elteo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Τελικά το κέρδισα και το Νissan R92CP των 940hp χωρίς βελτίωση. Το είχαν prize στα Endurance Events στο Fuji 1000Km. Ευτυχώς γιατί τα βαριέμαι τα Μissions. 1200 άλογα και βουρ στο πατσά...
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Αντε, καλη τυχη με το νεο σου ''αποκτημα'' !
Sorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ωραίος! Άντε.... κάν' τους σκόνη τώρα ;-) ;-) ;-)
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Θα σας ενδιεφερε να ανοιξουμε ενα νεο thread οπου θα κανουμε post τους χρονους μας σε πιστες οπως το Le Mans και το 'Ring με προεπιλεγμενα απο ολους μας αυτοκινητα?Εξηγουμαι: Θα οριζουμε κατηγορια, πχ τετρακινητα ,θα επιλεγουμε 2-3 αυτοκινητα,το ειδος της βελτιωσης και θα κανουμε χρονους με αυτα, οσους γυρους θελει ο καθενας.Μετα θα τραβαμε μια screenshot και ο καθενας θα προσπαθει να ''πατησει'' το χρονο του αλλου.Λιγο ευγενης ανταγωνισμος δε βλαπτει ε?Τη γνωμη σας παρακαλω. Παραδειγμα, ο χρονος μου στο 'Ring με ενα μαμισιο Impreza...
Sorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Χμμ.... αυτό το είχαμε κάνει με κάτι παιδιά απο το TFRC Club με το Colin McRae 2. Είχε πολύ πλάκα. Αλλά στο GT4 είναι κάπως δύσκολο, γιατί είναι χάος απο πίστες και αυτοκίνητα. Δεν ξέρω δηλαδή αν θα είναι δίκαιο γιατί εγώ πχ είμαι στο 25%, άλλος μπορεί μόλις να το έχει ξεκινήσει και άλλος να το έχει τερματίσει. Συνεπώς άλλα τα φράγκα, άλλα και τα αυτοκίνητα. Επίσης, δεν μπορώ να μεταφέρω screenshot, οτι USB έχω συνδέσει, δεν μου το αναγνωρίζει το άτιμο. Πάντως, αν βρούμε μια συνταγή καλή για όλους, είμαι μέσα. Έχει ενδιαφέρον!
Anexann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέσα με όλα τα λεφτά,τα ρέστα μου κτλ κτλ!!!... Πολύ καλή ιδεά S2Katana. Θα postaρω όμως με pics από την κάμερα του Κ700i μου, αν και θα δοκιμάσω να δω αν αναγνωρίζει το U3 flash disk που αγόρασα πριν από λίγο καιρό.
elteo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Σας ξενερώνω αλλά just for the info το έβγαλα το Professional Events. Moυ έβγαλε ένα ending film, γιατί;
Sorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μπα; Κι εγώ το έβγαλα πριν μια βδομάδα αλλά δεν είδα κανέναν ending film. Βέβαια πάταγα το κουμπί για να συνεχίσω οπότε μπορεί και να το προσπέρασα. Τι ακριβώς σου έδειχνε αυτό το film?
elteo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δεν κάθησα να το δω, τα βαριέμαι. 2 αυτοκίνητα έτρεχαν σε μία πίστα και έπεφταν παράλληλα τίτλοι τέλους όπως στα έργα στο λίγο που είδα.
elteo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Παραδειγμα' date=' ο χρονος μου στο 'Ring με ενα μαμισιο Impreza...[img']http://img.photobucket.com/albums/v398/Alex-R/02012006079.jpg[/img] O δικός μου (7' 50" 971 s) από ένα μαμίσιο επίσης Impreza Πλην της ανάρτησης (είναι λίγο βελτιωμένη γιατί αλλιώς βάρκα γυαλό...) Sorry αλλά η φωτό είναι από κινητό.
S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Οκ, παιδια.Φαινεται πως σας αρεσει η ιδεα μου.Θα ανοιξω ενα thread και οποια ζητηματα τα λυνουμε εκει.
S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δεν κάθησα να το δω' date=' τα βαριέμαι. 2 αυτοκίνητα έτρεχαν σε μία πίστα και έπεφταν παράλληλα τίτλοι τέλους όπως στα έργα στο λίγο που είδα.[/quote'] Δειχνει το Yamauchi σε ενα 350Ζ στο 'Ring... Τhread opened http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=993268#post993268
elteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 http://www.modchip.gr/catalog/product_info.php?cPath=22_25&products_id=93 VGA Adaptor. Συνδέστε το playstation2 στο monitor του pc σας και παίξτε τα αγαπημένα σας παιγνίδια με μεγαλύτερη ανάλυση .
Sorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μουαχαχαχαχα..... 50€ για να αγοράσω αυτή την απάτη. Καλύτερα να πάρει κάποιος TV-Tuner αν δεν έχει και να έχει διπλό και τριπλό κέρδος. Άκου παίζει σε μεγαλύτερη ανάλυση....! Στην ίδια ανάλυση παίζει το παιχνίδι απλά το Monitor δουλεύει σε μεγαλύτερη. Το αποτέλεσμα, επειδή αυτή την στιγμή το βλέπω, είναι σε full screen να γελάς με τα γραφικά του PS2. Κάτι πιξελάρες ναααα!!!! (με το συμπάθειο). Μου αρέσει που μερικοί τόσα χρόνια προσπαθούν να συγκρίνουν τις κονσόλες με τα PC. Μα είναι δυνατόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.