mitsakosjr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα σε ολη την παρεα. εχω μια ερωτηση και ελπιζω να με φωτισει καποιος. Ειχα τα χρ και περασα και τα vista σε αλλο δισκο και θελω να ρωτησω αν γινεται τα torrents (μtorrent 1.6) που ειχα για seedαρισμα στα χρ να τα μεταφερω και στα vista για να τα συνεχισω..... Eυχαριστω εκ των προτερων........! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα σε ολη την παρεα. εχω μια ερωτηση και ελπιζω να με φωτισει καποιος.Ειχα τα χρ και περασα και τα vista σε αλλο δισκο και θελω να ρωτησω αν γινεται τα torrents (μtorrent 1.6) που ειχα για seedαρισμα στα χρ να τα μεταφερω και στα vista για να τα συνεχισω..... Eυχαριστω εκ των προτερων........! Η απάντηση δίνεται μόλις τρία posts πιο πάνω... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1493533&postcount=553 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakosjr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Τhanks paredwse απλα το διαβασα πολυ γρηγορα και δε το πιασα..sorry για την επαναληψη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 πως γίνεται να εκμεταλλεύομαι 100% το upload. Τι εννοώ? Ενώ το μέγιστο που μπορει να πιάσει η γραμμή είναι 20kb/s, εντούτοις κυμαίνεται στο 10kb/s με μερικά peak μέχρι το 20. Ρωτάω γιατί θέλω να αυξήσω το ratio μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo63 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 the best of torrent και τα μυαλα στα καγκελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 πως γίνεται να εκμεταλλεύομαι 100% το upload. Τι εννοώ? Ενώ το μέγιστο που μπορει να πιάσει η γραμμή είναι 20kb/s, εντούτοις κυμαίνεται στο 10kb/s με μερικά peak μέχρι το 20. Ρωτάω γιατί θέλω να αυξήσω το ratio μου. Δεξί κλικ στο εικονίδιο το μtorrent στη γραμμή εργασίας --> Upload Limit --> Unlimited. Αν υπάρχει η κατάλληλη αναλογία leechers - seeders τότε θα πιάσεις καλές ταχύτητες upload αν όχι τη μέγιστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go2jimmys Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 mia aporia sxetika me ta ports...exw to FBR-1461 tis level one..... pou einai oi ports sto setup(einai mipws to UPnP?) tou router mou? dite tin screenshot...http://www.photo-host.org/v/music/619279967969961943962_964943964955959.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakosjr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Καλημερα σε ολους. Μπορει να μου πει καποιος τι φταιει και απο χθες δε μπορω να κανω download κανενα torrent με το μTorrent? Στην κατασταση μου λεει.. Σφαλμα:access is denied. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Είναι πολύ απλό: για να μπορείς να κατεβάσεις από τόρρεντ θα πρέπει να σου το επιτρέψουν αυτοί που το διαθέτουν. Προφανώς αυτό που εσύ ήθελες να κατεβάσεις είναι σε private τορρεντοσελίδα και δεν σε άφηναν! Kαι μάλλον θα απαιτεί εγγραφή. Το ίδιο μου συνέβη και μένα χθες! Πήγα να γραφτώ προσπάθησα μια-δυο φορές αλλά τελικά οι εγγραφές έχουν και χρονικό όριο! Δυστυχώς συμβαίνει κι αυτό! Ψάξε και πουθενά αλλού, ίσως έχεις περισσότερη τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakosjr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 thanks maria...απο οπου και να κατεβασω οτι και να κατεβασω αυτο μου λεει. μαλλον εχω ιο και νομιζω οτι αυτο φαιει, παντως το nod32 μου τον βρισκει ετσι: Windows\system32\wuamgrd.exe - a variant of Win32/Rbot trojan αν ξερει καποιος γι'αυτον ας μου πει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissyg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 paidia geia sas evala to Kaspersky Internet Security 6 alla mou mplokari to uTorrent pos mporo na to ksemplokaro? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 paidia geia sas evala to Kaspersky Internet Security 6 alla mou mplokari to uTorrent pos mporo na to ksemplokaro? thanks Για κοίτα αυτό το θέμα --> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161227 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissyg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Για κοίτα αυτό το θέμα--> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161227 thanks lythike to provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 thanks lythike to provlima Τίποτα φίλε! Να 'σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eopas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 μTorrent: ένας νέος torrent client. Τι το διαφορετικό έχει? Έχει μέγεθος μόλις 82 kilobytes!!! Τρέχει κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται setup και χρησιμοποιεί το πολύ 4MB μνήμης. Θα το δοκιμάσω το βραδάκι... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.