Προς το περιεχόμενο

Grand Turismo 4 - Tips & Άλλα

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Scuderia...; Πάει η Honda...δεν την υποστηρίζουμε;

Ειμαι hondaman σε οτι αφορα τα καθημερινα αυτοκινητα...Αλλα στην F1 ειναι μια αλλη ιστορια...Εκει ειμαι τιφοζι!!!

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
alla ksereis oles tis strofes me ta onomata tous? ayto ennoousa... :D

Ξερω τις πιο σημαντικες σε καθε πιστα, πχ η Parabolica στη Monza, η Eau Rouze στο Spa, η 130R στη Suzuka κλτ...

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα, επιτέλους βρήκα το σαιτ το οποίο πολλοί φίλοι μου λέγανε.....Μην μακρυγορώ...ιδού οι απορείες

Α)Πως γινεται να παίξω με 2 Μηχανήματα PS2???Τι απαιτείται ακριβώς??

Β)Παίζει On-line??? και αν ναι πως??

Υ.Γ. Τα μηχανήματα τα οποία διαθέτουμε είναι PS2/SLIM, και τα έχουμε συνδέσει με καλώδιο UTP -> UTP, όπως ακριβώς συνδέεται και το ένα με το HUB το οποίο είναι συνδεμένο το παρών PC.

Διαθέτω γραμμή ADSL/1024 και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα σύνδεσης στο εξωτερικό. Αν πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις τότε ποιές είναι, που και πως γίνονται.

Σορρυ για τον καταιγισμό ερωτήσεων αλλά το παιχίδι το έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και πραγματικα δεν έχω καταφέρει να βρώ άκρη στα παραπάνω ερωτηματά μου.

Κάτι ακόμα, νομίζω πως παραείναι ρεαλιστικό το παιχνίδι και δεν σε αφήνει να κάνεις τις αλητείες που κάναμε στο GT3, εμένα μου χουν λέιψει τα κολίδια κλπ.

Αγαπημένα μου αμάξια??Mitsubishi Lancer Evo 8 561PS, Ford Focus RS 416PS, BMW M5761PS.

Ευχαριστώ και πάλι σόρρυ για το μεγάλο ποστ!!!

Δημοσ.

Καλώς ήρθες φίλε στο forum. Κατευθείαν στο ψητό αφού έχω λίγο χρόνο αφού κάνω διάλειμμα από τη δουλειά.

Για να συνδέσεις δυο PS2 Slim κάνεις ό,τι έχεις κάνει ακριβώς και εσύ και απλά πας στο Network game και σετάρεις εκεί, αν θυμάμαι καλά, ένα να είναι o host και ένα ο client. Είναι αρκετά απλό.

Τώρα για σύνδεση με game servers του εξωτερικού αν και το έχω δοκιμάσει, οχι στο δικό μου PS2, το έχω δει να δουλεύει χωρίς μεγάλη επιτυχία αφού οι ταχύτητες και ειδικότερα το latency των ADSL γραμμών στην Ελλάδα είναι απογοητευτικό.

Φυσικά για να συμμετάσχεις σε on-line παιχνίδι πρέπει να γραφτείς στα εν λόγω sites (αρκετά θέλουν συνδρομή) και να σετάρεις το firewall σου ώστε να αφήνει την αντίστοιχη πόρτα και να διεκπαιρεώνεται σωστά το traffic. Οι πόρτες ποικίλουν ανάλογα με το ποια υπηρεσία χρησιμοποιείς.

Δυστυχώς, μιας και δεν το έχω κάνει ποτέ προσωπικά, δε μπορώ να σου σε ποια ακριβώς sites να απευθυνθείς.

Δημοσ.

Για την σύνδεση 2 μόνο PS2 Slim, στο συγκεκριμμένο παιχνίδι, η σύνδεση ειναι απαιτητή να γίνει με HUB ή όχι???

Και τι ρυθμίσεις σε DNS κλπ να βάλω???γιατι δεν γίνεται τίποτα.....

Δημοσ.

Στη Nissan υπαρχει ενα bluebird 1600 deluxe 1969.

Ηταν το πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα. το ειχε ο πατερας μου.

Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το αγορασω. δεν εχει τιμη.

εψαξα ολα τα αυτοκινητα δωρα και δεν το εχει.

Δημοσ.

Το εψαξα και εμφανιζεται στα 80'ς τις 64, 74, 84, και καποιες ακομα που δεν θυμαμαι, εδομαδες.

με παραπλανουσε η δεκαετια του 80.

ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπόν άλλαξα τον σκληρό μου στο 2ο laptop μου και μου ξέμεινε ένας 20άρης Τοshiba τον οποίο έκανα εξωτερικό μέσω ενός usb kit.

Το καλό είναι ότι τον αναγνώρισε το PS2 μου :mrgreen: και κατάφερα μέσα από το Home να μεταφέρω μερικές φωτό που είχα.

Ερώτηση: πώς περνώ φιλμάκια που έχω σώσει στην memory? Θα τα παίζει στο laptop?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κάθε μέρα με εκπλήσει το PS2 και το GT4.:-D

Δημοσ.

Eγω εχω μεταφερει videakia μονο με capture προγραμματα.Αλλωστε, τα αρχεια βιντεο του GT4 ειναι πολυ μικρα, δλδ μερικα kb, οποτε δεν προκειται να παιζονται απο το computer, αλλα μονο απο το ιδιο το GT4...

Bλεπω πως αλλαξες το εικονιδιο του ονοματος σου...οποτε καλοριζικο το C4 VTS!!!Eγω εδω και 3 εβδομαδες εχω το νεο Yaris και αναμενω ενα bolt on turbo kit της HKS...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προς Gran Turismo 4 users:

Πώς μπορώ στην οθόνη που τρέχω αντί του ηλεκτρονικού στροφόμετρου να έχω αναλογικό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...