Προς το περιεχόμενο

Grand Turismo 4 - Tips & Άλλα

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπήκα να το κατεβάσω αλλά θέλει register. Μπορεί κανείς να το βάλει σε κανένα free ftp ή site να το δούμε και εμείς; Πάντως παλιότερα (προ GT4 εποχή) είχα συλλάβει τον εαυτό μου να κάνω αρκετές "ειδικές" σε διαδρομές που έχω οδηγήσει αρκετές εκατοντάδες φορές στη ζωή μου...

Κρατούσα και τους καλύτερους χρόνους... :-P :-P :-P

Πάντως την έκφραση ενός φίλου μετά από ένα return journey που έκανα και μόλις γύρισα μου είπε: "Άντε ακόμα να φύγεις"... δε θα τη ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Από τότε βέβαια (ενώ πήγα να πάθω τη μεγαλύτερη λαχτάρα της ζωής μου) δεν έχω ξαναοδηγήσει τρομερά γρήγορα...

Μακαρι να μπορουσα αλλα εχω μια 56αρα!(Το κατεβασα απο τη σχολη με ταχυτητα 300kbps...αλλα δεν μου επιτρεπουν να κανω upload).Η στιγμη ''κλειδι'' του βιντεο ειναι το τρελο αναποδο που κανει ο τυπας στο φαναρι Αμαλιας με Βασ.Σοφιας (στα ανθοπωλεια της Βουλης) και ο τροπος με τον οποιο προσπερναει τον ταριφα που δεν εννοει να κανει δεξια...

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε Αnexann εντελως πληροφοριακα τι αυτοκινητο εχεις???Μηπως ''δανειστηκες'' εκεινο το WRC που μας ελεγες και ξεχασες να το επιστρεψεις???

Δημοσ.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Όχι ρε απλώς όταν μου τη βαρέσει και είμαι μόνος, με στεγνό δρόμο και ώρα που δεν έχει κίνηση παίρνω ό,τι αυτοκίνητο έχω στα χέρια μου και του δίνω και καταλαβαίνει. Πάντα χωρίς drift όμως... Clean lines is the name of the game.

Μέσα σε όλα αυτό που είπες για τον τυπά με τη CSL με έπεισε και πάω για register...

Δημοσ.

Αυτό ήταν το κατέβασα το είδα και οι εντυπώσεις μου είναι πως ο τύπος είναι... ολίγον τρελός. Κάπου είδα πως πέρασε και 1-2 κόκκινα! Σε σημεία μάλιστα που μπορεί να σου βγει αστυνομία από το πουθενά... Βέβαια η ώρα ίσως δικαιολογούσε ορισμένα ρίσκα.

Πάντως αν ήταν η CSL δεν είμαι σίγουρος. Ο βρεγμένος δρόμος με την αναμονή πάντως σε σημεία που ο δρόμος "παίζει" μπορεί να το εξηγεί αφού η CSL με τα λάστιχα από τη μάνα του είναι "θάνατος" στη βροχή. Αν θυμάμαι μάλιστα το Top Gear (BBC) είχε κάνει μια αναφορά για μια συμφωνία ότι το αυτοκίνητο δε θα πρέπει να οδηγείται σε βροχερές συνθήκες (ρε τι κάνουν οι εταιρίες για να καλυφθούν).

Θα ήθελα εδώ να πω πως το όλο taping της υποθέσεως ήταν πολύ καλό, ιδιαίτερα με τη bumper-cam!

Πάντως ο χρόνος των ειδικών μου εμπεριέχει πάντα κίνηση, φανάρια και πολλούς άλλους αστάθμητους παράγοντες.

Από Σάββατο επιστρέφω στο GT4 arena και τα παραπάνω θα μείνουν μια... ανάμνηση. Το θέμα είναι πως εδώ έγινα addicted στο WLAN με ADSL και δε μπορώ να περιμένω μέχρι την υλοποίηση κάτι ανίστοιχου στο σπίτι μου.

Τελειώνω εδώ γιατί αρκετά off-topic βγήκαμε!

Δημοσ.
Αυτό ήταν το κατέβασα το είδα και οι εντυπώσεις μου είναι πως ο τύπος είναι... ολίγον τρελός. Κάπου είδα πως πέρασε και 1-2 κόκκινα! Σε σημεία μάλιστα που μπορεί να σου βγει αστυνομία από το πουθενά... Βέβαια η ώρα ίσως δικαιολογούσε ορισμένα ρίσκα.

