Προς το περιεχόμενο

Grand Turismo 4 - Tips & Άλλα

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ksero oti den afora to GT4..alla akousa kati fimes gia to GT5 h allios GRAN TURISMO VISION

1.Ta grafika pou eidame sto rolling demo den exoun kamia sxesi me auta tou game..apla dokimazan to posa cars klp mpori na sikosi to ps3..

2.8a exi damage modeling

3.8a exi enalagi wras se realtime

4.8a exi kairika fenomena kai allagi tous se realtime

5.8a exi in-car view opos to PGR3

6.Ta autokinita 8a einai pano apo 3000 synolika apo oles tis epoxes

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι λετε τώρα ρε παιδιά; Θέλετε να τρελαθώ τελείως; Να υποθέσω οτι στο Ps2 δεν θα παίζει ε;

Γαμωτ, πήρα PS1 μόνο και μόνο για το GT2

πήρα PS2 μόνο και μόνο για το GT4

λέτε να πάρω και PS3 μόνο και μόνο για το GT5????

Δημοσ.
Τι λετε τώρα ρε παιδιά; Θέλετε να τρελαθώ τελείως; Να υποθέσω οτι στο Ps2 δεν θα παίζει ε;

Γαμωτ' date=' πήρα PS1 μόνο και μόνο για το GT2

πήρα PS2 μόνο και μόνο για το GT4

λέτε να πάρω και PS3 μόνο και μόνο για το GT5????[/quote']

Θες να πεις ότι ΔΕΝ πήρες ps2 για το PES;

Δημοσ.

Όχι. Τα PS (1 + 2) τα έχω πάρει αποκλειστικά και μόνο για την σειρά Grand Turismo. Και σύντομα και για το Turist Trophy, όταν κυκλοφορήσει.

Όλα τα άλλα games, παίζουν και στο PC που το προτιμώ.

Όσο για το PES, δεν με ενθουσιάζει ο χειρισμός του. Πολλά κουμπάκια και λειτουργίες που μου σπάνε τα νέυρα. Αυτό ισχύει γενικά για όλα τα ποδοσφαιράκια είτε σε PS είτε στο PC των τελευταίων χρόνων. Το παραχέσανε με τα τόσα κουμπιά. Εμένα μου αρκούσε η πάσα, το σουτ και η σέντρα. Τώρα πάτα εκείνο για κεφαλιά, πάτα το άλλο για κλέψιμο, το παράλλο για να τρέξει, ήμαρτον. Η πολύ ρεαλιστικότητα βλάπτει (τουλάχιστον για μένα).

Δημοσ.

Ρε παιδια (αν και ειμαστε off-topic) και εγω αυτο το προβλημα εχω με τα ποδοσφαιρακια.Δεν μπορω να επιλεγω γρηγορα τον παιχτη που εχει τη μπαλα, κανω λαθη και στο τελος καταληγω να κλοτσαω τους αντιπαλους αντι για τη μπαλα!

Δημοσ.

kai alles info gia to GT5..

1.Full network & serial support gameplay...

2.Ferrari,Lamborghini,Porsche klp..den 8a perilamvanonte..ksana

3.10 plasies pistes apo to 4

5.8a kikloforei mono se blu-ray dvd

6.Sistima trade engine alla kai car parts analogo me auto tou FORZA MOTORSPORT..mono pou 8a mporis na valis to moter kai se amaksia diaforetikis markas simfona me tin symbatitota pou exoun

Tora gia tin seira ton WRC..

To mono pou exei ypo8i einai pos 8a legete WRC-RALLY LEGENDS..kai 8a exi ola taautokinita rally apo tin 1h xronia tis 8espisis tou pagosmiou prota8limatos eos kai simera(1979-2005) ka8os kai oles tis xwres..+kai autes pou pleon den ginonte agones(rally safari px)me oles tis eidikes tous sta pragmatika tous khm..

Δημοσ.

Μιλάμε τώρα για κάτι που πιθανότατα δε θα είναι στα χέρια μας πριν το 2007, άσχετα αν πηγές τοποθετούν τη Sony σε ένα αγώνα δρόμου να λανσάρει το GT5 τα επόμενα Χριστούγεννα. Όπως και να έχουν τα πράγματα για να το απολαύσεις σε όλο του το μεγαλείο θέλεις HD monitor (Plasma/LCD). Σκεπτόμενοι το κόστος αυτό, προσθέτουμε το κόστος του PS3 και του GT5 disc. Το όλο σύνολο (>€600) με βάζει ήδη σε μαύρες σκέψεις...

Μπορώ και με PS2/GT4, ευχαριστώ πολύ(!!)...

Μετά από πρόσφοτα πολύ καλά νέα, το συνολάκι το βλέπω να βρίσκεται ήδη στη θέση του (PS2 corner με custom set-up) του δωματίου μου με τους υπολογιστές κτλ κτλ πριν να μπει ο Φλεβάρης. Και μετά άντε να προλάβω να δω που βρίσκομαι απέναντι σε όλους τους φίλους όσον αφορά τους χρόνους που έχουν θέσει στο "αδελφό" post.

Δημοσ.

Εχθές πήγα σε ένα φίλο που έχει τη Logitech® Driving Force™ Pro και δυστυχώς δε μου έκανε καμία εντύπωση. Δεν είχε το GT4 να το πάω μια βόλτα αλλά στο CMR '05 πραγματικά δεν είμαι... πουθενά! Ίσως φταίει που το εν λόγω παιχνίδι το είχα παίξει μόνο σε PC και στο PS2 είναι πολύ διαφορετικό.

Καθώς έψαχνα για τιμονιέρες είδα και ένα άλλο κόσμημα που ήδη κυκλοφορεί, αλλά είναι μόνο για PC. Δε ξέρω τα λεφτά τα έχω ήδη στην άκρη, αλλά βλέπω πως την παρούσα στιγμή ίσως δεν αξίζει να αγοράσω το όλο "πακέτο" που είχα κατά νου μόνο για το GT4...

Θα περάσω κάποια από τις επόμενες μέρες από το φίλο μου που έχει το PS2 και θα τρέξω τις πίστες που έχουν παιχτεί στο "αδελφό" topic, αλλά δε βλέπω να κάνω ανταγωνιστικούς χρόνους μια και αποκλείεται να τρέξω τον κάθε συνδυασμό πίστας /αυτοκινήτου πάνω από 1-2 φορές.

Κατά τα άλλα, enjoy the snow!...

Δημοσ.

Λοιπόν μιας και δεν το βλέπω να επιστρέφω σε GT4 mode για 2-3 μέρες ακόμα πήρα τη μεγάλη απόφαση και εγκατέστησα το κλασσικό "διαμάντι" CMR '02 στο laptop μου, στο οποίο είχα ορκιστεί πως δε θα μπει ποτέ παιχνίδι...

Έπαιξα καμιά ωρίτσα και είπα να σας βάλω και ένα video replay από Ελλάδα με το Focus. Το αρχείο θέλει QuickTime για να το δείτε και είναι απευθείας από το κινητό μου, για αυτό και δεν έχει πολύ καλή ποιότητα.

Έτσι για ποικιλία ρε παιδιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...