Narayan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το Suzuki Escudo Pikes Peak είναι τόσο δυνατό όσο στα προηγούμενα GT; Θυμάμαι στα GT2-3 όταν το διάλεγα παραήταν εύκολο το game
Sorath Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά έχω κολλήσει στο Gran Turismo World Champ το τελευταίο event των 10 αγώνων στο Professional Events. Λοιπόν, μόλις προχθές τελείωσα τα Profesional Events. Το κλειδί στο τελευταίο Champ είναι τα λάστιχα. Πρέπει να υπολογίσεις τι γόμα θα βάλεις ώστε να κάνεις 1 ή 2 pit-stop ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα. Εχώ έτρεχα με ένα Nissan αγωνιστικό που έχει τελική 370χλμ. Το κέρδισα όταν τελείωσα τα driving missions. Το ανέβασα απο τα 900hp στα 1100hp και το πρωτάθλημα το πήρα σχετικά εύκολα. Ξεκίνα με Hard ελαστικά, τα Super Hard να τα αποφεύγεις γιατι δεν κρατάνε καθόλου καλά.
Anexann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δε ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν έχω πολύ όρεξη να κάτσω ατελείωτες ώρες μποστά στην plasma αυτές τις μέρες... Μόλις και μετά βίας κατάφερα να περάσω το driving mission 25, έχοντας αφήσει όλα τα υπόλοιπα μετά τη 10. Πάντως όταν έχω μια μέρα τελείως ελέυθερη θα γίνει σίγουρα ένας μαραθώνιος 6+ ωρών. Τώρα το τι θα βγει από εκεί...
S2Katana Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως όταν έχω μια μέρα τελείως ελέυθερη θα γίνει σίγουρα ένας μαραθώνιος 6+ ωρών. Τώρα το τι θα βγει από εκεί... Ελπιζω οχι ενα σπασμενο χειριστηριο και μια ''τραυματισμενη'' plasma απο τα νευρα σου...(το χω κανει...)
Anexann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ouch!... Εγώ τώρα κατάλαβα τι έγινε και είχα καταστρέψει το saved game (βλ. μερικά posts πριν). Στην ίδια γραμμή υπάρχει air-condition και με το που ξεκινάει υπάρχει μια μικρή πτώση τάσεως. Δυστυχώς UPS δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο μέρος και το κακό δε χρειάστηκε πολύ να γίνει... Εις αύριο τα καλύτερα αφού αναμένεται συνέχεια...
tmjuju Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ένας ΕΎΚΟΛΟΣ τρόπος για να βγάλετε πολλά λεφτά και γρήγορα (μπορείτε να το κάνετε ακόμα και πριν to 10% completion). Treξte στο δευτερο Special Condition Hall - Rally di Capri. Με το που θα νικήσετε τους δυο άγονες κερδίζετε ένα Toyota το οποιο εάν το πουλήσετε βγάζετε πάνω από 250.000 Credits. Επαναλάβετε τον αγώνα και κάθε φορα θα κερδίζετε άλλο ένα αμάξι για πούλημα (250.000)
elteo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ένας ΕΎΚΟΛΟΣ τρόπος για να βγάλετε πολλά λεφτά και γρήγορα (μπορείτε να το κάνετε ακόμα και πριν to 10% completion). Treξte στο δευτερο Special Condition Hall - Rally di Capri. Με το που θα νικήσετε τους δυο άγονες κερδίζετε ένα Toyota το οποιο εάν το πουλήσετε βγάζετε πάνω από 250.000 Credits. Επαναλάβετε τον αγώνα και κάθε φορα θα κερδίζετε άλλο ένα αμάξι για πούλημα (250.000) O καλύτερος για μένα είναι μέχρι στιγμής να τρέξω σε ένα γερμανικό event στο European Events με αυτοκίνητα DTM. To έπαθλο είναι ένα DTM Μercendes CLK GTR η οποία κοστίζει 745.000cr. plus τα έπαθλα από πρώτες θέσεις και το τελικό prize σύνολο 900.000cr. σε 15 λεπτά με Β-Spec. ;-) Για το θέμα μου ευχαριστώ παίδες. Το CLK GTR που έχω είναι 1060 κάτι ίππους, δεν του λείπει η δύναμη απλά οι άλλοι είναι αρκετά δυνατοί και τα ελαστικά μου επιεικώς απαράδεκτα. Σκληρά λοιπόν και είδομεν όταν βρω χρόνο να το ξανα-πιάσω στα χέρια μου.
