Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 mipos diorthose tpt me tin taxitita? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 akis401:Τίποτα δεν άλλαξε!!!Θέλω να κάνω port forwarding αλλά φοβάμαι λόγω του static ip που λέει ότι θα πρέπει να βάλω στο modem! Καμιά άλλη ιδέα παιδιά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ofara4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 einai korifi to utorrent!!!!!me polles epiloges kai taxythta opws o azureus o opoios gwnatize ta windows enw sto linux htan aksioprepis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 re pedia giati ginonte etsi ego exo taxitita to poli 7kb ana file den ksero ke mono tou na to afiso pali idi taxitita ke nevriazo ti allo mou proteinete na valo ektos utorrent? Azureous,Bitcomet ti? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 re pedia giati ginonte etsi ego exo taxitita to poli 7kb ana file den ksero ke mono tou na to afiso pali idi taxitita ke nevriazo ti allo mou proteinete na valo ektos utorrent? Azureous,Bitcomet ti? Γιατί πιστεύεις ότι η αλλαγή client θα διαφοροποιήσει την ταχύτητά σου και ότι για τις μικρές ταχύτητες φταίει το μTorrent; :???: Όταν άλλαξα από Azureus σε μTorrent δεν είδα καμία διαφορά στην ταχύτητα του download - upload. Μόνο στην επιβάρυνση του υπολογιστή μου (καθώς το Azureus έτρωγε πόρους σαν τρελλό) ενώ το μTorrent είναι πολύ πιο ελαφρύ και βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ela omos pou se ola ta torrent pou katevazo eine idia i taxitita palia me to bitcomet eixa taxita 25 30kb alla tora mou ta ekane salata to mtorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikoka Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασα με 384/128 να κατεβάζω μόνο 1 file και η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ. Με 2 files η ταχύτητα έπαιζε πολύ , είχα στιγμιαία και >25 αλλά το σύνηθες ήταν απο 0,1 έως 10-12 kbps , με 1 file έπαιζε στα 15-20 kbps . Δοκιμάστε αν θέλετε κάτι τέτοιο οι έχοντες πρόβλημα με ταχύτητα . Κάτι ακόμα , η ταχύτητα του browsing με ανοιχτό το μtorrent ήταν μεγάλη πίκρα . Το uploading ρυθμιζμένο στα 9 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissyg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ti einai to DHT??? prepei na to exo energopoiimeno i oxi??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ουσιαστικά είναι ένα σύστημα που επιτρέπει το μοίρασμα αρχείων torrent χωρίς τη διαμεσολάβηση tracker. Ναι, καλό είναι να το έχεις ενεργοποιημένο - ακόμα κι αν ο tracker 'πέσει', το download/upload θα συνεχίσει (προϋποθέτει βέβαια να υποστηρίζει το συγκεκριμένο .torrent αρχείο το σύστημα DHT). Περισσότερα: http://www.bittorrent.com/trackerless.html Για πιο τεχνικές πληροφορίες: Distributed Hash Tables (DHT) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Επειδή κατεβάζω από private trackers που ελέγχουν το ip, θέλω το mtorrent να δέχεται no-ip address. Η επιλογή "ip to report tracker" δέχεται μόνο νούμερα και όχι γράμματα ώστε να βάλω την no-ip διεύθυνση που έχω. Τι μπορώ να κάνω ? Thanks ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinta Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ego teleutaia exo ena problima. I taxitita ston explorer kimenete sta katapliktika gia dsl dedomena 38-45kb/s.Ti ginete. anoigo to μ gia kna katevaso. 3 tautoxrona Dls logo ligons seeder kai mikris taxititas apo to kathena. Edo ti ginete. Ligoi i seeders men alla oi leechers einai arketoi, afou einai torrent kai exo complete 2% tha eprepe na travao apo olon ton kosmo theoritika.Praktika piano giro sta 4kb/s/torrent gia ena sinolo ton 12kb/s.Anoigo kiallo Torrent (Max Dls 4) i taxitita paramenei mikri, 14kb/s. Kai to kalitero. me 14kb/s an anoikso xplorer i selida tou google kanei 1min na fortosei(enoite pos oi alles pali aroun kai simberiferete les kai katevazo me 50). Exo elenksei to sinoliko transefer me to net limiter kai simfonei me to μ. Tora na exo kati pou kanei upload den nomizo giati exo kanei limit to upload sta 9kb/s kai apo xplorer opos ipa poiano kales taxitites.me 1 torrent i taxitita den veltionete.Exo anoiksei kai tis portes apo ton router kai mou leei Nat:Ok opote den mboro na katalavo to problima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα, @shinta. