστυχως δεν το δινει prize πουθενα . . . (αντε τελειωνεις κι εσυ) @anexann : φιλε . . . :smoking: καλη φαση !!! κριμα που δεν στο δωσανε και λιγο πριν να εξασκηθεις , και μονο το γεγονος οτι τερματισες τοσο κοντα τους σημαινει παρα πολλα . . . . .
n1kos.klx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 α ρε παιδες . . . τα πηρα και τα τεσσερα τα μαυρα !!!! το GT-one γ***ει απο εμφανιση !!! παντως τα original ειναι πιο δυνατα . . . περιπου 50 ps (οταν τα παρετε προσεξτε τη διαφορετικη εντελως οδηγικη συμπεριφορα με ' date=' ή χωρις το "body rigidity refresher plan") . . . χωρις -->> πανε σαν διαολια [/quote'] poso cr eixan auta 8imasai? kai me to body rigidity refresher ti paizei? de to exw koita3ei kan..
omnimal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 poso cr eixan auta 8imasai? kai me to body rigidity refresher ti paizei? de to exw koita3ei kan.. ακτιβως ποσο εκανε το καθενα δεν θυμαμαι , μονο οτι το toyota gt-one εκανε λιγοτερο απο 2.000.000 cr και συνολικα περιπου 8,000,000 (ημουν στα 12,500,000 cr και μετα απο τις αναβαθμισεις και των κινητηρων ειχα ~ 4,000,000 ) body rigidity refresher , αν θες κοιταξε το , βγαινει μονο σε αυτοκινητα που εχουν κανει πολλα χιλιομετρα , ολα σχεδον τα μεταχειρισμενα . . . τι κανει ? δινει στο πλαισιο του αυτοκινητου νεα πνοη , να ξαναγινει "εννιαιο" σαν καινουργιο . . . . σε μερικα ομως αμαξια αξιζει περισοτερο να τα αφησεις χωρις γιατι βλεπεις δραματικη βελτιωση του χειρισμου , π.χ. η υποστροφη μειωνεται πολυ ή και εξαφανιζεται τελειως . . . και με ενα καλο LSD στησιμο εισαι ok
omnimal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 the black devils (με τεταρτο turbo κινητηρα και αλλαγη λαδιων) : 1.Toyota GT-ONE Rce Car (TS020) '99 < 1101 hp , 900 kg > 2.Mazda 787B Race Car '91 < 903 hp , 830 kg > 3.Nissan R92CP Race Car '92 < 1155 hp , 900kg > 4.Nissan R390 GT1 Race Car '98 < 1059 hp , 1000 kg >
n1kos.klx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 re paides etrexa me to minolta sto test course simera kai paratirisa poli neuriki odigiki simperifora stis ipsiles taxitites.. eidika otan piga na kanw mia dior8wsi feugei apotoma stis mparieres me 390, kanei oxi mia treis svoures parakalw enariws kai prosgeiwnete sti swsti kateu8insi kai sinexizw ta gazia.. kanena setting gia na veltiw8ei i katastasi? logika downforce prepei na peira3w etsi?
omnimal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 re paides etrexa me to minolta sto test course simera kai paratirisa poli neuriki odigiki simperifora stis ipsiles taxitites.. eidika otan piga na kanw mia dior8wsi feugei apotoma stis mparieres me 390, kanei oxi mia treis svoures parakalw enariws kai prosgeiwnete sti swsti kateu8insi kai sinexizw ta gazia.. kanena setting gia na veltiw8ei i katastasi? logika downforce prepei na peira3w etsi? οχι μονο , αυξησε και το front toe ή καλυτερα μειωσε το rear toe . το minolta φτανει τελικη 500+
Anexann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 re anex πες και σε εμάς τους αρχάριους ποιο είναι αυτό το league Άργησα λίγο να σου απαντήσω αλλά χθες που συνεχίσαμε το GT4 (ναι χτυπήσαμε και τα μαύρα αυτοκίνητα - δυστυχώς είχαμε λεφτά μόνο για 3), έκατσα και σημείωσα το πως μπορείς να πάρεις τα Cr 800000. Κατ'αρχάς αγοράζεις μια Mercedes SLR. Τη φτιάχνεις και τρέχεις στο Legends of the Silver Arrow (αν θυμάμαι καλά είναι event της Γερμανίας) και εκεί δου δωρίζεται μόλις το τελειώσεις μια Mercedes Touring Car. Με αυτό πας στο Touring Car Championship (European events) και με το που το περνάς έχεις ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο για να κάνεις τη δουλειά σου: AMG Mercedes CLK-GTR (Valuation Cr ~743000) Με το που πάρεις το όλο αυτό πουλάς την SLR και κρατάς το touring car για να παίζεις όσες φορές το τέρας AMG Mercedes και μαζί του και τα 800Κ. Βέβαια σου συνιστώ να κρατήσεις και ένα φτιαγμένο για να τα τρέχεις. Καλή συνέχεια φίλε. Πάντως στο Internet μπορείς να βρεις πάρα πολλά tips αν ψάξεις λίγο. Επανερχόμενος τώρα στα δικά μας προχθές φτάσαμε στη μέρα με το black bonus cars αλλά αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα. Κατ'αρχάς τα δυο αυτοκίνητα που κυνηγούσα περισσότερο είχαν το καθένα λίγο λιγότερο από 3000000. Έτσι επέλεξα από τα Toyota GT-ONE Race Car και το Mazda 787B Race Car '91 το πρώτο. Ακολούθως πήρα και τα άλλα δυο (Nissan R92CP Race Car,Nissan R390 GT1 Race Car) και έμεινα ενθουσιασμένος από όλα. Βέβαια δεν τα έχω τρέξει όλα ακόμα αφού το καμάρι της απόκτησης των μαζί με την προσπάθεια και το άγχος να ελέγω κάθε λίγο και λιγάκι που είναι τα μεταχειρισμένα και αν εμφανίστηκαν με εξουθένωσε πραγματικά. Αυτό που με εξέπληξε είναι το γεγονός ότι το GT-ONE στην αρχή στα 400μ drag race δεν ήταν και πολύ πιο γρήγορο από τον καλύτερο χρόνο που είχαμε κάνει. Δεν είχα θυμηθελι να αλλάξω λάδια (+105BHP)!!! Μπορεί να μην έχει την απόλυτη μέγιστη τελική αλλά το αυτοκίνητο παιδιά πάει σαν... τρένο! Συνιστάται... Endurance events, here I come!!...
