Προς το περιεχόμενο

dsl ερωτηση..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα η dsl εχει ερθει, αλλα εχω μπερδευτευ παρα πολυ! ειχαμε κανει αιτηση στον οτε για γραμμη dsl και μας πηραν τηλεφωνο να επιβεβαιωσουμε με χρονικο περιθωριο αλλες 3 μερες γιατι τα modem θα τελειωσουν. η μητερα μου που πηγε και τον ρωτησε για τα εξοδα ειπε 50 το modem 70 ενεργοποιηση και μετα 40,50 στον οτε και αλλα τοσα παγια ή κατι τετοια.. μιλαμε για 386. παρα πολλα δεν ειναι τα λεφτα;

μετα πηγε στον γερμανο και εκει της ειπαν οτι μπορει να εχει dsl χωρις να παει στον οτε και μπορουνε και αυτοι να μας δωσουνε γραμμη. αλλα πως θα δωσουνε γραμμη; μεσω οτε και αυτοι; και γιατι θα ειναι πιο φτηνα; λεγανε και για κατι οικονομικα πακετα με Modem δωρεαν κτλ..

βεβαια υπαρχουν και τα Internet kits ( conn-x κτλ ) αλλα δεν ξερω τι ακριβως παιζει με αυτα. το αγοραζω με 150 ευρω και εχω modem,φιλτρα και συνδεση με ολα πληρωμενα για τρεις μηνες;; και ενεργοποιηση της γραμμης μου που κανω; θα εχω extra επιβαρυνση για ολο αυτο το τριμηνο εκτος απο τα 150 ευρω; και μολις τελειωσει μετα τι θα κανω;

ποιο απο τα 3 να προτιμησω;

Δημοσ.

o germanos dinei paketa san to con-x izzy by tellas ,forthnet in a box kai opos allios ta lene . Kanoun tin idia douleia akrivos me ayti pou kaneis esi . diladi milane me ton ote .Ara min pas ston germano . Gia mena i kalyteri lysi einai na energopoisis tin grammi meso ote ( 35euro ) na pas kai na agoraseis ena kalo modem adsl (100euro ) kai na pas kai na kaneis mia syndesi me opoion isp goustareis esi . malista ayto to kairo dinei to periodiko ram 3mini syndesi HOL 384/128 dorean .Meta pas ekei pou nomizeis kalytera esy kai diavazontas kai ligo edo mesa !!!

To meionektima me ta paketa einai oti an meta apo 3 mines pou ligei i syndromi pou exeis proplirosei kai esy gia tous logous sou apofasiseis na allaxeis provider tote tha prepei na kaneis tin diadikasia energopoisis ston ote apo tin arxi kai vevea na tin pliroseis . An den allaxeis pote provider tote den exeis provlima . Paketo nomizo kalytero einai ayto tis forthnet pou dinei kai poli kalo modem . :)

Δημοσ.

8a sou pw gia to ADSL in a box pou exw. Dineis 170 eura (me to fpa) gia 3+1 mines, simplironeis mia forma me ta stixeia sou sto site ths Forthnet kai an i grammi ine sto onoma ths miteras sou stelneis me fax kai enan logariasmo tou OTE. Toso apla, sto paketo ta exei ola etoima kai den plironeis apolitos tipota parapanw.

H Forthnet sinenoeite me OTE kai se kapies meres sou stelnoune me e-mail H me SMS sto kinito sou to username k pass kai mpeneis, ayta! :grin:

Δημοσ.

i kaluteri lusi einai na pas na kaneis esu tin energopoihsi tis grammis kai meta na epilekseis opoion isp theleis... Me ta paketa eisai desmios mia etairias, kai ama thes na allakseis tha prepei ola na ta kaneis apo tin arxi, dld kai extra exoda kai extra xrimata...Enw ama exeis tin grammi sto onoma sou, mporeis opote thes na allazeis isp's. Twra, apo tin stigmi pou tha dialekseis isp, tha proteina na kaneis mikra sumvolaia, px 3 mina gia na mporeis na ekmetalleuesai kalutera tis prosfores..

Δημοσ.

μια ταλευταια ερωτηση. τωρα εχω isdn και πληρωνω 30 ευρω παγια. με την dsl ποσα παγια θα πλρηρωνω για την isdn εκτος των ολων αλλων;;

Δημοσ.

