AGGANIS13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Θελω να συνδεσω την γραμμη adsl, του γραφειου μου, που θα βαλω με 6 η και με 8 υπολογιστες. Η γραμμη ειναι isdn. Υπαρχει modem router με 6-8 θεσεις? Απο τον Οτε που ειπαν οτι υπαρχει μονο μεχρι 4 θεσεις. Αν υσχυει αυτο, πως θα συνδεσω τους υπολογιστες ολους με την γραμμη? Λεω να βαλω την 512. Θα ειναι αρκετη η συνδεση για δουλευουν 3-4 υπολογιστες στο internet ταυτοχρονα, αξιοπρεπως? Και κατι αλλο..... Στο σπιτι που εχω adsl 384 με modem το ZTE του ΟΤΕ, σημερα και ενω σερφαρα στο internet και κατεβαζα καποια αρχεια με το bitcomet ξαφνικα σταματησε να κατεβαζει και να ανοιγει σελιδες. Το modem ηταν συνδεδεμενο στο internet αλλα δεν κατεβαζε δεδομενα. Το εκλεισα και το ανοιξα παλι και απο εκει και περα δεν συνδεεται στο internet me tipota. Πηρα το 1242 τηλεφωνο και μετα απο μερικα test που μου ελεγε μια κοπελα και καναμε, στο τελος μου ειπε να δωσω βλαβη στο 121. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Συμβαινει συχνα δηλαδη? Μπορει ετσι ξαφνικα να μην εχεις προσβαση στο internet λογω της γραμμης? Σας εχει συμβει πολλες φορες? Ευχαριστω
ekkli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 σχετικα με το δευτερο θεμα που θιγεις, οτι δηλαδη σημερα κοπηκε το νετ -κατι γενικα που σε μενα που εχω dsl απο φλεβαρη εχει συμβει ελαχιστες φορες, αρα δεν νομιζω οτι προκειται για γενικο φαινομενο- ο billpeppas εδω γραφει οτι κατι δεν παει καλα στο ελληνικο νετ τις τελευταιες μερες.. :-?
netcrawler Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Πάρε ένα router έστω με μία πόρτα για Lan και αγόρασε και ένα switch (hub) και είσαι οκ.
AGGANIS13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Το switch (hub) που μου λετε συνδεεται με το router και εχει εξοδους για πολλους υπολογιστες? Πρεπει να προσεξω κατι για την αγορα του? Η γραμμη που θα κανω adsl ειναι isdn. παιζει καποιο ρολο αυτο? Ειναι ευκολο στη συνδεση του αυτο? Τι πρεπει να προσεξω?
geoal1973 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Τιποτα το ιδιαιτερο δεν πρεπει να προσεξεις τα περισσοτερα router εχουν dhcp και θα δωσουν αυτοματα IP σε ολα τα Pc σου. Εσυ απλα θα συνδεσεις το dsl router στο switch και στον καθε υπολογιστη θα πας στις επιλογες της καρτας δυκτιου και θα τα βαλεις ολα στο auto. Aν δεις οτι εχεις προβλημα κανε το αυτοματο σεταρισμα δυκτιου τον Windows με δισκετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.