Anexann Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Τι έγινε ρε παιδιά πολύ δουλειά έχουμε όλοι... Αυτό το weekend με το καλό θα έχω χρόνο και αν όλα πάνε καλά θα έχω και τα απαραίτητα καλούδια στα χέρια μου για να δοκιμάσω όλους τους συνδυασμούς για το "αδελφό" topic. Keep in touch.
S2Katana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ναι αστα.Αυτη η εξεταστικη φταιει.Τουλαχιστον να κανονισουμε κανα challenge για το Σ/Κ.Περιμενω τους χρονους σου στους συνδυασμους που σου εδωσα(αν δεν προλαβεις μη σκας, ειναι πολλες οι πιστες!)
spyassi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 παιδια εγω το εχω τερματισει 100% !!! for me dual shock 2 rulzzzzzzzz τωρα παλευω να κανω καλυτερους χρονους στις αδειες mipos boris na mou peis pos tha perasv tin pista tou nurbur...??exo kollhsei.exo ftasei sto 96,4% kai den boro me tipota.'h mipos yparxei tropos???
S2Katana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Τι ακριβως ζητας?Γιατι το 'Ring εχει δεκαδες στροφες...αντε να σου περιγραψουμε πως να παρεις την καθεμια απο αυτες!
schumacher_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 vasika to nurburgring einai apisteyti pista paidia... proswpika den ti variemai me tipota... eidika to diplwma apo tin Special Licence me tis mercedes itan to kati allo!! Τι ακριβως ζητας?Γιατι το 'Ring εχει δεκαδες στροφες...αντε να σου περιγραψουμε πως να παρεις την καθεμια απο αυτες! akoma kai na ithele na perigrapsei ti strofi, mallon einai kommataki dyskolo... skepsou na sou pei: "tin 153i strofi", tha kathesai na metras?
S2Katana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Eχουν και ονοματα οι στροφες στο 'Ring ρε!Πχ η πασιγνωστη Karussell!
S2Katana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Mε την ευγενικη χορηγια του Anexann ο χαρτης του 'Ring
Anexann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Mε την ευγενικη χορηγια του Anexann ο χαρτης του 'Ring The credit must be given to n1kos.klx
schumacher_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 mwre mpravo... mou thimizete kapote pou iksera tis strofes sti formula 1... toso psaksimo pia? tespa, to sxolio itan kyriws gia asteio, outws h allws... S2Katana, exeis na rikseis 1 sec to xrono sou sti Suzuka nomizo... gia trekse ligo kalytera...
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ok, sorry n1kos.kxl. Εγω συνεχιζω να ξερω απεξω τις στροφες στην αγαπημενη μου F1 (Θα τα παρουμε ρε παλι το πρωταθλημα.Scuderia rulez!)
elteo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Scuderia...; Πάει η Honda...δεν την υποστηρίζουμε;
schumacher_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Εγω συνεχιζω να ξερω απεξω τις στροφες στην αγαπημενη μου F1 de milaw gia ti seira ton strofwn, poia paei aristera, poia deksia, pou prepei na kopseis klp... ayta ta thimamai akoma, parolo pou exw na paiksw f1 2-3 xronakia... alla ksereis oles tis strofes me ta onomata tous? ayto ennoousa...
screwman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Χωρίς να θέλω να χαλάσω το topic, μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι σε PC? Μέσω κάποιου emulator ίσως?
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Εγω ειχα δοκιμασει με emulator, αλλα τιποτα δυστυχως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.