Anexann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Moυ φαίνεται (έστω και αρκετά απαισιόδοξα σκεπτόμενος) πως τέλος το GT4 για... φέτος! Πολλά τρεξίματα και πολύ λίγος χρόνος... Απ΄του χρόνου πάλι... Ίσως ξεκλέψω λίγο χρόνο στις διακοπές πάντως, αλλά μου φαίνεται κρίμα να τον αφιερώσω μποστά στην plasma.
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Kριμα ρε γαμωτο!Παντως και εγω μονο στα Χριστουγεννα το βλεπω και αν.Ειναι και που ψιλοβαριεμαι να σετταρω τιμονια και ιστοριες...
elteo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον πρεπει να κανεις μια freerun εχοντας επιλεξει photo mode η κατι παρομοιο.Κανεις οτι θελεις μεσα στην πιστα και τη στιγμη που σε ενδιαφερει πατας το reset.Κανεις οτι επιλογες θελεις(ειναι και πολλες...) και μετα σωζεις τη φωτο.Μετα πηγαινεις στο γκαραζ και εχει πανω δεξια μια επιλογη.Εκει βλεπεις ολες τις φωτο σου.Ειτε συνδεεις εναν εκτυπωτη πανω στο PS2 ειτε USB STICK--> Pc--> Printer Σε ευχαριστώ! Sorry που απαντώ καθυστερημένα αλλά το insomnia δεν μου έστειλε mail ειδοποίησης.
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ok.Aπλα εχω πολυ καιρο να παιξω (πολυ διαβασμα στη σχολη) δεν ειμαι σιγουρος αν σου εχω περιγραψει σωστα τα βηματα.Αν κατι δε σου βγαινει εδω ειμαστε!
Anexann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δε ξέρω τι έγινε αλλά μάλλον αύριο έχω λίγο χρόνο να ξαναθυμηθώ τα παλιά... Έχει περάσει τόσο καιρός που είμαι σίγουρος ότι δε θα σταυρώσω ένα καθαρό γύρο. Θα δούμε πάντως. :grin:
Anexann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μου φαίνεται πως τελικά το GT4 είναι like ridding a bike. Μετά τις πρώτες δυο στροφές στη Sathe I η πίστα ήρθε αμέσως στο μυαλό μου. Το μόνο που μου φάνηκε πολύ παράξενο είναι ότι επειδή έχω πολύ καιρό να οδηγήση, αφού έχω πολλά τρεχάματα Αθήνα και χρησιμοποιώ ΜΜΜ, είναι ότι έχω χάσει την αίσθηση της ταχύτητας και ακόμα και τα 60km/h που πήγαινα εχθές μου φαίνονταν σα 200km/h! Ίσως κάνω λίγο καιρό ακόμα να ξαναπάρω τιμόνι στα χέρια μου... :-P :-P :-P
elteo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Exω φτάσει στο 23% όσο ασχολούμαι. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βάθος και σίγουρα αξίζει τα χρήματά του.
Anexann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Exω φτάσει στο 23% όσο ασχολούμαι. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βάθος και σίγουρα αξίζει τα χρήματά του[/color']. Σίγουρα αυτό δεν πιστεύω να μην το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος. Άλλωστε οι πωλήσεις μιλάνε.
elteo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Σκέψου να μην ήταν αποκλειστικό στα ps αλλά να πωλούνταν και στα άλλα φορμάτ...χαμός!
Anexann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Υπήρχαν πολλές φορές που γνωστοί μου αγόραζαν κονσόλα σύμφωνα με την απάντηση στην ερώτηση ποιά κονσόλα παίζει το GT4. Μιλάμε σε μια αγορά τόσο μικρή όσο η ελληνική. Σκέψου τι γίνεται σε πραγματικά μεγάλες αγορές, που δε μαστίζονται από γνωστά προβλήματα σε τόσο μεγάλο βαθμό, όπως η Ηνωμένες Πολιτείες, η Αγγλία και η Ιαπωνία.
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μα ρε παιδια ειναι φυσιολογικη η επιτυχια του παιχνιδιου!Μιλαμε εχει δημιουργησει τη δικη του σχολη!Το μονο που δεν ξερω ειναι τι απαιτησεις σε hardware θα ειχε αν επαιζε σε pc!!!
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μου φαίνεται πως τελικά το GT4 είναι like ridding a bike. Μετά τις πρώτες δυο στροφές στη Sathe I η πίστα ήρθε αμέσως στο μυαλό μου. Το μόνο που μου φάνηκε πολύ παράξενο είναι ότι επειδή έχω πολύ καιρό να οδηγήση' date=' αφού έχω πολλά τρεχάματα Αθήνα και χρησιμοποιώ ΜΜΜ, είναι ότι έχω χάσει την αίσθηση της ταχύτητας και ακόμα και τα 60km/h που πήγαινα εχθές μου φαίνονταν σα 200km/h! Ίσως κάνω λίγο καιρό ακόμα να ξαναπάρω τιμόνι στα χέρια μου... [center']:-P :-P :-P [/center] εγω εχω παθει κατι παρομοιο επειδη επαιζα λιγο Need For Speed Most Wanted στο pc (φυσικα καμια σχεση με GT4 εννοειται!) και το τιμονι δεν ειχε αναδραση ενω αυτο που εχω στο ps2 ειναι πολυ καλυτερο.Ετσι, μου κανει εντυπωση η ακριβεια στις κινησεις στο GT4 και στριβω πιο πολυ απο οσο χρειαζεται LOL!
ababapanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ehei ftasei pote kaneis sto 100% hwris katholou cheats?
omnimal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ehei ftasei pote kaneis sto 100% hwris katholou cheats? μα αν φτασεις με cheats το 100% δεν αξιζει . και ναι ειναι δυνατον να το φτασει κανεις . αν δυσκολευεσαι , χρησιμοποιησε το b-spec .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.