S2Katana Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Επειδή είχα καιρό να μπω... Το 900 μοιρες είναι το PRO !!! εγώ το έχω με το σήμα GT ασημί στο κέντρο. Το άλλο (όχι το PRO το σκέτο) είναι αυτό που έχει και μπλε στην στεφάνη... Εγώ έχω τραπέζι μπαλκονιού που γύρω γύγω κάνει δοντι από κάτω και με τις δαγκάνες τις τιμονιέρας (εχει και δυο έξτρα πιαστράκια) δεν κουνιέται με τίποτα..!!! Και εγω με τα εξτρα πιαστρακια εκανα τη δουλεια.Αχ τυχερε, τελειο τιμονι!!!
S2Katana Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Τελικα Anexann για βοηθεια ανοιξες το thread και εμεις το μετατρεψαμε σε πεδιο θετικων σχολιων για το GT4!Ειναι παιχνιδαρα!
Anexann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Καλά έχω πάθει πλάκα με το Audi R8. Μια φορά πήγαν τα πάντα τέλεια και έφτασα 0,2s κάτω από το χάλκινο χρόνο. Αμέσως μετά έκανα ένα διάλειμμα... Τα νεύρα τσατάλια!... Τώρα αρχίζω πια τον αγώνα με συνεχόμενες νίκες από Cr. 280,000 για να προλάβω σε περίπου έξι μήνες να πάρω τα γρήγορα μαύρα αυτοκίνητα.
jumaru99 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα, παρακολουθω τη συζητηση απο την αρχη της. Εχω το GT4 απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του και αν και το εχω αφησει για καιρο βρησκομαι στο 78%. Οι αναφορες σας γυρω απο τα μαυρα γρηγορα αυτοκινητα στην 640η μερα(την εχω ξεπερασει προπολου) σε τι αναφερονται;εχω χασει λιγο την μπαλα...
S2Katana Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα' date=' παρακολουθω τη συζητηση απο την αρχη της.Εχω το GT4 απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του και αν και το εχω αφησει για καιρο βρησκομαι στο 78%. Οι αναφορες σας γυρω απο τα μαυρα γρηγορα αυτοκινητα στην 640η μερα(την εχω ξεπερασει προπολου) σε τι αναφερονται;εχω χασει λιγο την μπαλα...[/quote'] καλησπερα.Δεν ξερω αν ειναι κυριολεκτικα μαυρα, (οπως ειδες εχασα τη μερα), αλλα αυτο που ξερω ειναι τοι βρισκονται στα μεταχειρισμενα αυτοκινητα και ειναι στην ουσια παλια racing αυτοκινητα.Σαν να λεμε το Audi R8 του 85.Το θεμα ειναι οτι κανουν 600000 credits, αλλα νικανε τα παντα στο δρομο!!!
omnimal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα' date=' παρακολουθω τη συζητηση απο την αρχη της.Εχω το GT4 απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του και αν και το εχω αφησει για καιρο βρησκομαι στο 78%. Οι αναφορες σας γυρω απο τα μαυρα γρηγορα αυτοκινητα στην 640η μερα(την εχω ξεπερασει προπολου) σε τι αναφερονται;εχω χασει λιγο την μπαλα...[/quote'] ειναι κορυφαια αγωνιστικα αυτοκινητα κλασης Le-man ( ~800 hp ) σε χαμηλες σχετικα τιμες . . . και μαντεψτε . . . . . . . ξαναεμφανιζονται ! ! ! ναι στις ημερες 1394 εως 1396 . ( η πρωτη τους ηταν στις ημερες 694 εως 700 ) και ειναι τεσσερα : >Toyota GT One Race Car >Mazda 787B >Nissan R390 Race Car >Nissan R92CP Race Car μπορουν να αποκτηθουν απο "used cars early '90s" και "used cars late '90s" επισης εμφανιζονται τις ιδιες μερες στις σπεσιαλ μαυρες τους εκδοσεις τα : >Honda S2000 και >Clio Sport V6 24V Race Car
omnimal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 καλησπερα.Δεν ξερω αν ειναι κυριολεκτικα μαυρα, (οπως ειδες εχασα τη μερα), αλλα αυτο που ξερω ειναι τοι βρισκονται στα μεταχειρισμενα αυτοκινητα και ειναι στην ουσια παλια racing αυτοκινητα.Σαν να λεμε το Audi R8 του 85.Το θεμα ειναι οτι κανουν 600000 credits, αλλα νικανε τα παντα στο δρομο!!! με προλαβες dude !! επισης στο net διαβασα οτι η τιμη τους ειναι 2,000,000 cr το καθενα , ομως ισως να ειναι για την NTSC εκδοση .
