Προς το περιεχόμενο

gia ena p3 sta 866mhz oi 50 o C poloi den einai?

tolis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oi thermokrasies einai metrimenes me to asus probe ta mesimeria tou kalokairiou.... poloi den einai? ti na ftaiei? ton exw katharisei apo skones poles fores... kai mesa to kouti alla kai ola ta anemistirakia.... lete na exei figei alliwthei i pasta? eixane kai tote pasta e?

Δημοσ.

Oxi polles fores isws kai na mhn einai. An einai me thn mamisia psyktra tote eina ilogikh h 8ermokrasia tou. Exw dei kai 53 va8mous na pianoun kai oxi se kalokairi!!! Opote mhn anhsyxeis, apla kshlwse thn psyktra tou, allakse 8ermoagwgimh kai valtou mia pio kalh psyktra gia na mhn agxwnesai ;)

Δημοσ.

Με 50 βαθμους και καλοκαιρι δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσε, ουτε να αγοραζεις ψυκτρες για μηχανημα 5ετιας. Το πολυ-πολυ ενα καθαρισμα στην θερμοαγωγιμη και βαλε μια articsilver.

Δημοσ.

Όντως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Έχω την ίδια ακριβώς CPU και με φουλ χρήση, έχει ξεπεράσει και τους 70° C και δούλευε μια χαρά :)

(Στο δικό μου P-III έχει εξαφανιστεί η θερμοαγώγιμη και πρέπει κάποια στιγμή να του βάλω :razz: )

Δημοσ.

οχι δεν αγχονομαι... αφου λειτουργει απροβληματιστα και μαλιστα ακομα και half life 2(!!!!) απλα για να μην κουραζεται μωρε!! ειναι και μεσηλικας (αν οχι παπους :P ) μμμμμμ πως βγαζω την ψυκτρα ομως? και πως απλωνω παστα? δεν ειναι ακριβες ετσι? νομιζω πως καπου ακουσα πως ειναι παμφτηνες..... το ανεμιστηρακι του εντομεταξυ ειναι καπως ελεινο.... ειναι πολι μικρο.... γιατι δεν εβαζαν ενα μεγαλητερο να κανει και λιγοτερο θορηβο και καλητερη δουλεια???? τεσπα.....

Δημοσ.

Η ψύκτρα/ανεμιστ. βγαίνουν αν ξεκουμπώσεις το μεταλλικό μανταλάκι που κουμπώνει πάνω στην βάση του επεξεργαστή.

Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ξεκουμπώνει από την μία μεριά και να μαγκώνει απλά από την άλλη...

Εύκολο σχετικά αλλά πάντα με προσοχή ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ το μηχάνημα εκτός ρεύματος...

Μπορείς να βρεις άμα ψάξεις σε μαγαζιά μεγαλύτερες ψύκτρες από παλιά στόκ ή ακόμα και να αλλάξεις μόνο το ανεμ. με ένα άλλο μεγαλύτερο.

Αυτά.

Δημοσ.

το ανεμιστιρι το εχω βγαλει και το εχω καθαρισει απο σκονες 2 φορες μπορω να το βγαλω..... την ψυκτρα που ειναι κολημενη λογο παστας πως τη βγαζουμε ρωταω.... μη σπασω και τιποτα και τρεχω!!!!

Δημοσ.

emena o p3 sta 667 alla me mia psiktra athlonxp 2400+ den xsepernaei tus 40 ba8mus xwris to cooleraki ;) me to de cooleraki kapou stus 35 ke me enan globalwin apo amd 2600+ se xronismus 900mhz girw stus 35-42 aprovlimatista

*edit *

na pw oti simasia exei ke ti psixsi iparxei sto kuti su :)

Δημοσ.

Αν εχει κολήσει η παστα μπορεις είτε να τον βαλεις να κανει κάτι βαρί ωστε να ανεβάσει λίγο θερμοκρασία και μολις ειναι αρκετα ζεστός shutdown και βγαλσιμο της ψυκτρας. Ή μπορεις να παρεις ενα πιστολακι για τα μαλλια και να το βαλεις να φυσαει για λίγη ώρα τη ψυκτρα.

Μολις νιώσεις ότι ειναι αρκετα ζεστή αρχίζεις να τη κουνας αριστερα δεξια και ταυτοχρονα τραβας προς τα πάνω...Αμα βγει χωρις τον επεξεργαστή εχει καλός, αν βγει μαζί με τον επεξεργαστή αρχισε να μετρας πινακια:)

Δημοσ.

Egw exw kanw polles fores kati pio Psycho!!! Ksekoumpwnw ton plastiko anemisthra ki akoumpaw gia liga deyterolepta th metallikh psyktra sto mati ths kouzinas me th CPU fysika na eksexei apo to mati. H psyktra zestenetai amesws, h kolla zestainetai ,vgazw thn kollhmernh psyktra me th CPU apo to mati (kleinw ka ito mati mh paroume kamia fwtia) kai ksekollaw prosektika kai sigoura thn CPU. Mexris stigmhs exei doulepsei apsoga se 2 P4, 3 Athlon 64 kai se enana Xeon pou to exw dokimasei. An de to proseksete omws, isws na apovei parakindyneymenh me8odos toy typoy "do not try this at home"... :grin: :) :)

Δημοσ.

πο!! αφηστε το καλητερα ειναι και παπους που να τον αλαζω!!!....αξαλου πρεπει να ειναι οκ...... πιανει 40 βαθμους τετεια εποχη οπως μου ειπε ο αδερφος μου με φορτο της ταξης του 10% οποτε ειναι οκ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...