Anexann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά αφού αν έχεις καταλάβει παίζει με τιμονιέρα. Υπάρχει τεράστια διαφορά στο να φρενάρεις με το pad κα με τιμονιέρα. Έτσι που το έχω υπολογίσει, όσο καλός και να είσαι με το pad, κάθε στροφή σου κοστίζει τουλάχιστον 0,6s.
Sorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Σε αυτό έχεις δίκιο. Φαίνεται οτι παίζει με τιμονιέρα καθώς μπορεί και στρίβει πιο απαλά και παίζει με το γκάζι και το φρένο όσο θέλει. Ενώ εγώ με το pad ή θα έχω 100% φρένο η γκάζι, δύσκολο να πατήσεις το κουμπί με όση ακριβώς πίεση θέλεις. Το χειρότερο είναι στο τιμόνι.Για να κάνεις μια μικροδιόρθωση πρέπει να ρίξει μια σφαλιαρίτσα στο pad, ίσα ισα να την καταλάβει. Αλλιώς έχεις καρφωθεί. Αλλά εντάξει... παραείναι να δώσω και λεφτά για τιμονιέρα.... το πολύ πολύ να αγοράσω το παρακάτω:GT Cockpit
Anexann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Αλλά εντάξει... παραείναι να δώσω και λεφτά για τιμονιέρα.... το πολύ πολύ να αγοράσω το παρακάτω:GT Cockpit :-P :-P :-P Στην Αγγλία είχα ένα φίλο με customised booth για rally games με υδραυλικό υπόβαθρο για αίσθηση κυρίως της έλλειψης πρόσφυσης. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα... ζαλίστηκα! :???:
elteo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δείτε αυτό: (από φίλο σε άλλο φόρουμ) http://upload3.putfile.com/videos/34405453693.avi ( 8mb - 1' 30")
elteo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Kαι αυτό με κάμερα στα πεντάλ http://upload3.putfile.com/videos/34407333931.avi
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Αλλά εντάξει... παραείναι να δώσω και λεφτά για τιμονιέρα.... το πολύ πολύ να αγοράσω το παρακάτω:GT Cockpit Το θεμα ειναι οτι στο αυτοκινητο μου εχω ημιμπακετ, θα παρω κανονικο μπακετ για το δωματιο μου?Ειναι καπως υπερβολη βρε παιδια...
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ποπο ρε γαμώτο! Τι παιχνιδάρα είναι αυτή. Ετσι πες τα ρε!Και μετα μας λενε Need For Speed Most Wanted και αλλα τετοια γλυκοξινα...
Sorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 @S2Katana Εννοείται οτι αστειεύομαι για το GT Cockpit ;-) Ετσι πες τα ρε!Και μετα μας λενε Need For Speed Most Wanted και αλλα τετοια γλυκοξινα... Ποιό Most Wanted τώρα και πράσινα άλογα..... ρεεεεε REAL SIMULATION και ξερό ψωμί!!!! Κάτσε να βγεί και το Tourist Trophy και βλέπω να γίνοντε τα μάτια μου 16:9 :grin: :grin: :grin:
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ρε, και εγω πλακα εκανα!!!Real simulation δε λες τπτ!Το λεει και στο εισαγωγικο βιντεακι...
Anexann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ επειδή έχω τρελή υπερένταση τις τελευταίες μέρες λόγω δουλειάς ηρεμώ αποκλειστικά με μια ανάβαση Pikes Peak με Ari Vatanen με Peugeot και μια με Audi Quattro... Μετά κοιμάμαι με τη μια... αφού φυσικά τα έχω δει όλα από κάτι... αεροπλανικά που τον βλέπω να κάνει! Παναγία μου!
