S2Katana Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Τα S τα διπλώματα τα έχει πάρει κανείς σας χρυσά; Έίναι 3 απο αυτά που ούτε χάλκινα δεν έχω καταφέρει να τα πάρω. Είμαι στο 26% του παιχνιδιού ακόμα και βετεράνος του GT2 Στο παλιο savegame μου ειχα τα περισσοτερα χρυσα, μετα απο αρκετο κοπο.
electroasd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια , θελω να κανω 1 ερωτηση που ισως φανει λιγο χαζη.....Μολις ξεκλειδωσα τους endurance αγωνες.Με μια πρωτη ματια ειδα κατι 9 ωρες , 24 ωρες κτλ Πρεπει δηλ να τρεχω τοση ωρα? Ειδα πως αν το βαλω στο spec-b μπορω να βαλω το χρονο στο 3Χ , αλλα και παλι στο 24ωρες ειναι 8 κανονικες!!!! Γινεται να το γλιτωσω καπως ολη αυτη την ωρα , η θα πρεπει να τις υποστω???
Vagos_46 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 οτι και να κανεις φιλε μου πρεπει να εχεις το ps2 24 ωρες ανοιχτο! το b-spec μην το πολυ εμπιστευεσαι καθως δεν οδηγει καλα και μερικες φορες κολλαει! μπορεις να παιζεις μερικες ωρες να κανεις pause και να συνεχιζεις απο εκει που ησουν!! κλαφτα δηλαδη αλλα αξιζει!
electroasd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 οτι και να κανεις φιλε μου πρεπει να εχεις το ps2 24 ωρες ανοιχτο! το b-spec μην το πολυ εμπιστευεσαι καθως δεν οδηγει καλα και μερικες φορες κολλαει! μπορεις να παιζεις μερικες ωρες να κανεις pause και να συνεχιζεις απο εκει που ησουν!! κλαφτα δηλαδη αλλα αξιζει! Καλα κρασια , λεω εγω!!!! που να θες 5 λεπτα για να τελειωσεις και να κοπει το ρευμα!!!! Αστα!!! Ευχαριστω πολυ Vagos_46 !!!!!
Anexann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Τι μου θύμισες ρε electroasd. Θυμάμαι το περασμένο καλοκαίρι σε ένα PS2 ενός φίλου που παίζαμε τέτοιες πίστες σε βάρδιες! Έπαιζε ο ένας καμιά ώρα με το που είχε όρεξη, ακολουθούσε μεσημεριανό μπανάκι και συνέχιζε ο άλλος το απογευματάκι μέχρι να βαρεθούμε. Έτσι βγάζαμε μια πίστα σε 3-5 μέρες. Βέβαια όλα αυτά γίνονταν όπως λέει και ο Vagos_46 έχοντας το παιχνίδι στο Pause και με καθημερινές επισκέψεις στο ναό της ενορίας να ανάψουμε κανένα κερί μπας και τηw έρθει της ΔΕΗ και μας κόψει το ρεύμα!...
electroasd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Τι μου θύμισες ρε electroasd. Θυμάμαι το περασμένο καλοκαίρι σε ένα PS2 ενός φίλου που παίζαμε τέτοιες πίστες σε βάρδιες! Έπαιζε ο ένας καμιά ώρα με το που είχε όρεξη, ακολουθούσε μεσημεριανό μπανάκι και συνέχιζε ο άλλος το απογευματάκι μέχρι να βαρεθούμε. Έτσι βγάζαμε μια πίστα σε 3-5 μέρες. Βέβαια όλα αυτά γίνονταν όπως λέει και ο Vagos_46 έχοντας το παιχνίδι στο Pause και με καθημερινές επισκέψεις στο ναό της ενορίας να ανάψουμε κανένα κερί μπας και τηw έρθει της ΔΕΗ και μας κόψει το ρεύμα!... Καλα να σας πω , ότι καναμε κακη αρχη...... επαιζα , νομιζω την tsubuca με τις 9 ωρες και αφησα το ps2 στις 4ωρες και 47 λεπτα ακριβως και πηγα για 1 αθωο καφε.Μολις γυρισα.....όλα σβηστα!!!!!!!! Ειχε πεσει ο γενικος!!!! λες και το ειχα προγραμματισει :? ...........................
S2Katana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Τι μου θύμισες ρε electroasd. Θυμάμαι το περασμένο καλοκαίρι σε ένα PS2 ενός φίλου που παίζαμε τέτοιες πίστες σε βάρδιες! Έπαιζε ο ένας καμιά ώρα με το που είχε όρεξη, ακολουθούσε μεσημεριανό μπανάκι και συνέχιζε ο άλλος το απογευματάκι μέχρι να βαρεθούμε. Έτσι βγάζαμε μια πίστα σε 3-5 μέρες. Βέβαια όλα αυτά γίνονταν όπως λέει και ο Vagos_46 έχοντας το παιχνίδι στο Pause και με καθημερινές επισκέψεις στο ναό της ενορίας να ανάψουμε κανένα κερί μπας και τηw έρθει της ΔΕΗ και μας κόψει το ρεύμα!... Ω ναι, μιλαμε για απιστευτες καταστασεις.Εγω το επαιζα με τιμονι και δεν ενιωθα για 2 μερες τα χερια μου!
ZELDA Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 εγώ που είμαι ακόμα στα διπλώματα τι διαολο στο τελευταιο κυπελο εκει με την merc και την κολοπιστα που είναι 7-8 λεπτά ποπο δε μπορώ δεν αντέχω με αυτά τα διπλώματα γμτ
terzo.k Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Το μονο πραγμα που δεν μπορω να βγαλω σ'αυτο το παιχνιδι ειναι το τελευταιο driving mission με την SLR στο Ring. Υπαρχει καποιο κολπο; Εχω ολα τα διπλωματα ασημενια και αρκετα χρυσα αλλα αυτο το mission μου μοιαζει ακατορθωτο. Βοηθηστε με παρακαλω...
kwn7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Φίλε terzo.k θα συμφωνήσω πως το τελευταίο driving mission είναι το δυσκολότερο. Η αιτία είναι τα sport medium λάστιχα που φοράει η SLR. Το μόνο ''κόλπο'' είναι να την αγοράσεις για να κάνεις προπόνηση χωρίς να περιμένεις τα 2 λεπτά της εκκίνησης.
savvvas Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Έχετε να μου προτίνεται καμοια ρυθμιση για "formula gran turismo '04"?? Επιτάχυνση έχει φοβερή, απλώς τερματίζει στα 350 χλμ. Θέλω καλύτερη τελική. ------------------------------------------------------------------------------- Έπισης, πότε ξεκλειδώνει το Suzuki Escudo??? Μήπως το κερδίζεις από κάπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.