Προς το περιεχόμενο

μTorrent: μικρό αλλά θαυματουργό

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ιδου τι ακουσα εγω απο επαγγελματια(?) στα προγραμματα:

"alex γεια, πες μου την γνωμη σου .... Ελεγα σε ενα φιλο που ειναι προγραμματιστης οτι εδω και 2-3 μερες εχω δυσκολια να μπω σε file , δηλαδη καθυστερει πολυ.. και μου ειπε οτι φταει το torrent και οτι αργα η γρηγορα θα κανει ζημια στον υπολογιστη. Ειναι αληθεια αυτο?????? Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα. Πες μου την γνωμη σου σε παρακαλω". :|

Δημοσ.

Είναι επίσης επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα torrent ευθύνονται σε έναν βαθμό για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Έχουν όμως και ευεργετική δράση: τα χτυπάμε σε γουδί μαζί με δύο ματσάκια σκόρδο και μερικές σταγόνες λάδι. Ό,τι πρέπει για την ποδάγρα.

Δημοσ.

Αναγκαστικά τον εβαλα γιατί σε private δε δέχεται κομήτη.Εχω ανοίξει την πορτα στο ρούτερ., firewall είναι off και ενώ ξετσέκαρα το mapping πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω.Κατευθείαν κόκκινο το εικονίδιο.

ακυρο μόνο στο private δεν δουλεύει.Χμμ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pedes sto neo utorrent 1.7 build 1065 beta mia epilogi poy exei sto options kai leei sindesi kai enable nat-pmp port mapping ti akrivws simainei. Pistevw einai to mono poy allazei sti nea ekdosi toy utorrent.

Δημοσ.

οχι βεβαια ,γιατι το λες αυτο?

Δημοσ.

Re pedes giati se merika torrent me anw twn 1000 seeds den dialegei na katevei apo kanenan seeds para mono apo peers???? Kai telos opws exw rwtisei kai poio panw kai kaneis den moy apantise sto neo utorrent 1.7 build 1065 beta mia epilogi poy exei sto options kai leei sindesi kai enable nat-pmp port mapping ti akrivws simainei. Pistevw einai to mono poy allazei sti nea ekdosi toy utorrent(An kanw lathos diorthoste me).

Δημοσ.

Η Ελληνική έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για όποιον ενδιαφέρεται BETA βέβαια και αυτή ακόμα.

Παίζει μέχρι και την 1088.

http://utorrent.com/translate/index.php?action=download&id=1088&lang=14

Βάζετε το αρχείο στον ίδιο φάκελο με το μTorrent.

Το nat-pmp ρυθμίζει port forward μέσω UDP.

Δημοσ.

καμια φορα οταν ενα download εχει φτασει στο 99% και δεν συνεχιζει μπορει να σημαινει οτι δεν ειναι καλο το download...fake με λιγα λογια.

Οπως και να εχει καλυτερα να βαλεις την 092 εκδοση και οχι να κατσεις με την 065.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...