Sorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Ναι, ας το κάνουνε πχ "Grand Turismo 4 - Tips & Άλλα"
S2Katana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Και εγω συμφωνω με τον τιτλο αυτο.Θελετε να ενημερωσω καποιον moderator?
Anexann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Καλά δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε θέμα αλλαγής του τίτλου και όταν είδα ειδοποίηση στο e-mail μου με το νέο θέμα έπαθα πλάκα... Καλή η αλλαγή αφού το όλο θέμα απέκτησε πολύ πιο εκτενείς διαστάσεις από ό,τι είχα στο μυαλό μου αρχικώς. Σκέφτομαι να κάνω, τώρα με τις εκπτώσεις, το μέγα purchase PS2 slim+wheel controller (Logitech Force Pro/Ferrari Enzo PC-PS2)+(φυσικά) Gran Turismo 4. Το όλο μου βγαίνει (ακριβότερη τιμή) περίπου €300. Αν έχει κανείς υπ'όψη του κάτι καλύτερο πείτε μου το. Δεν πάει άλλο να παίζω μια στο τόσο. Το στερητικό σύνδρομο με εξάρσεις καθ'οδόν έχει αρχίσει και ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό που τις προάλλες έκανα 430km σε 4hr 45m. Ίσως να μη φαίνεται πολύ γρήγορο, αλλά όταν σκέφτομαι πως έβρεχε καταρρακτωδώς και ήμουν σε ένα Ibiza 1.4 door-to-door μάλλον είχα δίκιο που επέβαλα ποινή στο εαυτό μου να μη ξαναπιάσω τιμόνι στα χέρια μου για καναδυό εβδομάδες. Μέσα μαζικής μεταφοράς σας έρχομαι!...
S2Katana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ναι, ειπαμε να αλλαξουμε τον τιτλο, γιατι τωρα ειναι πιο κατατοπιστικος.Εστειλα pm στον privateer και αλλαξε ο τιτλος. Χαχαχα, αυτο που λες το παθαινω και εγω, λιγο πριν παιξω GT4 και λιγο μετα...
Anexann Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν αυτή τη στιγμή βρίσκω: Sony Playstation 2 €139 Thrustmaster Enzo Ferrari 2 in 1 €63 [έλεγξα ότι παίζει GT4 αξιοπρεπώς και μου κάνει μια χαρά και για PC (TOCA, CMR)] Gran Turismo €51.17 Memory Card €29.50 TOTAL: €282.67 Θα περιμένω τις εκπτώσεις για να εντάξω το έξοδο στον ολικό "προυπολογισμό των εκπτώσεων". Αν κάποιος έχει υπ'όψη του κάποιο shop που θα μπορέσω να βρω κάτι φθηνότερα ας μου στείλει ένα pm. Το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά evry little counts...
NaGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Φίλε ψαξτο περισσότερο! θα είναι κρίμα για τόσα λεφτά να μην πάρεις το καλύτερο. Εγώ με μια προσφορα του Πλαισίου είχα πάρει PS2, Logitech Force Pro, GT4 με 250€. τσέκαρε μια στο multirama http://www.multirama.gr/Multirama/media/Catalogues/2005/dekemvrios/Large/OPIST.pdf
Anexann Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Θα ήθελα η τιμονιέρα να παίζει και σε PC για αυτό επέλεξα τη 2-in-1 της Thrustmaster. Πάντως αν η προσφορά που πρότεινες ισχύει ακόμα (άραγε...) τότε δεν είναι καθόλου άσχημη αν η τιμονιέρα που υπάρχει στο pdf είναι αυτή που λέω. Έτσι θα πρέπει να πάρω μόνο τα: Gran Turismo ?51.17 Memory Card ?29.50 με το ολικό ποσό να είναι TOTAL: ?269.67 (-?13 άντε 2-3 μπυρίτσες στην υγεία σου) Thanx 4 the heads up. Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο. [EDIT] Δυστυχώς το τιμόνι που αναφέρεται στην προσφορά δεν είναι αυτό που θέλω αλλά αυτό. Όπως και να έχει τις μπυρίτσες θα τις πιω. Ευχαριστώ για any tips/suggestions.
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παντως και το τιμονι που εχω εγω, το Driving Force της Logitech παιζει μια χαρα και στο pc, αν μιλαμε βεβαια μονο για τιμονιερες και οχι για συνολικη προσφορα
Anexann Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Επειδή ορισμένα από τα τελευταία reviews που έχω βρει για το Ferrari Enzo τιμόνι είναι λίγο αποκαρδιωτικά όσον αφορά το feedback κατά την οδήγηση σε PC games, ίσως πάω να το δοκιμάσω πρώτα σε κάποιο μαγαζί. {Reminder} Must try to remember that € is far cheaper than £...
kirileman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Πάντως το feedback τoυ driving force pro της Logitech, είναι πάρα πολύ καλό. Σε 3 παιχνίδια το έχω δοκιμάσει, στο Most Wanted είναι γενικά λίγο περίεργο αφού αργεί να στρίψει το αμάξι (δεν ξέρω αν κλειδώνει το τιμόνι από το μενού του παιχνιδιού στη θέση όπου γυρίζει 1 περιστροφή και όχι 2,5 και αν αυτό βελτιώνει την κατάσταση), στο RBR είναι το κάτι άλλο και στο F12005 αποδεκτό (δεν θυμάμαι κάτι που να μου έκανε αρνητική εντύπωση). Για το GT δεν ξέρω, δεν το έπαιξα ποτέ με τιμόνι. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι και το feedback έχει να κάνει με το παιχνίδι περισσότερο παρά με το τιμόνι το ίδιο.
HomoR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Na enimeroso pos h timoniera Logitech Driving Force Pro douleui mia xara kai sto pc an katevasete kai tous drivers..kai malista einai pio user friendly stis ri8miseis:)
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Αυτο ειναι το θεμα.Με τη σειρα της Logitech παιρνεις 2 τιμονια σε ενα!!!
Anexann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Na enimeroso pos h timoniera Logitech Driving Force Pro douleui mia xara kai sto pc an katevasete kai tous drivers..kai malista einai pio user friendly stis ri8miseis:) Εξακριβωμένο; Τόσο καιρό που ψάχνω για τιμονιέρα είχα πάντα την αίσθηση ότι το Logitech® Driving Force™ Pro απευθύνεται μόνο σε Playstation παιχνίδια. Αν ισχύει πάντως έφυγα μόλις το ελέγξω... Αλήθεια οι drivers πού υπάρχουν... Ωχ θα με χάσουν πάλι οι γνωστοί μου; μια η δουλειά μία το επερχόμενο PS2 πάει... [EDIT] Μήπως λέγοντας τους σωστούς drivers αναφέρεσαι στο Logitech Gaming Software;
S2Katana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Παντως εγω εγγυωμαι για το δικο μου Logitech Driving Force(το απλο...), αν και δεν εχω βρει drivers αλλα παιζει κ ετσι!
HomoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Εξακριβωμένο; Τόσο καιρό που ψάχνω για τιμονιέρα είχα πάντα την αίσθηση ότι το Logitech® Driving Force™ Pro απευθύνεται μόνο σε Playstation παιχνίδια. Αν ισχύει πάντως έφυγα μόλις το ελέγξω... Αλήθεια οι drivers πού υπάρχουν... Ωχ θα με χάσουν πάλι οι γνωστοί μου; μια η δουλειά μία το επερχόμενο PS2 πάει... [EDIT] Μήπως λέγοντας τους σωστούς drivers αναφέρεσαι στο Logitech Gaming Software; http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_xp.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.