Sorath Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Best result 3'' πίσω απο τον 1ο στο 34ο mission. Εδώ και 5 μέρες παίζω 3 ώρες την ίδια πίστα. Τι θα γίνει επιτέλους; Μα καλά, αυτή η SLR μόνο 4 ταχύτητες έχει; Δεν έβαζαν κανα 6άρι κιβώτιο να μαζεύει το αυτοκίνητο χιλιόμετρα πιο εύκολα. Άντε με 4η να επιτανχύνει απο 200 μέχρι 300+, χαμένα τα 600 άλογα πάνε. Έχω μάθει όλο το Nirbu απέξω.... άντε να τελειώνουμε....
S2Katana Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ επειδή έχω τρελή υπερένταση τις τελευταίες μέρες λόγω δουλειάς ηρεμώ αποκλειστικά με μια ανάβαση Pikes Peak με Ari Vatanen με Peugeot και μια με Audi Quattro... Μετά κοιμάμαι με τη μια... αφού φυσικά τα έχω δει όλα από κάτι... αεροπλανικά που τον βλέπω να κάνει! Παναγία μου! Φοβερα βιντεακια και φοβερος οδηγος,μαζι με τον Walter Rorhrl(master of the 'Ring).Εγω δυστυχως εχω μονο αυτη με το Peugeot...Φοβερη η στιγμη που με το ενα χερι στριβει το τιμονι ενω το αμαξι ντριφαρει με τα τεσσερα(και ενω υπαρχει καθετος γκρεμος 200+ μετρων...) και με το αλλο χερι κανει σκια για τον ηλιο...
Sorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Επιτέλους..... επιτέλους......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Τέλος με το 34ο mission. Στην τελευταία αποψινή απόπειρα για σήμερα, παρόλο που δεν έκανα τον τέλειο γύρο και δεν απέφυγα κάποια μικρολάθη κατάφερα και πήρα την πρωτιά για 0,220''. Συνολικά πρέπει να δοκίμασα περίπου 30-35 φορές. Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι. Έκανα save και το replay και ίσως να το ανεβάσω και εγώ κάπου. Η μόνη mission που έχει μείνει είναι αυτή με τα Skyline και το Sleapstriming. Δοκίμασα το κόλπο που πρότινε ο φίλος μας πιο πάνω, αλλά ούτε που πλησίασα τον 1ο. 8'' πίσω best result. Κοίτα να δεις τώρα που θα κολλήσω πάλι..... Forza GRAN TURISMO!!!!
Anexann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Persistence isn’t… futile after all (για όλους τους fan του Star-Trek). Μπράβο Sorath συγχαρητήρια.
omnimal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Επιτέλους..... επιτέλους......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Τέλος με το 34ο mission. Στην τελευταία αποψινή απόπειρα για σήμερα' date=' παρόλο που δεν έκανα τον τέλειο γύρο και δεν απέφυγα κάποια μικρολάθη κατάφερα και πήρα την πρωτιά για 0,220''. Συνολικά πρέπει να δοκίμασα περίπου 30-35 φορές. Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι. Έκανα save και το replay και ίσως να το ανεβάσω και εγώ κάπου. Η μόνη mission που έχει μείνει είναι αυτή με τα Skyline και το Sleapstriming. Δοκίμασα το κόλπο που πρότινε ο φίλος μας πιο πάνω, αλλά ούτε που πλησίασα τον 1ο. 8'' πίσω best result. Κοίτα να δεις τώρα που θα κολλήσω πάλι..... [b'] Forza GRAN TURISMO!!!![/b] congrats για την 34 ! ! ! οσο για την 23 με τα skyline , ειναι ισοδυναμα σε ισχυ , η αρχικη διαφορα απο τον πρωτο ειναι μεγαλη για να καλυφθει σε 3 μονο γυρους ακομα κι αν ριχνεις 1,5" τη διαφορα σε καθε γυρο . χρειαζεται να "συνεργαστεις" πολλες φορες με τα αλλα Skyline . . . γι αυτο μην απομακρυνθεις παρα πολυ , θελει υπομονη , μεινε κοντα τους , να παρουν και αυτοι slipstream , να βγουν μπροστα απο σενα , κ.τ.λ. θελει τακτικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.