S2Katana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ouch!... Εγώ τώρα κατάλαβα τι έγινε και είχα καταστρέψει το saved game (βλ. μερικά posts πριν). Στην ίδια γραμμή υπάρχει air-condition και με το που ξεκινάει υπάρχει μια μικρή πτώση τάσεως. Δυστυχώς UPS δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο μέρος και το κακό δε χρειάστηκε πολύ να γίνει... Εις αύριο τα καλύτερα αφού αναμένεται συνέχεια... Ωραια, οποτε θα ξερεις τι να προσεξεις στο μελλον.Εγω κραταω backups με το action replay για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
Daredevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 GT Versus Real Life - Top Gear Segment Top Gear did a feature where the put a rela car versus a car fom GT. The results were interesting. Click on the link and the video will automatically start playing. >Link http://www.gamersreports.com/news/750/
Anexann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Πράγματι το είχα δει πριν από καιρό. Καμία σχέση το παιχνίδι πάντως με την πραγματικότητα. Σας μιλάω εκ πείρας WRC. Το CMR του έχω αλλάξει τον πάτο, αλλά στο τιμόνι με γκρεμούς δεξιά και αριστερά είναι πολύ δύσκολο να πας το αυτοκίνητο όπως όταν είσαι μπροστά σε μια τηλεόραση/monitor. Εχθές είχα ένα session όπως του καλοκαιριού και προχώρησα το παιχνίδι άλλο 1,3%, φτάνοντας αισίως στο 22+%... Έχω ακόμα... Πάντως αυτή η ζεστασιά on the inside επανήλθε!... Άλλο πράγμα ρε παιδί μου αυτο το παιχνίδι. Καλή χρονιά σε όλους. Πιστεύω μέσα στο 2006 να το τερματίσω το παιχνίδι.
elteo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά τίποτα! Γ*μ* το Clk moy γ*μ*. Τα άλλα είναι πολύ γρήγορα...1083 ίππους με hard ελαστικά και με δυσκολία 3ος άντε 2ος στο World Champ. Τι να βάλω; Jet Μηχανές;
Sorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ στο ξαναπροτίνω. Τελείωσε πρώτα όλα τα driving missions. To κέρδος θα είναι διπλό! Θα κερδίσεις ένα Nissan που πάει σαν διάολος, οπότε θα μπορείς να νικήσεις στο World Champ και δεύτερο και σημαντικότερο θα έχεις βελτιωθεί σημαντικά ως οδηγός στο GT4. Και πίστεψέ με, μιλάμε για τεράστια βελτίωση!
elteo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δεν κάθομαι να βγάλω όλα τα missions γιατί αφενός είναι πολύ δύσκολα αφετέρου τα βαριέμαι. Το Nissan αυτό το έχω σταμπάρει...σε ποιό mission μου το δίνει; ή πρέπει να τα βγάλω όλα;
S2Katana Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Απο οτι θυμαμαι (γιατι εχουν περασει αιωνες...) πρεπει να τα τελειωσεις ολα τα missions.
elteo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Ετρεξα ένα endurance event 4ωρο (δεν θυμάμαι ποιό προς το τέλος είναι) και μου έδωσε prize ένα race car Τοyota C88R 900 τόσο ίππων αντίστοιχο του Nissan. To έκανα 1160 ίππους και με αυτό τρέχω. Καλύτερα πάω από πριν αλλά κ πάλι με κοντράρουν τρελά. Είδωμεν... Καλή χρονιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.