sarisn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Και τί έχεις να χάσεις ThReSh? Πήγαινε και αν δεν σ'αρέσει φεύγεις :wink:
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν ήμουν και γω της άποψης ότι οι έλληνες του wow είναι gtp. Έκανα μέγα λάθος, είναι ευγενικοί, δεν είναι λαμόγια, βοηθάνε πολύ (κρίνω και από μένα, να ξέρατε πόσες φορές έχω βγάλει Wc στα 50+ πόσες φορές έχω δώσει τσάμπα bars μόνο και μόνο γιατί το guild στο οποίο άνηκε ο άλλος ονομαζόταν The Byzantines ή Η E L L A S), είναι κορυφαίοι παίχτες (π.χ. panos, the dark realm στον TH), έχουν πλάκα(Π.Χ.3 στον server που παίζω είναι συνέχεια μαζί με τα ονόματα Xlapatsas, Kakalos, Plaputas από τη σειρά της ελλάδος τα παιδιά) . Λίγο περισσότερο οργάνωση να είχαν και θα ήταν οι super gosu όλου του παιχνιδιού.
LL_NEO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε τα ελληνικά guilds μαμάνε. Πως αλλιώς θα μπορέσεις να πλακώσεις τις χριστοπαναγίες στο guild chat για τους πούστηδες που σου την έπεσαν πούστικα ενώ ήσουν στη μέση ενός q? Τα παιδιά εκεί θα σε ακούσουν θα σε σιγοντάρουν στο γαμωσταυρίδι και θα ηρεμήσεις. Αν ήσουν σε ξένο guild το μόνο που θα έβλεπες και αυτο ΑΝ θα ήταν "type english retardo" Kammenoi A.E. @ Daggerspine rulez
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 /bow /clap LL_NEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σωστότατος!!!!!!!!
Dwrean Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Οσοι είστε Dunemaul ελάτε να γίνουμε ακόμα ποιο δυνατοί είτε είστε level 1 είτε είστε 60!
Shinta Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 to skeftomoun kai egw na er8w (mias kai eimai Dunemaul) alla den exw akousei kai kala logia gia ta Ellhnika Guilds tou WoW (3ereis mono Ellhnes ara 8a trwgomaste synexeia) kai auto me exei krathsei makrya... To mono elliniko Guild ston server mou (Stormscale) einai oi Deadly Allies pou oloi exoun provlima.Jumparoun ton kosmo kai stin peutoun afou se kanoun wave.Episeis oloi oi ellines pou exoun perasei apo kala guild exoun parei podi.Isos giati pistevan oti to mc einai eukolo me firespec.huhuhu!
sarisn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Εγώ σαν fire mage βγαίνω στάνταρ πρώτος σε dmg στο MC... (και επειδή κάποιος θα το πει στάνταρ, όχι επειδή οι υπόλοιποι είναι κουλάδια, αλλά επειδή έχω αρκετά items με +fire dmg + crit strikes).
watch5xer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Κι εγώ είμαι σε ελληνικό (κατά 99%) guild στον Genjuros (πρώην Crushridge), είμαστε ΠΑΡΑ πολύ οργανωμένοι (website, forum, dkp κτλ), μέχρι στιγμής τρώμε Baron Geddon στο Molten Core (για όσους ξέρουν) και δεν είμαστε όλοι hardcorάδες (το οποίο το θεωρώ κατόρθωμα) αλλά εναλλασόμαστε στα raid. Οι φαγωμάρες πάντα υπάρχουν μεταξύ ελλήνων, αλλά στα 100+ άτομα που είμαστε τα προβλήματα τα δημιουργούν άντε 3-4 το max οπότε μπορώ να πω με ασφάλεια ότι δεν είμαστε γτπ
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 sarisn, to nuke paei sinefo e? san tous rogues pou den allazoune target sto mc gia na min xasoune ta combo points i san tous mages pou arxizoune to nuke prin kan parei to tank aggro?
sarisn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μπα όχι ρε συ εγώ ποτέ δεν παίρνω το aggro γιατί ξέρω τις συνέπειες :grin:, ο λόγος που βγαίνω πρώτος είναι το AoE που επιβάλλεται σε κάποια σημεία και όπου τα crit strikes + ignite πάνε σύννεφο ;-).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.