Akis2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ X-pert Tv-pvr 883 ΤΗΣ V-stream ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩ Filmnet ΚΑΙ Supersport ΤΣΑΜΠΑ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ???ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ 3 Filmnet Pack ΑΠΟ ΤΟ Insomnia ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 mpa... xlwmo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ X-pert Tv-pvr 883 ΤΗΣ V-stream ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩ Filmnet ΚΑΙ Supersport ΤΣΑΜΠΑ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ???ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ 3 Filmnet Pack ΑΠΟ ΤΟ Insomnia ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Supersport ναι χωρίς ήχο. Filmνετ δεν έχω δει ποτέ. Διάβασε τις οδηγίες προσεκτικά και θα βρεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Απ' όσο γνωρίζω, μόνο με τα ΒΤ8x8 δουλεύει, ενώ η δική σου έχει το ΒΤ883. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.