Προς το περιεχόμενο

Vivod, Πλαίσιο, και ανοργανωσιά

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμήτες.

Πριν 1 μήνα είχα κάνει αίτηση Vivodi Full LLU για το καινούριο μου σπίτι. Είμουν υπό μετακόμιση και περίμενα το DSL για να μετακομίσω οριστικά. Πριν μερικές μέρες πήγα και τα τελευταία πράγματα στο καινούριο μου σπίτι στο Μοσχάτο και περίμενα από στιγμή σε στιγμή το DSL...Μάταιά όμως....

Χθες το απόγευμα τηλεφώνησα στην Vivodi και η κοπέλα δεν έβρισκε την αίτησή μου!!! Μίλησα με άλλους 2 υπαλλήλους σήμερα αλλά μάταια...Ισχυρίζονται ότι η αίτηση δεν έφτασε ποτέ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν φταίει η Vivodi, το Πλαίσιο ή η Courier. Ποιος θα με αποζημιώσει για τον 1 μήνα ταλαιπωρίας;;;

Δημοσ.

Έκανα την αίτηση πριν από 1 μήνα στο Πλαίσιο Καλλιθέας. Περίμενα 1 μήνα (20 εργάσιμες + σαββατοκύριακα) και το αποτέλεσμα 0. Δλδ τι πρέπει να κάνω, να περιμένω άλλο 1 μήνα και να ξαναχάσον την αίτηση;;;

Δημοσ.

vasika giati ekanes tin aitisi sto plaisio kai oxi monos???????empisteyesai tetoia pramata allous!!???!!!!

ti an sou pw twra man gia tin talaipwria pou ypestis...to plaisio ftaiei alla an dene xeis kai kana antigrafo tis aitisis (exeis????) den mporeis na kaneis kai polla...

kane tin aitisi monos sou na ti steileis stin vivodi me courier (dikia tous xrewsi...) na eisai cool!!!!

Δημοσ.

Εμ το κανα γιατί δεν υπήρχε Speedex(;) στην περιοχή μου, γιατί ήθελα να φύγει η αίτηση εδώ και τώρα...Πιας το αυγό και κούρευτο...

Δημοσ.

Σε κόμβο της vivodi η ενεργοποίηση-εγκατάσταση της Full LLU κάνει 20 εργάσιμες γιατί το έργο το αναλαμβάνει ο οτε (!). Σε δικό του κόμβο πιθανώς θα το έχει στο μισό χρονικό διάστημα... Γιατί δε κάνεις εκεί ενεργοποίηση της πρόσβασης μόνος σου και μετά διαλέγεις όποιον πάροχο θέλεις (ζήτα demos και σύγκρινε)

Έπρεπε να την έχεις κάνει κατευθείαν την αίτηση πάντως, τώρα υπομονή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...