Πάντως αν ήταν η CSL δεν είμαι σίγουρος. Ο βρεγμένος δρόμος με την αναμονή πάντως σε σημεία που ο δρόμος "παίζει" μπορεί να το εξηγεί αφού η CSL με τα λάστιχα από τη μάνα του είναι "θάνατος" στη βροχή. Αν θυμάμαι μάλιστα το Top Gear (BBC) είχε κάνει μια αναφορά για μια συμφωνία ότι το αυτοκίνητο δε θα πρέπει να οδηγείται σε βροχερές συνθήκες (ρε τι κάνουν οι εταιρίες για να καλυφθούν).

Θα ήθελα εδώ να πω πως το όλο taping της υποθέσεως ήταν πολύ καλό' date=' ιδιαίτερα με τη bumper-cam!

Πάντως ο χρόνος των ειδικών μου εμπεριέχει πάντα κίνηση, φανάρια και πολλούς άλλους αστάθμητους παράγοντες.

Από Σάββατο επιστρέφω στο GT4 arena και τα παραπάνω θα μείνουν μια... ανάμνηση. Το θέμα είναι πως εδώ έγινα addicted στο WLAN με ADSL και δε μπορώ να περιμένω μέχρι την υλοποίηση κάτι ανίστοιχου στο σπίτι μου.

Τελειώνω εδώ γιατί αρκετά off-topic βγήκαμε![/quote']

Koιτα οι λογοι που ειπα οτι ισως ειναι CSL: 1.Ειναι αυτοματη με SMG II(αν και η ''απλη'' Μ3 βγαινει σε SMG II) 2.Συγκρινω τον ηχο με αλλα videakia απο in car σε νορμαλ Μ3 και αυτος εδω ακουγεται πιο δυνατος.Βεβαια, μπορει να εχει αλλαξει συστημα εξαγωγης!Anyway, οπως και να εχει ειναι ωραια φαση.Αυτα guys!

Δημοσ.

Από Σάββατο επιστρέφω στο GT4 arena και τα παραπάνω θα μείνουν μια... ανάμνηση.

Αύριο επιστρέφω Αθήνα μετά από δεκαπενθήμερο διάλειμμα και πνίγομαι στις δουλειές. Μάλλον από το επόμενο weekend θα καταπιαστώ πάλι με το GT4.

Δημοσ.

Μακάρι να πήγαινα για διακοπές. Άσχετο αλλά αυτή η απεργία στο τέλος της ενδομάδας με πέθανε! Μέχρι τη Δευτέρα πεθαίνω στη δουλειά. Από Τρίτη και μετά μπορεί να διοργανωθεί κανένα τρελό GT4thon! :razz: :razz:

Δημοσ.

Kαι κατι λιγο εκτος.Ενω το GT4 ειναι αυθεντικο, η κονσολα μου δεν μπορει να το φορτωσει κανονικα με τπτ!Μονο μεσω Action Replay!Ξερει ρε παιδια κανεις γιατι?Οχι πως με νοιαζει,αλλα τι θα εκανα αν δεν ειχα Action Replay!!!Μαλλον κατι παιζει με το τσιπακι!

Δημοσ.

Μάλλον το τσιπάκι παίζει ρόλο ναι. Το withdrawal syndrome από το GT4 έχει φτάσει στα όρια του. Τελευταία έχω πολύ δουλειά και τρεξίματα και έχω περίπου είκοσο μέρες να δω PS2. Θα δούμε το weekend τι θα προλάβω να κάνω...

Δημοσ.

Withdrawal Syndrome δε λες τιποτα!Και εγω εχω μπλεξει με σχολες-κοριτσακια και τα συναφη και το τιμονι-πεταλιερα εχει πιασει σκονη απο την αχρησια!!!

Δημοσ.
Πώς μπορώ να βγάλω φωτό τα αυτοκίνητά μου που έχω στο γκαράζ και να τις αποθηκεύσω ή εκτυπώσω;

Λοιπον πρεπει να κανεις μια freerun εχοντας επιλεξει photo mode η κατι παρομοιο.Κανεις οτι θελεις μεσα στην πιστα και τη στιγμη που σε ενδιαφερει πατας το reset.Κανεις οτι επιλογες θελεις(ειναι και πολλες...) και μετα σωζεις τη φωτο.Μετα πηγαινεις στο γκαραζ και εχει πανω δεξια μια επιλογη.Εκει βλεπεις ολες τις φωτο σου.Ειτε συνδεεις εναν εκτυπωτη πανω στο PS2 ειτε USB STICK--> Pc--> Printer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...