katz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 εγω παντως πηρα το sumvision m18 με 1γιγα μνημη, 79 ευρω απο mediamarkt.Εχει ραδιοφωνο και ηχογραφηση!νομιζω οτι καλυτερο σε αυτην την τιμη!
Astrinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Παιδια εδώ χρειάζομαι βοήθεια και τις απόψεις σας. Πιστεύω οτι για την αγορα ενος mp3 player εκτός απο όλα τα άλλα χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξεις και την αυτονομία καθώς και τον τύπο μπαταρίας που παίρνει..... Εγω θέλω να πάρω ένα σχετικά οικονομικο mp3 + fm 512Mb και έχω βρει το SCHAUB LORENZ MP 4280 512MB MP3 PLAYER (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770604) και το MORESTAR MP3 MP-270 (512MB) (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPa...Id=1&sts_cid=3) . Το 1ο έχει 1 χρόνο εγγύηση, αυτονομια 8 ώρες και μπαταρία ΑΑΑ είναι όμως καλή μάρκα και το άλλο δεν είναι πολύ γνωστό έχει όμως 2 χρόνια εγγύηση και μπαταρία li-on ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ 12 ωρών!! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πιο να πάρω και αν αξίζει η επαναφορτιζόμενη και ειδικά απο αυτήν την μάρκα... Γιατί άλλες πολύ καλύτερες μάρκες δεν έχουν επαναφορτιζόμενη και αυτό με ανησυχεί γιατί αν ήταν τοσο καλή δεν θα είχαν οι άλλες μπαταρία ΑΑΑ...... Ουτε η creative έχει ούτε η iriver...!!! Όλες έχουν μπαταρία ΑΑΑ!!
Astrinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Βασικα και εγω το ψάχνω το θέμα ακόμα.... Θέλω να πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο....!!! Με ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία και η μπαταρία..... Αυτο που ξέρω για το MORESTAR MP3 MP-270 (512MB) είναι οτι έχει μπαταρία LI-on και αυτονομία 12 ώρες.... Οτι φορτίζει απο το pc (όπως λεει το site του Plaisio (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPa...Id=1&sts_cid=3) ) και σου δίνουν και μαζι 1 φορτιστή για να το φορτίζεις χωρίς PC.... Το θέμα΄είναι οτι την φοβάμαι αυτην την μπαταρία γιατί βλέπω οτι όλες οι γνωστές μάρκες που αναφέρεται εχουν μπαταρία ΑΑΑ..... Και αυτή η όχι τόσο τρομερή μάρκα έχει Li-on.... Αυτή τι ζωή θα έχει, πόσο θα διαρκεί και αν είναι τόσο καλή γιατί οι άλλες εταιρίες δεν χρησιμοποιούν και αυτές τέτοια μπαταρία... Και όπως λες και εσύ τι παίζει αν χαλάσει γιατί αυτο θα το φορτίζεις πάρα πολύ συχνα... Οπότε??? Βασικά το έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν ξέρω τι να πάρω.... Είμαι ανάμεσα στα 2 που ανέφερα στο προηγουμενο μύνημα΄αλλά ψάχνω ακομά.... Δεν ξέρω.... Υπάρχει κάποιος που να έχει ένα από τα δύο ή να ξέρει κάτι να με βοηθήσει??? Η να μου προτίνει κάποιο άλλο ??
dominant Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Einai diskolh h apofash to katalaveno Omos giati den perneis tilefono to plaisio na ortiseis kamia plhroforia parapano ? px antalaktika. An ma8eis kati pes mas kai emas edo!
Astrinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Φιλε ήδη εχθές πήγα από το Πλαίσιο στην Στουρνάρη γιατί είχα πάρει και τηλέφωνο και μου μίλησε μια άσχετη..... Ρώτησα εκέι για την μπαταρία μου είπε οτι αν χαλάσει πάει πέταμα και ότι έχει γύρω στις 10 ώρες αυτονομία... Του είπα για το αν φθείρεται με το χρόνο και δεν ήξερε και αυτός... μου είπε απλώς οτι είναι li-on και οτι είναι καλή...Δεν ήξεραν πολλά πράγματα... Ίσωσ πάω στην λύση σου. Να πάρω με ΑΑΑ μπαταρία και να αγοράσω 2 επαναφορτιζόμενες και φορτιστή.. Δεν ξέρω ακόμα..... Το ψάχνω..
dominant Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 rotises an xalasei ti 8a kaneis meta? petas kai to mp3player ?
giorgos81p Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 kalispera... kserei kaneis gia ta creative zen nano? ti diafora exoun apo ta creative muvo? skopeyw na agorasw ena creative sta 1 gb kai thelw na kserw ti diafora exoun.
giorgos81p Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 parhgeila to iriver T10 512 apo to plaisio 129e. diavasa tosa kala giayto to mp3 player kai apofasisa na mh parw kati se creative. sta idia lefta to creative dinei diplasia mnhmh kai radio kai einai arketa deleastiko. tespa... elpizw na einai ok to Iriver
giorgos81p Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 allou leei mia AAA , alloy leei 2 gia 3 den eida pou8ena
thrilosath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Φίλος Αστρινός κατανοώ το άγχος σου για την σωστή αγορά mp3! Η επιλογή μπαταρίας εξαρτάτε από τη χρήση που θα του κάνεις.... Πόσες ώρες είναι η σκοπιά και πόσες φορές τη μέρα??? Επίσης ένα αλλό θέμα που πρέπει να προσέξεις είναι αν το ραδιόφωνο του mp3θα πίανει στα κατσικοχώρια που θα είσαι.....
giorgos81p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 pragmati poly kalh h poiothta tou hxou gia to iriver t10. apolaysh gia ta aftia. alla xaliemai pou 8elw na dynamwsw k allo thn fwnh. ola ta mp3 flash players to exoun ayto to kako. den dinoun polu entash ston hxo.
yiah Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 τι εγινε παιδια εχει κανεις καποια αποψη για το MP-270 της Morestar; ριξτε και μια ματια στο fleamarket εχει πολλα καινουργια mp3 ψαχνω για 1gb (και παραπανω αν γινετε) με εγγραφη απο ραδιοφωνο, κατω απο 100 ευρω!!
Dark-Shadow Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Pou tha mporeso na vro to telefteo ke kalitero firmware gia mp3 pou dinei to on dsl kit wireless???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.