szaf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Είμαι ανάμεσα σ'αυτές τις δύο..ποιά προτείνετε; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526591 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.524304
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 an blep okala to ena den exei firewire eno to allo exei kai to ena exei kai raid eno to allo den grafei kati alla logika prepei na exei.tin gigabyte san marka pisteuo oti einai better
geoal1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 απο τα χαρακτηριστικα που δινει το eshop η ABIT φαινετε καλυτερη λογω υποστιριξης Χ2 και διαυλου ΗΤΤ 2000ΜΗΖ. Θεμα συγκρισης μαρκας δεν υπαρχει και οι δυο ειναι πολυ καλες και μεγαλες εταιρειες με την ΑΒΙΤ να υπερεχει στο Overclocking.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 apla koita kai ta xaraktiristika diladi gia firewire. ti xriazesai diladi simfona me tis anakges sou.
nimik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 an blep okala to ena den exei firewire eno to allo exei kai to ena exei kai raid eno to allo den grafei kati alla logika prepei na exei.tin gigabyte san marka pisteuo oti einai better Συμφωνω κι επαυξανω!
gv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Gigabyte den eixa pote kai 1 1fora pou agorasa Abit mou kaike !!! einai de i monadiki m/b pou mou exei kaei toso grigora stin kompouteristiki zoi mou ... symperasma .... agorase tin pio f9ini kai auti me tin megaliteri egyysi ...
nimik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Παρε Giga να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αλλη κλαση...
billpeppas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Παρε Giga να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αλλα κλαση... Είπαμε...ως ένα σημείο...αλλά τώρα το ξεχέσαμε το θέμα... ( με το συμπάθειο )
nimik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Είπαμε...ως ένα σημείο...αλλά τώρα το ξεχέσαμε το θέμα... ( με το συμπάθειο ) Ολοι βαση εμπειριων μιλαμε...με το συμπαθειο...Uncle Bill.. :grin:
Kleanthis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Απ'ότι ξέρω γενικώς η Abit δεν πηγαίνει και πολύ καλά.Ενδέχεται να κλείσει η εταιρία...Γενικώς έχω ακούσει καλύτερα λόγια για την Giga...
billpeppas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Απ'ότι ξέρω γενικώς η Abit δεν πηγαίνει και πολύ καλά.Ενδέχεται να κλείσει η εταιρία...Γενικώς έχω ακούσει καλύτερα λόγια για την Giga... Η Abit δεν θα κλείσει εύκολα. Έχει αρχίσει να ανακάμπτει, αλλά και να μην, έχει κάποιες εμπορικές συνεργασίες που δύσκολα θα την αφήσουν να κλείσει. Τον τελευταίο καιρό καθυστερούσε αρκετά στο να παρουσιάσει το προϊόν της, τόσο καιρό που όλοι είχαν πάρει προϊόν άλλης εταιρίας ( βλέπε π.χ. AN8 Series / AN8 Fatal1ty Series... ) [ για να λέμε το σωστό πάντως, το LGA775 Fatal1ty mobo της είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο της αγοράς ] { ιδιαίτερα στο overclocking }
Gabriel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι ανάλογα τι ζητάς... Αν έχεις ανησυχίες και σε ενδιαφέρει και το κλοκάρισμα τότε πάρε Abit. Αν δε σε ενδιαφέρουν αυτά και πάς με γνώμονα το κόστος,τότε πάρε το φθηνότερο μοντέλο της Abit... Γενικώς με Gigabyte έχω δεί πολλά κουφά,υπάρχουν και άλλες mid-range εταιρείες με καλά προιόντα.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Asus! :-P Μια ψήφος στην Gigabyte από εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.