Προς το περιεχόμενο

Πως μπόρω να γράψω ένα κατεβασμένο παιχνίδι στο ps2?

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει το pro evolution 5 και το έγραψα σε ένα dvd όπως ήταν όταν το κατέβασα, δεν του πείραξα τπτ. Το έβαλα στο ps2 αλλά δεν παίζει. Το βάζω και μου λέει να διαλέξω memory card ή ps2 disc. Πατάω disc και με βγάζει ξανά στο ίδιο μενού χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως θέλει κάποιο ειδικό πρόγραμμα? Το έγραψα με το nero και πάτησα δημιουργία δεδομένων dvd.

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Το κατέβασα με το bitcomet και στα σχόλια άλλων έλεγε ότι τους παίζει μια χαρά. Εσείς κατεβάζετε παιχνίδια και τα γράφετε σε dvd? Αν ναι, πως?

Δημοσ.

γιατι δεν κανεις ενα search στο google..?

Προσωπικα δεν βλεπω γιατι κλειδωνονται τοπικς για παιχνίδια Η/Υ και για κονσολες περνάνε όλα στο ντουκου...

Οχι οτι εχω τιποτα εναντιον των κονσόλων, αλλά δεν θα με χάλαγε να ισχύει το ίδιο και για τα pc games.

Οσο για αυτο που κατέβασες, ήταν σε zip πρώτα και το εκανες extract?

Πολλές φορες το PS2 τα βλέπει σκουρα με πολλά δισκάκια.. ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επιλεκτικό, τουλάχιστον τα 3 (!!!) που εχουν περάσει απτα χέρια μου...... Μήπως δηλαδή φταίει κ αυτό...?

Δημοσ.

το βρήκα και το κατέβασα. Έκανα όλα τα αρχεία που υπήρχαν .cue και πάω να το γράψω με το nero ως image αλλά λέει ότι μπορεί να το γράψει μόνο σε cd και όχι σε dvd.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να ήταν σκέτα αρχεία (τα αρχεία του DVD δηλ.) και όχι κάποιο iso ή άλλου τύπου αρχείου εικόνας.

Δοκίμασε να ανοίξεις το .cue με το alcohol γιατί το ίδιο μου βγάζει και εμένα το Nero.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...