Προς το περιεχόμενο

Grand Turismo 4 - Tips & Άλλα

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, δε μπορωώ να φανταστώ τι κακό μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα 2' κάθε τόσο έστω και για να ξεκουράζονται τα μάτια.

Πέρα από όλα αυτά, έχω παρατηρήσει τελευταία, σχεδόν από τότε που άρχισα το GT4, πως το μυαλό μου απορροφάει τους δρόμους σα σφουγγάρι και παρατηρώ λεπτομέρειες πολύ πιο σχολαστικά από ότι έκανα πριν.

Να που ωφελήθηκα και σε κάτι μετά από τόσες ώρες μπροστά στην plasma.

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο το διαλειμμα των 120'' αλλα το γεγονος οτι καθε φορα που χανεις εκνευριζεσαι και τρως στη μαπα παλι το καπελο του χρονου...Οσο για αυτο που λες με τους δρομους, εγω ανεφερα κατι παρομοιο σε σχεση με το οτι δε με ξαφνιαζουν πια τα παιχνιδια της ουρας του πραγματικου αυτοκινητου μου(οσο και αν ακουγεται απιστευτο)!!!

Δημοσ.
Πώς μπορώ να κερδίσω easy money με προσθήκη κάποιου κωδικού; Oχι με το να τρέξω σε συγκεκριμένα events...

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος κωδικός που να σου δείνει απλόχερα λεφτά. Έψαξα και εγώ για κάτι παρόμοιο μόλις άρχισα το παιχνίδι αλλά αν δεν το έχεις παίξει σε προηγούμενη version (i.e. GT3) και έχεις saved σε memory card τότε οι μόνοι τρόποι να πάρεις σχετικά γρήγορα λεφτά είναι αυτοί που έχουμε προαναφέρει.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτοί που έχετε αναφέρει, υπάρχουν και άλλοι πολλοί στο net μέσω του Google που κοίταξα. Απλά είναι λίγο σπαστικό μέχρι να αποκτήσεις χρήματα να τρέχεις στα ίδια και στα ίδια. Eνδεικτικά ένας που εφαρμόζω:

After transferring your licenses and credits from Gran Turismo 3, buy a Civic Type R (EP or EK). Then, add mods to it to get over 230 hp. Go to the Honda dealer and join the Civic races in the One-Make Races. Finish first in all the race courses and you will be awarded the Mugen MOTUL Civic Si Race '87 Car. Sell it for 90,000 credits. Then, repeat the process again.

link

Είμαι μόλις στο 3% (τώρα το ξεκίνησα) και στο garage μου έχω το Nismo των διπλωμάτων, το Pontiac των διπλωμάτων, το Μazda 6 των διπλωμάτων (χωρίς βελτιώσεις) και ένα TypeR EP μεταχείρο του '01 όλα βελτιωμένα.

Το σπαστικό είναι ότι πρέπει να αγοράζεις και να βελτιώνεις σε κάθε κατηγορία άλλο τύπο αυτοκινήτου για να τα καλύψεις όλα.

Δημοσ.

O τρόπος που προανέφερα είναι ο ιδανικός για να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Απλά αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο (εάν βρεις) TypeR EP or EK γύρω στα 16Κ το πήρα '01 (το τελευταίο) ρίχνεις ένα 10ρικο ακόμα για βελτιώσεις και είσαι έτοιμος για το Civic Races όπου εάν τερματίσεις 1ος στους 5 αγώνες (πολύ εύκολο) παίρνεις ένα παλιό Civic αγωνιστικό το οποίο κοστίζει ~95Κ και άλλα 25Κ από τους αγώνες = 120Κ! Για πρωτάρης not bad!

Kαι βέβαια το επαναλαμβάνεις όσες φορές θες μέχρι να πάρεις "ανάσες"...

