Προς το περιεχόμενο

Grand Turismo 4 - Tips & Άλλα

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο single player το στροφομετρο δεν ειναι αναλογικο?

Στο δικό μου αυθεντικό αγορασμένο από το Πλαίσιο όχι! Εχει το ηλεκτρονικό.

Εσένα είναι αναλογικό; :confused: :shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μ' αρέσει που αναφέρεστε σε επίπεδο το οποίο θα φτάσω σε μερικές βδομάδες! Εδώ δυσκολεύομαι στο 6-7% του παιχνιδιού...

Ήθελα να ρωτήσω γενικώς τι είναι το b-spec για το οποίο τόσα ακούω και δε γνωρίζω τι σημαίνει καθώς και το αν είναι δυνατό να βγεις από ένα αγώνα και να επιστρέψεις ξανά στο σημείο που το άφησες έχοντας κλείσει το PS2. Μιλάω ξεκάθαρα για κάποια μορφή in-running save.

Αλλιώς πως είναι δυνατό να τρέχεις 24hr endurance;

αστο μεγαλε δεν μπορεις να κοψεις και να συνεχισεις. εγω τους 24ωρους τους εβγαλα με b spec. τι ειναι αυτο; απλα περνεις ενα αμαξι που να ξεφτιλιζει τους αλλους και το βαζεις να τρεχει μονο του. εγω το εβαλα παρασκευη βραδυ ας πουμε και το σαββατο το πρωι που ξυπνησα (ειχε καμια ωρα ακομα) και τερματισε πρωτο εχοντας ριξει γυρους στους αλλους

Δημοσ.

Δυστυχώς ikon το παραπάνω σημείο το οποίο σημειώνεις το έμαθα - The hard way. Ήταν πολύ δυσάρεστο αφού μετά από το θαύμα που λέγεται επιχείρηση ηλεκτρισμού έκανε ένα τρελό κόλπο και έχασα εκτός από ένα saved game και ένα 24hr endurance...

Όπως και να έχουν τα πράγματα προχωράω ξανά από την αρχή. Μάλλον, για να είμαι πιο σωστός, θα προχωρήσω ακόμα περισσότερο όταν βρω λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο. Δε βοηθάει και ο καιρός βλέπεις. Πολύ ζέστη ρε παιδί μου.

Δημοσ.

H μονη βλακεια με το b spec ειναι πως κανει πολλους χαλια γυρους μεχρι να καταλαβει πως πρεπει να αλλαξει λαστιχα...

Δημοσ.
Ρε συ γιατι εχασες τα save games?Εκανε save το PS2 οταν εγινε η διακοπη?

Δε θυμάσαι ρε φίλε πριν από μερικούς μήνες με ένα corrupted file μετά από ένα viewing του "Gladiator"... Άσε δεν πειράζει. Και εγώ επίσης θέλω να το ξεχάσω once and for all.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Aναρωτιεμαι αν εχει καταφερει κανεις να φθασει μεχρι τελος τον δεικτη μπαταριας???Ειναι λιγο lol απορια βεβαια.

Δημοσ.

Η ρημάδα η ΔΕΗ, ειναι η αιτια που έχασα το Savegame moy και το ξαναπαλευω απο την αρχή, Και έχουμε λοιπόν την εξής ερώτηση.

Επειδη τα χέρια μου διαληθηκαν να παιζω απο την αρχή όλα τα πρωταθλήματα, ειμαι στο Proffesional Races, Grand Turismo World, 3ο αγώνα πίστα HONG KONG και δεν ξέρω με ποιό αμάξι να τρέξω γιατι όλοι με πατάνε, έχω το Vertigo, Formula, Audi R8, και διάφορα LM CARS, πείτε μου σας παρακαλώ ποιό αμάξι μπορεί να τους πατήσει και αν ειναι εύκολο ποιές ρυθμίσεις να βάλω στο αμάξι γιατί ειλικρινά σας μιλάω τα νεύρα μου πάνε να σπάσουν. Ειμαι στο 53.3%, με 200 αμάξια , 30.000.000 Credits και θέλω να ξαναφτάσω εκει που ήμουνα.....

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αχ και εμεμα αν θυμασαι το ''24 The Game'' με εκαψε.

Ειναι απο τις χειροτερες πιστες.Δοκιμασε τη Formula που δεν χαλαει πολυ τα λαστιχα, με λαστιχα τα 2α απο την αρχη.Βαλε πολλη μα παρα πολλη downforce(ειναι στενα δρομακια, δε θελεις μεγαλες τελικες), πολυ κοντες ρυθμισεις σασμαν.Εννοειται οτι θα κανεις και αλλαγη λαδιων για να κερδισεις αλογα.

Δημοσ.

Αν....λέω αν, νομίζω καλά, στην φόρμουλα δεν κάνεις αλλαγή λαδιών ούτε αλλάζεις και τύπο ελαστικών..........

Αλλο αμάξι?????

Δημοσ.

Τα S τα διπλώματα τα έχει πάρει κανείς σας χρυσά; Έίναι 3 απο αυτά που ούτε χάλκινα δεν έχω καταφέρει να τα πάρω.

Έχω επίσης πρόβλημα στα driving missions, στα slipstreaming σε αυτό με τα skyline.Το πάιδευα 1-2 ώρεςκαι στην καλυτερη κατα το τέλος με ένα σωρό τσατσιές είμουν ~250μ πίσω απο τον πρώτο. Any hints;

Είμαι στο 26% του παιχνιδιού ακόμα και βετεράνος του GT2. To 3 δε το έπαιξα πάρα πολύ καθώς λίγο καιρό αφοτου το πήρα έπεσε στα χέρια μου το 4 και έπεσα με τα μούτρα. Σε καμιά πέρίπτωση δε πίστευα οτι μπορεί να είναι τόσο καλό. Άπαιχτο απο κάθε άποψη και το επίπεδο δυσκολίας νομίζω είναι ιδανικό

Δημοσ.
Αν....λέω αν' date=' νομίζω καλά, στην φόρμουλα δεν κάνεις αλλαγή λαδιών ούτε αλλάζεις και τύπο ελαστικών..........

Αλλο αμάξι?????[/quote']

Ooops Λαθος!Το ειχα ξεχασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...