Αν βάλεις ADSL η ISDN θα σου είναι άχρηστη, οπότε μπορείς να την μετατρέψεις σε PSTN και να γλιτώσεις κάποια χρήματα απο το πάγιο. Πέρα απο το πάγιο της PSTN / ISDN θα δίνεις επιπλέον 15,90 ευρώ (+ΦΠΑ) το μήνα. Απο'κει και πέρα, υπολόγισε επίσης το τέλος ενεργοποίησης, το οποίο είναι 35 ευρώ και το πληρώνεις εφάπαξ μια φορά στην αρχή μόνο. Κοίτα μη σε πιάσουν κορόιδο και πληρώσεις τα 50 ευρώ που ζητάνε για την εγκατάσταση, είναι διαδικασία το πολύ 2 λεπτών την οποία φυσικά μπορείς να κάνεις και μόνος σου. Modem προτείνω αυτό (μπορείς να το βρεις και αλλού φθηνότερα) το οποίο έχουν οι περισσότεροι και είναι άψογο.

Δημοσ.

Δηλαδή να καταλάβω κι εγώ

Εχω τώρα απλή σύνδεση PSTN 6μηνη στην FORTHNET.

Θέλω να βάλω DSL.

Αγοράζω modem.

Πάω στον ΟΤΕ και κάνω σύνδεση DSL με 15,90 πάγιο το μήνα και 35 ευρώ τελος συνδεσης.

Μετά παω καρφί στην FORTHNET και τουσ λέω έκανα σύνδεση DSL στον OTE και θέλω να μπαίνω με forthnet? Και τουσ πληρώνω για τρίμηνη κλπ? Και μου αφαιρούν τα λεφτά απο την 6μηνη PSTN που είχα?

Ετσι Γίνεται ?

Δημοσ.

το οτε ποιο μοντεμ δινει;

για να καταλαβω. αν εχω dsl over isdn τι θα γινει; δεν θα εχω τηλεφωνο οσο μπαινω στο Internet; θελω να εχω και τηλεφωνο και internet..

εχω ψιλομπερδευτει.. στην pstn με dsl ποσο ειναι τα παγια;

και τελοςσπαντων ποια ειναι η διαφορα του να εχεις dsl over pstn και dsl over isdn; τι αλλαζει στον λογαρισμο ( τοσο του Internet οσο και του τηλεφωνου ) και τι αλλαζει στις γραμμες..

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Δηλαδή να καταλάβω κι εγώ

Εχω τώρα απλή σύνδεση PSTN 6μηνη στην FORTHNET.

Θέλω να βάλω DSL.

Αγοράζω modem.

Πάω στον ΟΤΕ και κάνω σύνδεση DSL με 15' date='90 πάγιο το μήνα και 35 ευρώ τελος συνδεσης.

Μετά παω καρφί στην FORTHNET και τουσ λέω έκανα σύνδεση DSL στον OTE και θέλω να μπαίνω με forthnet? Και τουσ πληρώνω για τρίμηνη κλπ? Και μου αφαιρούν τα λεφτά απο την 6μηνη PSTN που είχα?

Ετσι Γίνεται ?[/quote']

Nai etsi ginete.

Δημοσ.

λαζαρος: με dsl over pstn θα έχεις ίντερνετ και θα μπορεί ένας να μιλάει στο τηλέφωνο τηλέφωνο ταυτόχρονα οκ??

με dsl over isnd θα έχεις ιντερνετ και τηλέφωνο ταυτόχρονα αλλά θα μπορούνε να μιλάνε δύο στο τηλέφωνο ταυτόχρονα οκ??

ουσιαστικα με pstn εχεις το τηλέφωνο και προστίθεται το ίντερνετ

κι με isdn έχεις τα "δύο" τηλέφωνα και προστίθεται το ίντερνετ.!!

η διαφορά είναι στο πάγιο της ισδν που είναι πιο ακριβό από το πάγιο της πστν!!!

Δημοσ.

εμεις πληρωνουμε τωρα 30 ευρω παγια στην isdn! τοσα θα πληρωνω και οταν βαλω dsl ή θα μειωθουν; ποσα ευρω ειναι στην isdn και ποσα στην pstn αν βαλω dsl;

δλδ αλλαζουν τα παγια αν βαλω dsl;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...