Anexann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Καλά τώρα να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Δε ξέρω πάρα πολλά άτομα, όσο και να τους αρέσει το παιχνίδι, να περιμένουν μπροστά στο PS2 κάποιες δεκάδες ώρες για να τελειώσουν μια και μόνο πίστα... Ο χρόνος είναι χρήμα σήμερα και για αυτό το B-spec βοηθάει πραγματικά, αν και θα ήθελα το setting του time shifting να πήγαινε πάνω από 3x. Μπορεί να έκανε λίγο πιο δύσκολο το control του οδηγού, αλλά οι πίστες θα τελείωναν αρκετά πιο γρήγορα.
S2Katana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Εχεις δικιο.Εγω ειμαι απο τους μεγαλυτερους φαν του GT4 αλλα καποιες φορες λογω ελλειψης χρονου-αντοχης δεν αντισταθηκα στη χρηση του Βspec.Ασε που και αυτο θελει την προσοχη του!
S2Katana Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Παντως στη μεγαλη αναλυση οι φωτογραφιες απο το GT4 βγαινουν φοβερες.Μαλιστα μερικες κανουν και για backround στα Win!
elteo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Παντως στη μεγαλη αναλυση οι φωτογραφιες απο το GT4 βγαινουν φοβερες.Μαλιστα μερικες κανουν και για backround στα Win! έχω βγάλει αρκετές όμορφες φωτό από τα αμάξια μου αλλά το φλασάκι που έχω (Sandisk 128mb) δεν μπορεί να συνεργαστεί με το ρημάδι το ps2. πάει να τις αντιγράψει φτάνει σε ένα σημείο και μου βγάζει μήνυμα λάθους. :-x
Anexann Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δυστυχώς η συμβατότητα του PS2 με USB flash disks είναι τουλάχιστον... προβληματική. Αν έχεις κανένα γνωστό πάρε το δικό του και δοκίμασε να κάνεις τη δουλειά σου.
omnimal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 εγω εχω ενα 128αρι DiskonKey ( με σημα το καγκουρο lol ) και ειναι απολυτως συμβατο με το ps2 (εχω το slim) αντε να δουμε και καμμια εικονα
elteo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Καλά δεν καίγομαι κιόλας για τις φωτό...αλλά κουβέντα να γίνεται.
S2Katana Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 εγω εχω ενα 128αρι DiskonKey ( με σημα το καγκουρο lol ) και ειναι απολυτως συμβατο με το ps2 (εχω το slim) αντε να δουμε και καμμια εικονα Kαι εγω αυτο εχω και πραγματικα δουλευει αψογα.Για μερικες ''ενδιαφερουσες'' εικονες μου κοιτα τις πρωτες σελιδες του υπαρχοντος thread.
Sorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ποπο ρε γαμώτο! Τι παιχνιδάρα είναι αυτή. Αυτές τις μέρες προσπαθώ να τελειώσω όλα τα driving missions. Οι πρώτες 10 peace of cake. Μετά έπαθα ένα σοκ! "Αμαν, πως νικάς εδώ;" Πραγματικά τρόμαξα, αφού για την 11η και 12η πίστα έκανα 2 μέρες (απο ένα 3ωρο κάθε μέρα). Μετά φαίνεται οτι μπήκα στο νόημα και ως "βελτιωμένος" οδηγός τις υπόλοιπες τις πέρναγα σχετικά γρήγορα (6-7 στο 3ωρο). Οι μόνες που έχουν μείνει είναι η τελευταία (γαμώτ...γαμωτ... που θα κερδίσω 10'') και οι πίστες με το sleep streaming εκτός της πρώτης δοκιμασίας αυτού του τύπου. Καλά ρε γαμώτο, τι διάολο χρειάζεται για να νικήσεις εδώ; Κάθομαι απο πίσω τους, τους προσπερνάω αλλά τον 1ο δεν το φτάνω με τίποτα! Καμία βοήθεια please; ΥΓ: Το γέλιο είναι οτι ενώ στην αρχή φοβόμουν μην δεν μπορώ να νικήσω, σε κάποιες πίστες (2-3) ήμουν πρώτος απο τον 2ο κιόλας γύρο. Απίστευτο πράγμα η προπόνηση.... :grin: :grin: :grin:
