Προς το περιεχόμενο

Η γνώμη σας για το ACER ASPIRE 3023WLMi.

looperx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι αρκετά καλό και κοστίζει 963 ευρώ τελική

αλλα θα σου πρότεινα <<HP Pavilion DV4142EA>> που

Κοστίζει 1183 ευρώπουλα ή <<ACER 1801WSMI_80,P4 2.93,17"W,512,80>> που έχει 1215 ευρώ.

Είμαι της άποψης πως εάν διαθέτεις 1000 ευρώ, βάλε κάτι

παραπάνω, στην τελική πάρτο με δόσεις γιατί το Laptop το παντρεύεσαι.

Εναλλακτικά το <<ACER 5022WLMI,TUR64 2800+,15.4"CB,512>> με τελική 1033

είναι 64bit(σε συνδιασμό με WindowsXP 64bit) με ATI Χ700 είναι καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντας κάτοχος του Aspire 3022WLMi θα στο πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν έψαχνα για φορητό δεν είχα ούτε δεκάρα αραπάνω από το τότε budget μου, αλλιώς θα έπαιρνα και εγώ το 3023WLMi. Βέβαια, αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά είναι η κάρτα γραφικών (Χ700 128ΜΒ). Αν δε σε ενδιαφέρει κοίτα και το δικό μου.

Πάντως την επόμενη φορά που θα πάρω laptop θα κοιτάξω να έχω κάμποσα παραπάνω λεφτά διαθέσιμα αφού από εδώ κι από εκεί θα τα ξοδέψεις στο τέλος. Εξηγούμαι... Το laptop το πήρα 890 Ευρώ και τώρα ψάχνω τσάντα, BT adaptor (δεν το χρειάζονται όλοι) και οπωσδήποτε ένα USB Flash disk (σου συστήνω να πάρεις ένα καθώς το laptop που σκέπτεσαι δεν έχει FD όπως και τα περισσότερα στις μέρες μας). Θα μου πεις μπορείς να κάψεις ένα CD/DVD. Γενικώς με τα Acer μη το πολυβασανίζεις το DVD-R, θα δεις ότι τις περισσότερες φορές τα αρχεία που θέλεις να μεταφέρεις είναι μικρού μεγέθους και είναι απλώς overkill να καις CD για αστεία μεγέθη...

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. ΔΕ ΤΟ ΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΤΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...