yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Σε μια ιστοσελίδα έχω βάλει λινκ σε pdf αρχείο. Θα ήθελα να μου πείτε πως να το κάνω ώστε να μην ανοίγει εντός του ΙΕ αλλά μόνο του (όπως θα συνέβαινε αν έκανα διπλό κλικ κατευθείαν πάνω στο pdf). Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με τον κώδικα αλλά με τις ρυθμίσεις του ΙΕ, σωστά; Έστω κι έτσι, ποιες είναι αυτές οι ρυθμίσεις;
Guerriero4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 i mporoun na kanoun to arxeio save-as kai an to doun meta apo to pc tous.
yannis27gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Ela re paidia, den mporei na mh den yparxei tropos!!!
Godfath3r Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 To oti anoigei to pdf arxeio se para8yro toy ie exei na kanei nomizw me thn ekdoosh tou acrobat reader.H palioterh ekdosh h8ele save...Sthn kainouria den xreiazetai, anoigei ston web browser...Nomizw pantws pws etsi einai poio usefull...
yannis27gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Isos kai na einai se genikes grammes. To zhthma einai oti me to Photoshop Album exo ftiaksei pdf arxeia me eikones pou paizoun mona tous, kalyptontas olh thn othoni tou ypologisth. Me to na anoigei ston IE xanetai h dynatothta na paizei mono tou (prepei na patas Page Down gia kathe nea selida) kai epishs den kalyptei olh thn othoni (an ki auto me F11 lynetai). Loipon, mporoume na kanoume kati?
yannis27gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Einai APOLYTOS aparaithto na bro lysh s' auto, eidallos tha prepei na kano th selida me powerpoint!! Boithiste bre paidia!!
Dikemou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 kanto zip.... kata ta alla de mporeis esi na controllareis pos tha anoigei sto browser tou kathe episkepti sou...
noasgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Βασικά δεν νομίζω πως είναι θέμα ΙΕ καθώς όταν κάνεις setup το Acrobat σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις install το add on για ΙΕ! Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος κώδικάς για να απενεργοποιήσεις το add on έστω και προσωρινά, αν πάλι όχι, κάντα zip όπως προαναφέρθηκε...!
alkisg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορείς να δώσεις τις παρακάτω οδηγίες στους χρήστες σου: Στον acrobat reader, πηγαίνουν Επεξεργασία->προτιμήσεις->Διαδίκτυο και ξετσεκάρουν το [ ]Εμφάνιση PDF στο πρόγραμμα περιήγησης. Το να το ξετσεκάρεις μέσα από την ιστοσελίδα σου απαιτεί προνόμια εγγραφής στο μητρώο, τα οποία οι ιστοσελίδες (πολύ καλά κάνουν και) δεν έχουν.
Skeftomilos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Αν γινόταν να σταλεί το pdf με έναν HTTP header όπως: Content-Disposition: attachment; filename="test.pdf" ...θα καταλάβαινε ο browser ότι είναι για αποθήκευση. Όμως δε γίνεται με απλό link <a href="test.pdf"> αλλά πρέπει να σερβιριστεί το αρχείο δυναμικά, με ASP ή PHP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.