n1kos.klx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 που στε ρε παιδες, πως πανε τα drift? εχω καιρο και γω να παιξω gt4 λογω υποχρεωσεων-χρονου.. νοσταλγω το nurbu και τις missions! σκεφτομαι να τις ξαναβαλω καποια στιγμη και καπακι μερικα drift με το dodge charger ετσι για την τρελα! :grin: sorath σχετικα με τις missions μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες λιγες σελιδες πιο πριν στο topic. τωρα για ενα quick help απο αυτα που θυμαμαι: στην mission με το skyline αρχiκα απλα κολλας απο πισω, φτανεις τους τελευταιους και προσπερνας με παραπανω χιλιομετρα απο αριστερα. δεν αφηνεις ποτε ουτε κατα διανοια το γκαζι και φροντιζεις οταν περασεις να βαζεις στο stream σου οποιον μπορεις απο τους πισω. μολις δεις οτι καποιος πλησιαζει ετοιμος για να προσπερασει του ανοιγεις δρομο. προσοχη, μην αφησεις να σε χτυπησει απο πισω εστω και αν σου δινει ενα μικρο boost. απλα αφησε τον[τους] να περασει[ουν] χωρις να ακουμπησετε. μετα κολλας απο πισω, προσπερνας παλι χωρις να ακουμπησεις και ακολουθεις την ιδια τακτικη ωσπου να φτασεις τον πρωτο. υπαρχουν και μερικα ακομα tips αλλα δε νομιζω να εχεις προβλημα για να τα χρειαστεις. αν εχεις εδω ειμαστε! εγω παντως την περασα με την παραπανω διαδικασια. για την τελευταια με την slr το κλειδι ειναι να μαθεις το nurbu. κανε μερικες προσπαθειες μονος σου εκτος mission μεχρι να βγαλεις μερικους γρηγορους γυρους, δες και ενα βιντεο με την προσπαθεια ενος παιδιου για να βελτιωθεις περισσοτερο [σελ.10-11 στο topic] και μετα βουρ στη mission. α και που σαι! ριξε και κανα πουσαπ-κοιλιακο-ραχιαιο μεχρι να τελειωσει η αντιστροφη μετρηση για να ξεκινησεις power!! :grin: αντε και καλους χρονους :wink:
Sorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 @n1kos.klx Ωραίος βρε φίλε! ;-) Πραγματικά αυτή η τακτική στο sleapstreaming φαίνεται πολύ καλή. Θα την δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα. Όσο για το Nirbu.... Ασε...πρέπει να μάθεις όλη την πίστα απ'εξω. Και δεν μιλάμε απλά να μην στουκάρεις κάπου, αλλά να περνάς flat-out σε κάθε στροφή!!! Θέλει τρελή προπόνηση ώστε να μάθεις 25χλμ δρόμου!!!!!
elteo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Aυτό τον καιρό παίζω τις μεγάλες πίστες (με τους πολλούς γύρους) με το B-Spec. Ολα τα λεφτά! Εχει και αυτό την μαγεία του. Παίζω αρκετό καιρό όποτε μπορώ και πάλι μόλις στο 30% είμαι! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΟΣ το παιχνίδι, αξίζει κάθε cents από τα ?45 που έδωσα! Οχι σαν κάτι άλλα του Σαβ/κου...
Anexann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 @Sorath Κοίτα η τελευταία πίστα δεν είναι τόσο δύσκολη αν κοιτάξεις το video (είναι λίγο μεγάλο) του "τρελού" που... μόλις την περνάει στο τελευταίο driving mission. Πάντως αυτό που προσωπικά με βοήθησε τρομερά από τον τρόπο που παίζει και δεν το έκανα πριν είναι να βρεις τα όρια πρόσφυσης της SLR και να την πηγαίνεις οριακά ώστε να παίρνει τις στροφές πάντα εντός των kerbs και φυσικά (κατά το δυνατό) να μην... οργώνεις τα χωράφια. Το δοκίμασα την τελευταία φορά σε ένα διπλό που έπαιζα με ένα φίλο που είναι τρομερός... γεωργός και ίσα-ίσα που με έφτανε. Νομίζω πάνω απ'όλα αυτό είναι το καλύτερο tip για το mission αυτό.
Sorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, το έχω το video και μόλις το ξαναείδα. Ο τύπος το πάει με χίλια.... Δεν λέω, κι εγώ παρόμοια το πηγαίνω, δεν οργώνω χωράφια αλλά μάλλον το λάθος είναι οτι πατάω στα kerb στις στροφές. Επίσης, ο τύπος κόβει πολύ δρομο στο 1ο τέταρτο της πίστας για αυτό στην 1η χρονομέτρηση αυτός έχει 1λεπτο διαφορά κι εγώ 1'35''(!!!). Απο εκεί και κάτω στα ίδια βρισκόμαστε σχεδόν. Που θα μου παει.... θα το κάψω απόψε ;-) ;-) ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.