Προς το περιεχόμενο

mac-pc kai dsl


monokeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

geia sas. exo enan powerbook 15 ari kai ena kanoniko forhto pc. thelo na exoun kai oi dio prosvasi sto internet meso dsl!! exo skeftei na paro to paketo forthnet adsl plus. pos sas fainetai?? mipos xerete an iparxei idi kapoio topic pou na me voithisei na katafero na ta sindeso?? eyxaristo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Θα πρέπει να αγοράσεις ένα ADSL modem που να είναι και router, για να αποφύγεις μετά να βάζεις πρόσθετο switch (wireless ή wired).

 

Γενικά θυμάμαι πως τα modems που δίνουν στα "πακέτα" έχουν μόνο μία έξοδο, οπότε αρχικά δεν θα μπορέσεις να συνδέσεις και τους δύο, αλλά θα χρειαστείς άλλο ένα μηχανηματάκι που θα μοιράζει τη σύνδεση που θα παίρνει από το modem σε περισσότερους υπολογιστές. Αυτό είναι το switch.

 

Επίσης να αποφύγεις να αγοράσεις πακέτο που έχει μέσα modem το οποίο συνδέεται με USB με τον υπολογιστή γιατί και δύσχρηστο θα είναι και θα σου τρώει πόρους συστήματος.

 

Μπορείς βέβαια, αν έχεις κάρτες ασύρματης δικτύωσης και στους δύο υπολογιστές, να ενώσεις το modem στον έναν και να του δώσεις εντολή να μοιράζει ασύρματα τη σύνδεση στον άλλον. Αλλά είναι κάπως δύσχρηστο.

 

Καλύτερα ένα modem-router (ένα modem δηλαδή με περισσότερες από μία εξόδους ethernet)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...