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζω κ εγώ με τον Firefox. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον περιορισμό των πακέτων που έχει ο πΟΤΕ (νομίζω στα 30). Παίξε λίγο με το MTU size από τον router. Έχω δει καλύτερα αποτελέσματα όταν ρυθμίζω το MTU στα 1500 με 1600 αλλά υποθέτω αυτό είναι λίγο σχετικό. Κ η δική μου σύνδεση σέρνεται με 384/128 έχω στην καλύτερη 200kbps ενώ στο upload είμαι super με γύρω στα 110. Κατόπιν διαβάσματος του οδηγού που έχει στο forum του μtorrent σχετικά με τη βελτιστοποίηση speed έχω κάνει cap το upload στα 7, ενώ καλό είναι να μην αφήσετε το download στο μηδέν (που σημαίνει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα d/l) αλλά να γίνει cap κάπου στα 32 για 384. Αν κ κάποιοι άλλοι συναντούν το πρόβλημα με ταυτόχρονο πρόβλημα surf με ανοιχτό το μ ας παραθέσουν απόψεις γιατί τα παραπάνω βελτιώνουν την κατάσταση (κ στο surf αλλά κ στο p2p) αλλά δεν είναι η ουσιαστική λύση. Μήπως πρέπει να σκεφτούμε λύση static? (384/384) μιας κ τα p2p δίνουν d/l και σύμφωνα με την up ταχύτητα σου? Ακούω απόψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinta Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα' date=' @shinta. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζω κ εγώ με τον Firefox. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον περιορισμό των πακέτων που έχει ο πΟΤΕ (νομίζω στα 30). Παίξε λίγο με το MTU size από τον router. Έχω δει καλύτερα αποτελέσματα όταν ρυθμίζω το MTU στα 1500 με 1600 αλλά υποθέτω αυτό είναι λίγο σχετικό. Κ η δική μου σύνδεση σέρνεται με 384/128 έχω στην καλύτερη 200kbps ενώ στο upload είμαι super με γύρω στα 110. Κατόπιν διαβάσματος του οδηγού που έχει στο forum του μtorrent σχετικά με τη βελτιστοποίηση speed έχω κάνει cap το upload στα 7, ενώ καλό είναι να μην αφήσετε το download στο μηδέν (που σημαίνει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα d/l) αλλά να γίνει cap κάπου στα 32 για 384. Αν κ κάποιοι άλλοι συναντούν το πρόβλημα με ταυτόχρονο πρόβλημα surf με ανοιχτό το μ ας παραθέσουν απόψεις γιατί τα παραπάνω βελτιώνουν την κατάσταση (κ στο surf αλλά κ στο p2p) αλλά δεν είναι η ουσιαστική λύση. Μήπως πρέπει να σκεφτούμε λύση static? (384/384) μιας κ τα p2p δίνουν d/l και σύμφωνα με την up ταχύτητα σου? Ακούω απόψεις[/quote']\ Euxaristo gia tis simvoules.Tha dokimaso kai tha sou po tis entiposeis mou.Tora oso gia static enweis mallon tin sdsl. Oso gia auti, nomizo mono apo to diktio tis vivo.Static einai i IP kai dne nomizo na exei na kanei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 @ shinta: OK περιμένω εντυπώσεις. Σωστός sdsl εννοούσα (Βλέπεις τα συμπτώματα της INSOMNIA(αϋπνία) στην κυριολεξία). Thanx για τη διόρθωση. Υ.Γ.: Το cap στο 32 το εννοώ θεωρώντας ότι έχεις μία πολύ καλή απόδοση από το 384. Ειδάλως διαίρεσε την πραγματική μέση ταχύτητα σου τις φορτωμένες ώρες δια του 10 (8 για να το κάνεις από b σε Β + ένα 20% για τις λοιπές απώλειες) και βάλε το cap λίγο μικρότερο για να αφήσεις και κάποιο περιθώριο για surf. Α και μην ξεχάσω: @chrissyg άμα έχεις D-Link ή LinkSys ή κάνα δυο άλλα ρουτεράκια καλύτερα να μην χρησιμοποιήσεις DHT γιατί τα κάνει πολύ ασταθή. Την έπαθα πρώτα και μετά έμαθα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μήπως πρέπει να σκεφτούμε λύση static? (384/384) μιας κ τα p2p δίνουν d/l και σύμφωνα με την up ταχύτητα σου? Αυτό που λες δεν είναι Static, αλλά sDSL και το παρέχουν μόνο η Vivodi και η Telepassport μέσω των δικών τους (ελάχιστων) DSLAMs και αρκετά ακριβότερα από το aDSL αντίστοιχης ταχύτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.