S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 εγω βρηκα την ησυχια μου με το TV Box 9.Μεχρι 1024x768.
elteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Ακάθεκτος εγώ... VGA BOX LOGIC 3 Πάντως εάν έχεις laptop όπως εγώ, η κονσόλα είναι σωτήρια. Tι να τα κάνω τα γραφικά του pc εάν δεν μπορώ να παίξω παιχνιδάρες όπως το GT4; Είδε κανείς γραφικά στο xbox 360; Επαιξα σε φίλο το Project Gotham Racing 3 κι έμεινα με το στόμα α-ν-ο-ι-κ-τ-ό!
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Ναι ειδα το CoD 2 και απογοητευτηκα.Το pc μου με τις Dual 6600GT SLi enabled παιζει πολυ πολυ καλυτερα...
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια, γιατι ρε γ@μωτο στο GT4 δεν βαλαν και καμια Ferrari?Να ειχε μια Stradale, να τη φυτευαμε στο Ring...
elteo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δεν δώσανε τα δικαιώματα ή ζητούσαν υπερβολικά χρήματα. Εάν παρατήρησες ούτε στις Porsche υπάρχει. Ruf μόνο όπως λέμε ρουφιάνος! :grin:
elteo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Ναι ειδα το CoD 2 και απογοητευτηκα.Το pc μου με τις Dual 6600GT SLi enabled παιζει πολυ πολυ καλυτερα... Cod2;; Κοίτα δεν συγκρίνω κονσόλα με pc γιατί παίρνοντας ένα PS3 ή ένα Xbox360 για μια 5ετία δεν δίνεις άλλα χρήματα για αναβαθμίσεις και τα ρέστα. Δεν λέω καλύτερα τα games εώς ενός σημείου στα pc αλλά και οι κονσόλες έχουν καλύψει μεγάλο μέρος της διαφοράς.
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μαλλον δε λεγεται cod 2, αλλα κατα βαση το ιδιο σεναριο ειναι.Το επαιξα στα Village Παγκρατιου.
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δεν δώσανε τα δικαιώματα ή ζητούσαν υπερβολικά χρήματα.Εάν παρατήρησες ούτε στις Porsche υπάρχει. Ruf μόνο όπως λέμε ρουφιάνος! :grin: Και το χειροτερο ειναι πως προκειται για τα ιδια Ruf που ειχε και στο GT3.Ουτε μια Turbo R Ruf, ουτε μια Cayenne RUF...Δινει που δινει δικαιωματα, ας βαζαν και καινουρια μοντελα(πχ Cayman Ruf)
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ξερει κανεις αν μπορουμε να φορτωσουμε με καποιο τροπο mp3 στο GT4 για να ακουμε κατα τη διαρκεια του gameplay?
HomoR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Lipon na doso merikes apantiseis gia to GT4 kai ta amaksia tou. Oi dimiourgi tis seiras den exoune vali ferrari giati ta dikeomata gia kamposa xronia gia na xrisimopiei ta amaksia ta exi h Microsoft(edo den eixe sto GT LEGENDS tin 250 GTO,klaps). Alloste o dimiourgos tis seiras einai polemios ton europaikon supercars kai apla osa evale sto game ta evale gia 8ema marketing kai mono..pliroforiaka na anafero oti trexi erasitexnika sto giaponeziko prota8lima tourismou me ena evo.
S2Katana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Και θα συμπληρωσω πως ο Yamautchi κατεχει 2-3 EVO , 1 S2000 και κατι Skyline...
elteo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Eάν συμβαίνει αυτό είναι μεγάλος ΑΚΑΣ! Οχι ότι δεν φαίνεται η εύνοια του στα ιαπωνέζικα cars αλλά τέσπα...
S2Katana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 E κοιταξε ειναι λιγο off να εχεις τοσα πολλα ''καθημερινα'' ευρωπαικα αυτοκινητα και ελαχιστα supercars... Ασχετο, αλλα ξερει κανεις αν μπορουμε να φορτωσουμε με καποιο τροπο mp3 στο GT4 για να ακουμε κατα τη διαρκεια του gameplay?
Sorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μπα.... δεν νομίζω φίλε μου. Τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό.
S2Katana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Kριμα, μετα απο τοσες ωρες παιχνιδιου βαρεθηκα το soundtrack... Μηπως να λεγαμε στους moderators να αλλαξουν τον τιτλο του thread?Μιας δλδ και ειναι τοσες σελιδες με γενικη βοηθεια και συζητηση περι GT4, να αλλαχθει σε κατι πιο προσδιοριστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.