OPC Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδία. Λοιπόν,έχω πρόβλημα με το ενλόγο παιχνίδι.Ενώ στο νέο pc της αδερφής μου το παίζει κανονικά,στο δικο μου βγάζει το κλασσικό μύνημα λάθους των Windows. Με το Red Alert ,οπως και με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει (και είναι πολλάαααα) δεν έχω πρόβλημα.Μόνο στο Yuri's μου το βγάζει αυτό. Στο event viewer μου βγάζει το εξής Faulting application gamemd.exe, version 1.0.0.5, faulting module gamemd.exe, version 1.0.0.5, fault address 0x001caaf1. Τι παίζει ρε παιδία ? Βοήθεια.Το Yuri's είναι απο τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια και πλεόν που μπορούμε να παίξουμε lan δεν το παίζει :(:(
insomniac_new Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 ap oti thymamai to red alert de xrisimopoiei tcp/ip gia paixnidi sto dyktio alla 'ipx' gia tsekare einai egatesthmeno to ipx sto pc sou?logika oxi
OPC Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξέρω τι είναι το ipx. Το θέμα είναι ότι στο δικό μου το pc δεν ξεκινάει καθόλου το Yuri's.Βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά μου λέει τα "Sorry for the incovenience κτλ κτλ..."
greeneye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 dokimase na breis kapoio diorthotiko patch afou prota to apegkatasthseis kai to ksanakaneis install giati mporei kati na "xtipise" ,kapoio arxeiaki kai na mhn paizei. Des ligo tis analisis tou game giati mou fainetai problima apo karfa grafikon. An exis palious drivers bale new.
OPC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 H κάρτα γραφικών είναι πολύυυ πιο καινοιύρια απο το game.Έχω παίξει τα πάντα και δεν είχα πουθενά πρόβλημα.Έβαλα πρίν λίγο τους 5.8 Catalyst και πάλι τα ίδια. Για patch δεν βρηκα πουθενά στο site της ΕΑ.Bασικά δεν βρήκα κάν το παιχνίδι.(#!@#@$!$!#@!$@# ΕΑ,μια ζωή μές τα προβλήματα) Τι να πώ ρε παιδία.Παίζει να είναι software το ζήτημα ? Μήπως κάτι κάποιο το δημιουργεί πρόβλημα ?
PunkBuster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Η ΕΑ είναι για τον Π****Ο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις πληροφορίες η έστω τεχνική υποστήριξη από την ΕΑ για παιχνίδι που είναι πάνω του 1 χρόνου και (φυσικά) έχει σταματήσει να πουλάει. Φίλε μου το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κατεβάσεις κανα patch ψάχνοντας στο google για κανα site που το έχει(γιατί από ΕΑ μην το είδατε) Εγώ έχω πρόβλημα με το RA2(δεν κάνει καν εγκατάσταση βγάζει μήνυμα λαθους) άλλα μάλλον είναι λόγω του ότι είναι καταγρατζουνισμένο το cd(και είναι και αυθεντικό) Δεν πειράζει το έχει ένας φίλος(σπασμένο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.