n1kos.klx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 telika se poia mera emfanizontai prwti fora kai mexri pote?? ante molis pira to formoulaki apo to 24aro tou nurbu kai exw stin akri 4millions, 8a prospa8isw na mazw3w &alla!
Anexann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 telika se poia mera emfanizontai prwti fora kai mexri pote?? Επειδή ήμουν σε αγώνα είμαι σίγουρος πως εμφανίζονται την ημέρα 694. Το θέμα είναι ότι εγώ θυμόμουν εσφαλμένα 687 και έπαθα πλάκα όταν το έλεγχα συνέχεια και δεν έβλεπα τίποτα. Τα αυτοκίνητα υπάρχουν και είναι διαθέσιμα για μια βδομάδα, αλλά θα σου πρότεινα, επειδή ποτέ δε ξέρεις πόσες μέρες θα περάσουν ακριβώς μετά από ένα αγώνα, μόλις τα βρεις να τα αγοράσεις αμέσως! Εδώ θα ήθελα να σου υπενθυμίσω πως για να αγοράσεις και τα 4 θέλεις πάνω από Cr 8.5m. Άντε καλές οικονομίες...
n1kos.klx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 kai poso kanoun sto preipou kai ta tessera?
Anexann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 ΧΑχαχαχα τα μεγάλα μυαλά συνενοούνται... Μόλις ρώταγες εγώ σου απαντούσα...
n1kos.klx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 eimai stin 630 me 7millions peripou.. gia na doume an 8a ta tsimpisw alla 2muria!
S2Katana Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 ρε το φοιτητακο! με s2000 και γυναικα το μονο που σου λειπει ειναι μια κορη γρηγορα γρηγορα' date=' με λιγη προσπαθεια θα ειστε και συμφοιτητες! Εχω χρημα για το BMW αλλα λεω να δειξω εγκρατεια για τα επερχομενα σε ~100 μερουλες black cars..! αρα θα χρησιμοποιησω ενα απο τα minolta, jaguar xjr-9, nissan r92cp και clk-gtr φτασμενη στα 1027ps!! επισης τι παιζει με την αποδοση? εχω παρατηρησει μερικες αυξομειωσεις στο minolta μετα απο αλλαγες λαδιων.. το εχω σκισει ε!? :grin:[/quote'] Καλα ολα αλλα αυτο για τη γυναικα πως το συμπερανες?Ε ενταξει βλεπω εχεις ενα καλο garage οποτε τρεχα με το Nissan η γενικα με οποιο σε βολευει στην οδηγηση γιατι το Ring ειναι πολυ απαιτητικο.
S2Katana Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Καλα ρε γαμωτο μιση μερα αφησα το φορουμ και γεμισε απαντησεις το thread.Keep on typing guys.Τελικα οπως ξαναειπα αναδειχθηκε σε πολυ χρησιμο το thread σου Anexann.Εγω θα πρεπει να περιμενω μεχρι τη μερα 2084 κατι...βεβαια εχω ηδη μια GTOne,ενα 787B(δε θυμαμαι που το κερδισα, μαλλον στα extreme events) και το Nissan R92CP Race Car.Σκοτωνεται στο διαβασμα ο φοιτητοκοσμος...
n1kos.klx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Καλα ολα αλλα αυτο για τη γυναικα πως το συμπερανες?Ε ενταξει βλεπω εχεις ενα καλο garage οποτε τρεχα με το Nissan η γενικα με οποιο σε βολευει στην οδηγηση γιατι το Ring ειναι πολυ απαιτητικο. Διαβασα κατι προηγουμενα ποστ ρε μη ψαρωνεις! Ακομα στο Ring εισαι!? :razz: Το τελειωσε ο b-specer μου σημερα απογευμα! Το αρχισα χτες κατα τις 3το βραδυ με το γερασμενο πια minolta, πηγα σεμιναριο το πρωι κανονικα και απο τις 3 μεχρι τις 6-7 που τελειωσε το ειχα στο χ3. εννοειται με υπενθυμιση στο κινητο με countdown timer! :grin: E, του φουστη ολο στην τv μπροστα θα ειμαστε!! Στο καπακι τον έβαλα να τρεχει και το El Capitan 200miles για να τσιμπισω και ενα φρεσκο minolta. πριν λιγο εφτασα και τα 10μυρια για να χτυπησω τα blacks με το κολπο της clk-gtr! Mαραθωνιος GT4 λεμε! Το ps2 εχει να κλεισει μερες αφου τα βραδια το αφηνω για endurance races!! Exουν μεινει τα 2 24ωρα του Sarthe!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.