Προς το περιεχόμενο

drivers for Voodoo 3 3000

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους!Χτες εστησα ενα παλιο μηχανημα (P II 400, 192MB ram, Abit PB2 MB, 8GB HD...) και θελω βοηθεια με την καρτα γραφικων. Οπως ηδη εχετε καταλαβει αυτη ειναι η (αθανατη!) voodoo 3 3000.Εχω τους οδηγους απο το cd της 3dfx και ειναι η εκδοση 1.07.000, η οποια υποστηριζει μεχρι direct X 7.0

Θυμαμαι πως η εταιρια λιγο πριν κλεισει ειχε εκδωσει τους 1.08.000 που υποστηριζαν μεχρι direct X 8 ισως και 8.1 (διορθωστε με αν κανω λαθος).

Προσπαθησα λοιπον να τους κατεβασω απο το voodoofiles.com αλλα εκει γινεται χαμος. Χαμος απο οδηγους εννοω. Εχουν βγει ενα καρο unofficial drivers και δεν ξερω τι να βαλω. Καποιος μου ειπε οτι εχουν βγει ακομα και για direct X 9 οδηγοι....

Γνωριζει κανεις να μου πει τι παιζεται, ποιους να βαλω τελικα, δεδομενου οτι θελω να παιζω και κανενα παλιο παιχνιδι (μεχρι direct X 8, βλεπε Unreal,Warcraft 3 ....). Τεινω να καταληξω σε καποιους που λεγονται CA's voodoo drivers αλλα θελω την γνωμη καποιων που ξερουν περισσοτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα βάλε τους επίσημους drivers.

Εχω δοκιμάσει πολλούς ανεπίσημους και όλοι μου παρουσίαζαν προβλήματα κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...