georgepre10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω κατεβάσει το pro evolution 5 και το έγραψα σε ένα dvd όπως ήταν όταν το κατέβασα, δεν του πείραξα τπτ. Το έβαλα στο ps2 αλλά δεν παίζει. Το βάζω και μου λέει να διαλέξω memory card ή ps2 disc. Πατάω disc και με βγάζει ξανά στο ίδιο μενού χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως θέλει κάποιο ειδικό πρόγραμμα? Το έγραψα με το nero και πάτησα δημιουργία δεδομένων dvd.
avenger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Να κάνω μια απλή ερώτηση?Έχεις τσιπάρει την κονσόλα?Γιατί διαφορετικά πως να σου παίξει το αντίγραφο..
georgepre10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι. Ξέρεις τι έχω κάνει λάθος?
georgepre10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν νομίζω. Το κατέβασα με το bitcomet και στα σχόλια άλλων έλεγε ότι τους παίζει μια χαρά. Εσείς κατεβάζετε παιχνίδια και τα γράφετε σε dvd? Αν ναι, πως?
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 afou tha vgei epishma se ena mhna!!!! esy apto grafeio tou dieuthintyh tis konami to katevases?? mhpws ennoeeis to WE9??
georgepre10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 το pro evolution 5 το κατέβασα από το bitcomet. τι έχω κάνει λάθος και δεν μου παίζει στο ps2?
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 ade pes oti einai afto....sto prwto sou post les oti einai to kanes me to nero alla dialekses DATA DVD???? burn image prepei na kaneis .......se ti morfh einai? iso??
georgepre10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 δεν νομίζω να είναι iso. έχει πολλά αρχεία όπως afs, elf, pss και άλλα
kallair Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 tote tha eprepe na xrisimopoiiseis to cdgenps2 gia na kaneis ena image k meta na to kapseis auto to image.
georgepre10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 μιποσ εχεισ το url για το download και να μου πεις πως να το χρησιμοποιήσω?
polaki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 γιατι δεν κανεις ενα search στο google..? Προσωπικα δεν βλεπω γιατι κλειδωνονται τοπικς για παιχνίδια Η/Υ και για κονσολες περνάνε όλα στο ντουκου... Οχι οτι εχω τιποτα εναντιον των κονσόλων, αλλά δεν θα με χάλαγε να ισχύει το ίδιο και για τα pc games. Οσο για αυτο που κατέβασες, ήταν σε zip πρώτα και το εκανες extract? Πολλές φορες το PS2 τα βλέπει σκουρα με πολλά δισκάκια.. ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επιλεκτικό, τουλάχιστον τα 3 (!!!) που εχουν περάσει απτα χέρια μου...... Μήπως δηλαδή φταίει κ αυτό...?
georgepre10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 το βρήκα και το κατέβασα. Έκανα όλα τα αρχεία που υπήρχαν .cue και πάω να το γράψω με το nero ως image αλλά λέει ότι μπορεί να το γράψει μόνο σε cd και όχι σε dvd.
Kraken Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν μπορεί να ήταν σκέτα αρχεία (τα αρχεία του DVD δηλ.) και όχι κάποιο iso ή άλλου τύπου αρχείου εικόνας. Δοκίμασε να ανοίξεις το .cue με το alcohol γιατί το ίδιο μου βγάζει και εμένα το Nero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.