S2Katana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 με προλαβες dude !! επισης στο net διαβασα οτι η τιμη τους ειναι 2,000,000 cr το καθενα , ομως ισως να ειναι για την NTSC εκδοση . Telika mallon 2.000.000 credits kanoun,Ara mexri ti mera 1394 prepei na exeis mazepsei min. 8000000 credits!!!
Anexann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Είμαι στη μέρα 535 και έχω αρκετές ελπίδες να βρω τα λεφτά αφού παίζω επανελειμένα την πίστα που σου δίνει την CLK GTR που κάνει 730,000. Μαζλι με τις νίκες και τα έπαθλα παίρνεις για πέντε αγώνες συνολικά γύρω στις 800,000. Από ό,τι έχω ακούσει, τα αυτοκίνητα κάνουν γύρω στα 8500000 και βγαίνουν την αρχή της εβδομάδας που αρχίζει με τη μέρα 694. Συγκεκριμένα: "You can find very high powered cars in the Used Car showrooms. For example, you may see a black (not the usual red and white) Toyota GT-ONE (TS020) Race Car for 1.2 million credits. This is less than half price from Toyota at 4.5 million credits. Other special cars that are available for very low prices are the Mazda 787B Race Car (black), the Nissan R92CP Race Car (black), and the Nissan R390 GT 1 Race Car (black). These cars appear during the last week of the showroom changing cycle (starting at day 694). Additionally, the special black Mazda 787B '91 is found in the used car shop when you reach 694 game days. The car has more HP than the usual Orange/Green Mazda 787B '91 you can buy at Mazda's shop." Αυτά...
S2Katana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Τη γκαντεμια μου γαμωτο.Μολις διαπιστωσα οτι ειμαι στη μερα 1409!!!Πανε τα αμαξακια...
omnimal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Anexann , εσυ εισαι οκ απ'οτι φαινεται θα τα παρεις . . . αλλα ρε S2Katana οντως τι γκαντεμια ρε γμτ 2 βδομαδες νωριτερα και θα τα επαιρνες ! ομως "These cars appear during the last week of the showroom changing cycle (starting at day 694)" . . . τωρα προσθετοντας αλλες 690 ημερες παμε στις 2,084 . . . εγω παλι ειμαι 1200 και κατι ημερες και για να ανεβουν πιο γρηγορα οι ημερες , παιζει να παω σε κανενα course για trials και να τρελανω το ps2 στο loading μπες-βγες (μιας και καθε φορα που μπαινεις μετραει για ημερα . . . lol !!!!)
S2Katana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Αστα!!!Λες να μου ''κατσουν'' στις 2084 μερες?Θα ειμαι πιο προσεχτικος.Εγω επαιρνα ενα αμαξι, το ελιωνα στα αναποδα και μετα επεστρεφα, για να κανω τις μερες να περνανε.
Anexann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Αισίως φτάσαμε στις Cr 4020000 και είμαστε στην ημέρα 585. Αν δεν τα πάρουμε όλα σίγουρα θα χτυπήσουμε 2-3 πολύ καλά αυτοκίνητα. Πέρα από αυτό βρήκα ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για χωμάτινο rally (Subaru Impreza Concept) αλλά δεν είμαι πουθενά. Δε θέλω να το παινευτώ αλλά τόσα χρόνια CMR είμαι αρκετά καλός στα ανάποδα τιμόνια και στα power slides (drifts) στο χώμα. Έλα όμως που με ένα AUDI Quattro (το ιστορικό αυτοκίνητο του ιπτάμενου Φιλανδού) σε 3pt A-spec βρίσκομαι 15s πίσω! Να σημειώσω πως στο Subaru δεν έχω βάλει τίποτα extra αφού σκέφτομαι πως παραπάνω ιπποδύναμη θα το κάνει πολύ δύσκολο να ελέγχεται. Όποιες προτάσεις most welcome... Το απόγευμα πιστεύω θα παίξουμε άλλες 40-50 μέρες.
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Κοιτα το Impreza (που ειναι πρεζα...) παει μεχρι 560-580 αλογα.Του βαζεις τη racing αναρτηση, το υψος της στη μεση, βαζεις full LSD, με ρυθμισεις 15-45-20 απο 10-40-20(ωστε να στριβει καλυτερα) και βαλε και μεγαλυτερη αεροτομη(αν την παιρνει) για μεγαλυτερη καθετη δυναμη...
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Καλα το Audi Quatro ειναι γνωστο για την ικανοτητα του να απαιτει πολλα απο τον εκαστοτε ''πιλοτο'' του.Αυτο το αμαξι δεν οδηγειται, ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.