Δημοσ.
O τρόπος που προανέφερα είναι ο ιδανικός για να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Απλά αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο (εάν βρεις) TypeR EP or EK γύρω στα 16Κ το πήρα '01 (το τελευταίο) ρίχνεις ένα 10ρικο ακόμα για βελτιώσεις και είσαι έτοιμος για το Civic Races όπου εάν τερματίσεις 1ος στους 5 αγώνες (πολύ εύκολο) παίρνεις ένα παλιό Civic αγωνιστικό το οποίο κοστίζει ~95Κ και άλλα 25Κ από τους αγώνες = 120Κ! Για πρωτάρης not bad!

Kαι βέβαια το επαναλαμβάνεις όσες φορές θες μέχρι να πάρεις "ανάσες"...

H απλα ριχνουμε μια ματια στο συνολο του thread για να μην επαναλαμβανομαστε... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=119432&page=1&pp=15

Δημοσ.
Δεν είναι μόνο αυτοί που έχετε αναφέρει' date=' υπάρχουν και άλλοι πολλοί στο net μέσω του Google που κοίταξα. Απλά είναι λίγο σπαστικό μέχρι να αποκτήσεις χρήματα να τρέχεις στα ίδια και στα ίδια. Eνδεικτικά ένας που εφαρμόζω:

link

Είμαι μόλις στο 3% (τώρα το ξεκίνησα) και στο garage μου έχω το Nismo των διπλωμάτων, το Pontiac των διπλωμάτων, το Μazda 6 των διπλωμάτων (χωρίς βελτιώσεις) και ένα TypeR EP μεταχείρο του '01 όλα βελτιωμένα.

Το σπαστικό είναι ότι πρέπει να αγοράζεις και να βελτιώνεις σε κάθε κατηγορία άλλο τύπο αυτοκινήτου για να τα καλύψεις όλα.

Υπαρχει κωδικος αλλα μονο μεσω Action Replay.Σου δινει περιπου 8-9 εφτακις εκατομμυρια credits...

Δημοσ.

Εντελως off topic:

Χθες συνατησα στο http://www.fastdrive.org ενα ομολογουμενως ενδιαφερον videaki επονομαζομενο ''Getaway in Athens''.Μμμμμ λεω, κατσε να το κατεβασω.Καλα εμεινα.Αυτο ακριβως θα συνεβαινε αν ολοι εμεις οι καμμενοι με το GT4 ειχαμε τα χερια και τα χρηματα που απαιτουνται για ενα τετοιο εγχειρημα.Και εξηγουμαι.Προκειται για εναν τυπο ο οποιος εχει μια Μ3 CSL και τη λιωνει στους βρεγμενους δρομους της Αθηνας.Για να καταλαβετε...Διασχιζει την αποσταση απο το Συνταγμα μεχρι το δαχτυλιδι στην Κηφισιας σε....(κρατηθειτε!!!)....5:30 λεπτα!!!ΑΠΛΑ Γ@ΜΑΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.Οποιος ενδιαφερεται να το γραψει να δωσω link!

Δημοσ.

καλησπερα παιδες !!!!! πως παει ?

το βλεπω . . . . . παμε προς athens underground . . . . τελικα

( ειναι αυτη η πρωτη πιστα αραγε ???? )

Δημοσ.

Μπήκα να το κατεβάσω αλλά θέλει register. Μπορεί κανείς να το βάλει σε κανένα free ftp ή site να το δούμε και εμείς; Πάντως παλιότερα (προ GT4 εποχή) είχα συλλάβει τον εαυτό μου να κάνω αρκετές "ειδικές" σε διαδρομές που έχω οδηγήσει αρκετές εκατοντάδες φορές στη ζωή μου...

Κρατούσα και τους καλύτερους χρόνους... :-P :-P :-P

Πάντως την έκφραση ενός φίλου μετά από ένα return journey που έκανα και μόλις γύρισα μου είπε: "Άντε ακόμα να φύγεις"... δε θα τη ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Από τότε βέβαια (ενώ πήγα να πάθω τη μεγαλύτερη λαχτάρα της ζωής μου) δεν έχω ξαναοδηγήσει τρομερά γρήγορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...