Προς το περιεχόμενο

Πολύ ζεστό ΛΑΠΤΟΠ (;;;;)

lyckos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αγοράσει ενα Turbo-X απο γνωστή εταιρεια πριν απο μια βδομάδα και εχω την εντύπωση οτι ζεσταίνεται παρα πολύ, ιδιίως στην πρόσοψη: στο χώρο του πληκτρολογίου και γύρω απο αυτό.

Εγκατέστησα το Speedfan 4.20 to oποίο αναγνώρισε το σκληρό και κάτι που το ονομάζει ACPI (τι ειναι αυτό; σένσορας της μητρικής;). Η θερμοκρασία του σκληρού έφτασε μέχρι 47C την ώρα που σκανάριζε το ΝΟΡΤΟΝ ενώ του ACPI έφτασε - κατά τα λεγόμενα του speedfan - μέχρι τους 57C

Τι γνώμη έχετε για αυτές τις θερμοκρασίες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμπεριστατομένη γνώμη για τις θερμοκρασίες δεν έχω (αν και μου φαίνεται οκ).

Πάντως, μην ακουμπάς το laptop στα πόδια σου (εμπεριέχεται κίνδυνος γονιμότητος) :)

BTW, τα Turbo-X νομίζω τα πουλάει μόνο το Πλαίσιο :PP

Οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικές.

Κατέβασε το mobmeter από εδώ :

http://www.geocities.co.jp/SiliconValley-Oakland/8259/release/0310/mm0310.zip

Είναι πρόγραμμα ειδικό για laptops.

Μετράει θερμοκρασία CPU και σκληρού, συχνότητα CPU και κατανάλωση μπαταρίας σε real time.

Αν υπάρχει επιλογή στο laptop ενεργοποίησε τους ανεμιστήρες να λειτουργούν μόνιμα και πρόσεξε όταν το κρατάς πάνω σου να μη φράζεις κατά λάθος τη θύρα εισαγωγής αέρα.

Παληκάρια,αφηστε..Δουλευουν 3 γνωστοι μου στο ΠΛΑΙΣΙΟ.Ειδικοι τεχνικοι laptops.Δεν αξιζουν τα λεφτα τους.οι υψηλες θερμοκρασιες οφειλονταιστον επεξεργαστη.Ολιοι φορανε ή celeron D(που κανει 70 ευρω κ ειναι θερμοβόρος) ή pentium 4.Λογικοτατες αυτες..οχι ομως για μενα κ τον centrino...35C Hard disk κ θερμοκρασια επεξεργαστη 11C..Ας προσεχατε..Τα λεμε!!

Παληκάρια,αφηστε..Δουλευουν 3 γνωστοι μου στο ΠΛΑΙΣΙΟ.Ειδικοι τεχνικοι laptops.Δεν αξιζουν τα λεφτα τους.οι υψηλες θερμοκρασιες οφειλονταιστον επεξεργαστη.Ολιοι φορανε ή celeron D(που κανει 70 ευρω κ ειναι θερμοβόρος) ή pentium 4.Λογικοτατες αυτες..οχι ομως για μενα κ τον centrino...35C Hard disk κ θερμοκρασια επεξεργαστη 11C..Ας προσεχατε..Τα λεμε!!

και εγω εχω πάρει έναν turbox με pentium mobile επεξεργαστή και παιδιά το laptop βράζει όχι είναι μονο ζεστό.

αν το ακουμπίσεις θα καείς

Αρα υπάρχει πρόβλημα με τα κουτιά που χρησιμοποιούν οι Τurbo-X και γενικότερα το πλαίσιο στα κουτιά του;

Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό!

Παρακαλώ για τη συμμετοχή ατόμων που έχουν αγοράσει Τurbo X για τη δική τους γνώμη

...35C Hard disk κ θερμοκρασια επεξεργαστη 11C..Ας προσεχατε..
Καλά στο ψυγείο τον έβαλες; Αδύνατον να σου μέτρησε 11 βαθμούς στην CPU ειδικά σε λάπτοπ! Μόνο σε desktop και με υδρόψυξη θα πετύχαινες τέτοιες θερμοκρασίες.

Αρα υπάρχει πρόβλημα με τα κουτιά που χρησιμοποιούν οι Τurbo-X και γενικότερα το πλαίσιο στα κουτιά του;

Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό!

Παρακαλώ για τη συμμετοχή ατόμων που έχουν αγοράσει Τurbo X για τη δική τους γνώμη

turbo-x 17wdt p4 530.ανωτερη θερμοκρασια 72c.συνηθως παιζει 55-60.δεν νομιζω να ειναι ασχημα.

11 βαθμοί κελσίου δεν γίνονται ούτε με υδρόψυξη. Πόσο μάλλον με αέρα... Μην γράφετε αν δεν είστε σίγουροι. Οι Centrino έχουν μεν (πολύ) πιο χαμηλή θερμοκρασία, αλλά αν του κοτσάρετε μια δυνατή VGA, το laptop πάλι θα ψήνει @ρΧ!δ!@...

Σε DELL Latitude D600 με centrino πάντως αυτό που ενοχλεί μετά από πολύωρη χρήση είναι ο σκληρός που βρίσκεται μπροστά, πριν από το πληκτρολόγιο και κυριολεκτικά ζεματάει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...