Προς το περιεχόμενο

ΜΙκρή ταχύτητα με HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την σύνδεση που έδωσε η HOL με το RAM και γραμμή ADSL 384/128 από τον OTE.Περιοχή Λάρισας.

Για 2 ημέρες κατέβαζα διάφορα αρχεία με 20 -25 kb.

Σήμερα την περισσότερη ώρα δεν ανοίγει ούτε σελίδα (χειρότερα και από pstn).

Τι γίνεται;

Δημοσ.

Αυτό ήταν πρίν 2 ημέρες σήμερα μου είπανε πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Απο Οτε που πήρα μου είπαν ότι έχουν πολλά τηλέφωνα για ΗΟL.

Mαλλον γίναμε πολλοί

Δημοσ.
ti enoeis oti exoun polla tilefona gia hol?

οτι ρωτούν τον οτε εάν έχουν πρόβλημα στην γραμμή τους και πολλοί

έχουν ISP HOL

Δημοσ.

Πάντως εγώ από τότε που έβαλα HOL (από την προσφορά του RAM), δεν πιάνω με τίποτα τις ταχύτητες που έπιανα με Forthnet, αλλά οκ, τι να κάνουμε? Αφού είναι τσάμπα, δε λέει να γκρινιάζουμε!

Δημοσ.
Πάντως εγώ από τότε που έβαλα HOL (από την προσφορά του RAM), δεν πιάνω με τίποτα τις ταχύτητες που έπιανα με Forthnet, αλλά οκ, τι να κάνουμε? Αφού είναι τσάμπα, δε λέει να γκρινιάζουμε!

ela mou de...bros to tzaba ....ti einai o xronos?

lol ;-)

Δημοσ.

diladi epeidi dinei tzaba kati paei na pei oti prepei na mas katevasei kai ta pantelonia o kathe ISP???ekei einai pou eidika pou prepei na griniakseis giati etsi ginetai kathe fora kai pleon otan blepoume mia prosfora panta eimaste poly epifylaktikoi kai exoume sindesei tin prosfora me to oti auto pou prosferetai exei xamiloteri poiotita!!

Δημοσ.

E entaxi ti na diamartyreithoume ? Tsaba einai ! Olo to kolpo einai na parexei kales ypiresies oste na meineis kai meta syndromitis .Ase pou nomizo pos i prosfora itan ena psilokolpo tou proedrou gia na anevasei tous syndromites tis Hol logo tis prospatheias tou na parei tin pliopsifia kai tis forthnet ... kai na tis kanei mia ....

Δημοσ.

Και βέβαια δεν μπορείς να γκρινιάξεις!!! Απλά σχηματίζεις γνώμη για την εταιρεία κι αφού δε σε καλύπτει, αλλάζεις Isp!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...