neopas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 εχω διαβασει σε καποιες συζητησεις στο forum οτι τα laptop προσφερουν μεγαλυτερη ανωνυμια στι ιντερνετ αλλα δεν εχω καταλαβει το γιατι. Μπορει κανεις να με διαφωτισει?
xaotikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Κάτι άλλο θα διάβασες και δεν το κατάλαβες. Το laptop από μόνο του δεν προσφέρει τίποτα διαφορετικό. Το μόνο είνα ότι επειδή μπορείς να συνδέεσε από διάφορα μέρη και με διάφορους τρόπους είσαι και καλά πιο "κινούμενος και δύσκολο να βρεθείς.
paschalia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Λολ . Νεοπας μη με παρεξηγεις για το γελιο και για την ακολουθη ερωτηση αλλα μπερδεψες το αυτονομια με το ανωνυμια ? Υ.γ Μαριε1957 την εβαλα ξανα την υπογραφη
madsc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 ????? :-? :-? :-? Μήπως επειδή τρέχεις γρηγορότερα με ένα laptop παραμάσχαλα απ' ότι με ένα desktop; Τί ακριβώς άκουσες; /sc
neopas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 νεοπας ειμαι μην με παρεξηγειτε. νομιζω οτι ο xaotikos με καλυψε. απλα δεν ειχα καταλαβει καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.