Sadako Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως έχει κανείς το DVD απο το Lock Stock and 2 Smoking Barrels αλλά την director's cut έκδοση?? Αν ναι, μπορεί να κάνει ένα rip τους (ελληνικούς) υπότιτλους?? Γιατί όσους υπότιτλους έχω κατεβάσει εδώ και 4-5 χρόνια που έχω την ταινία, είναι απο την "απλή" έκδοση, και όπως είναι φυσιολογικό δεν συγχρονίζονται.. Αν κανείς δεν ξέρει αν η ταινία που έχει είναι η director's cut, ξεκινάει με τον Ed να εξηγεί τους κανόνες ενός είδους πόκερ σε κάτι τύπους.. Πιο αναλυτικά: http://www.imdb.com/title/tt0120735/alternateversions
vagpap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε να ζητήσεις τους υπότιτλους εδώ
qspock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Την εχω αλλα μονο σε αγγλικη εκδοση, χωρις ελληνικα. Αν θες τους αγγλικους υποτιτλους ευχαριστως να σου τους στειλω. Ετσι πως μιλαν αυτοι οι Αγγλοι χρειαζονται εστω κι αυτοι για να τους καταλαβεις... Πολυ καλη παντως η directors cut εκδοση. Εχει κι αλλα κομμενα οπως τη φαση που παιζουν χαρτια ο Sting με τον αρχιμαφιοζο.
Sadako Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Τους αγγλικούς τους έχω.. Βασικά, εγώ είδα πρώτα αυτή την έκδοση (και όσες φορές την είδα πάλι απο την ίδια πηγή την είδα), και δεν ήξερα ότι είναι η director's cut.. Την "κομμένη" δεν την έχω δει καν
qspock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Την "κομμένη" δεν την έχω δει καν Ειναι απλα ...ψετσοκομενη! Αν βρεθουν ελληνικοι τους θελω κι εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.