S2Katana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Keep up the good work Sorath...Μονο ενα τοσο καλο παιχνιδι σαν το GT4 σε κανει να εχεις τετοια θεληση για να νικησεις σε οποιαδηποτε δοκιμασια...Τα σχολια περιττευουν!
Sorath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά για τα congratulations.... ;-) S2Katana έχεις δίκιο. Σε κάθε δοκιμασία πορώνεσαι και πισμώνεις για να την περάσεις. Όσο για την δοκιμασία με τα Skyline με μερικές προσπάθειες το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν 0,100'' πίσω, οπότε πιστεύω οτι σύντομα θα είναι παρελθόν και κατά συνέπεια το κεφάλαιο Missions. Ρε μιλάμε για πολύ πόρωση. Γιατρέ μου μήπως είμαι άρρωστος...; :-)
Sorath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Α καλα.... είδα το replay. Απορώ πως πέρασα την πίστα. Έχω κάνει 2 τραγικά λάθη. Το πρώτο είναι στην αρχή, σε μια ανηφορική ευθεία που θέλει λίγο φρένο γιατί πηδάει το αμάξι και μετά τέρμα γκάζι και όλο δεξιά για να πας απο τα 180χλμ στα 250χλμ. Ε, εγώ έφυγα εκτός δρόμου και έμεινα κολλημένος στα 180. Το δεύτερο είναι σε αριστερή στροφή, χάνω τα φρένα, πέφτω σε τοίχο και έχω ποινή 5 δευτερολέπτων. Παρόλαυτά το πρώτο αμάξι που προλαβαίνω το φτάνω στο ίδιο σημείο με τον τύπο στο replay. Ενώ αν σε άλλη προσπάθεια που δεν έκανα αυτά τα λάθη (αλλά στο τέλος) είχα φτάσει τον 5ο πολύ νωρίτερα σε σχέση με το replay. Που θα βρώ χώρο ώστε να ανεβάσω το video?
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Α καλα.... είδα το replay. Απορώ πως πέρασα την πίστα. Έχω κάνει 2 τραγικά λάθη. Το πρώτο είναι στην αρχή' date=' σε μια ανηφορική ευθεία που θέλει λίγο φρένο γιατί πηδάει το αμάξι και μετά τέρμα γκάζι και όλο δεξιά για να πας απο τα 180χλμ στα 250χλμ. Ε, εγώ έφυγα εκτός δρόμου και έμεινα κολλημένος στα 180. [/quote'] Κατσε, κανονικα αν βγεις εκτος δρομου(δλδ αν πατησουν και οι τεσσερεις τροχοι στο γρασιδι) δεν ακυρωνεται ολη η προσπαθεια και παλι απο την αρχη?Η αριστερη που λες ειναι περιπου στα 2 λεπτα οδηγησης, σε ενα ανηφορικο κομματι?Αν ναι, μιλαμε για μια ''τρελη'' στροφη, πολυ περιεργη!
Anexann Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Από Πέμπτη και μετά ετοιμάζομαι για GT4thon(!!)... Έχουν να αναστενάξουν pads και pads... Άντε να ηρεμίσουμε λίγο γιατί πολύ δουλειά τελευταία και έχω έλθει στο όριο της εξάντλησης... Μου φαίνεται θα αρχίσω και εγώ τα missions γιατί τα έχω αφήσει στην... 11. Εσύ φταις Sorath που μου ξανάβαλες το μικρόβιο!
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Αντε Anexann, τα Χριστουγεννα ερχονται, το PS2 καιγεται!
Sorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Κατσε, κανονικα αν βγεις εκτος δρομου(δλδ αν πατησουν και οι τεσσερεις τροχοι στο γρασιδι) δεν ακυρωνεται ολη η προσπαθεια και παλι απο την αρχη?Η αριστερη που λες ειναι περιπου στα 2 λεπτα οδηγησης, σε ενα ανηφορικο κομματι?Αν ναι, μιλαμε για μια ''τρελη'' στροφη, πολυ περιεργη! Οχι βρε συ. Αυτό γίνεται στις δοκιμασίες για να πάρεις τα διπλώματα. Στα missions πάς όπου θες. Δες και το βιντεο του τύπου που κόβει δρόμο σε κάθε ευκαιρία. Ναι, αυτό το ανηφορικό κομμάτι λέω. Λίγο να χάσεις τα φρένα ή την αυτοσυγκέντρωσή του, άντε γειαααά..... Εσύ φταις Sorath που μου ξανάβαλες το μικρόβιο! Σόρυ φίλε μου :grin: :grin: Άντε, κάτσε άραξε, χαλάρωσε και πάρε σβάρνα τις missions.... καλή πόρωση! :-P @elteo Thanks man!!! :wink:
S2Katana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Οχι βρε συ. Αυτό γίνεται στις δοκιμασίες για να πάρεις τα διπλώματα. Στα missions πάς όπου θες. Δες και το βιντεο του τύπου που κόβει δρόμο σε κάθε ευκαιρία. Ωχ, απο το Μαιο παιζω και δεν το ηξερα αυτο...LOL μου!
S2Katana Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Πως παει η ομαδα ελεω Χριστουγεννων?Προοδευουμε?
n1kos.klx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Χρονια πολλα ρε αλάνια! Καλα Χριστούγεννα να 'χουμε!
Sorath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Χρόνια πολλά σε όλους. S2Katana don't worry! Προοδεύουμε μια χαρά.... χε,χε,χε! ;-) Τελειώνω και το τελευταίο πρωτάθλημα στο Professional Racing και πάω για το επόμενο.
elteo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Xρόνια πολλά! Παιδιά έχω κολλήσει στο Gran Turismo World Champ το τελευταίο event των 10 αγώνων στο Professional Events. Τρέχω με ένα Mercendes CLK-GTR Race car με 1050 άλογα τζίφος. Τα υπόλοιπα αμάξια είναι πολύ γρήγορα είτε τρέχω με Α είτε με Β Spec. Tρέχω με ένα Jaguar XJ220 Race car 950 αλόγων, τα ίδια. Τι να κάνω; Αυτά θέλουν 1500-2000 άλογα για να συναγωνιστείς χώρια που οι γύροι είναι τόσοι ώστε να σε αναγκάσουν να μπεις pit για αλλαγή μιας και δεν αντέχουν... Ηelp
omnimal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Χρονια πολλα παιδες και απο μενα καλα Χριστουγεννα ! να ναι καλα και η Polyphony Digital που μας προμηθευει με τετοιους θυσαυρους οδηγικης απολαυσης οπως η σειρα Gran Turismo ! αντε να δουμε πως θα τα παει και το Tourist Trophy με τις μηχανες . . .
S2Katana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Xρόνια πολλά!Παιδιά έχω κολλήσει στο Gran Turismo World Champ το τελευταίο event των 10 αγώνων στο Professional Events. Τρέχω με ένα Mercendes CLK-GTR Race car με 1050 άλογα τζίφος. Τα υπόλοιπα αμάξια είναι πολύ γρήγορα είτε τρέχω με Α είτε με Β Spec. Tρέχω με ένα Jaguar XJ220 Race car 950 αλόγων' date=' τα ίδια. Τι να κάνω; Αυτά θέλουν 1500-2000 άλογα για να συναγωνιστείς χώρια που οι γύροι είναι τόσοι ώστε να σε αναγκάσουν να μπεις pit για αλλαγή μιας και δεν αντέχουν... Ηelp[/quote'] Παρε το Toyota Le mans'99, 1100 αλογα, ελαφρυ, βαλε σκληρα λαστιχα και εισαι ανετος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.