aspirin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει. Έχω πολλά αρχεία κατεβασμένα κ τα torrent τους. Τώρα που θα μετακινήσω πολλά αρχεία στο κατεβστήρι, θέλω να οργανώσω τα κατεβασμένα σε κατηγορίες, αλλά κ να τα κάνω seed ταυτόχρονα. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος? Αν έφτιαχνα ένα φάκελο με ταινίες κ τα τορρεντ αυτών, μπορεί το πρόγραμμα να ψάξει σε έναν φάκελο, να βρεί ποιά τόρρεντ περιλαμβάνει και να τα seedάρει αυτόματα? Ο λόγος που τα θέλω σε ξεχωριστούς φακέλους είναι αφενός για καλύτερη κατηγοριοποίηση και αφετέρου γιατί μερικούς φακέλους δε θέλω να τους μοιράσω στο δίκτυο. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis_75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Σχετικά με την ασφαλή χρήση του utorrent διαβάζω : http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=16009&st=0 Να ανησυχούμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo63 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 το χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο κατεβαζω με 70-95 με συνδεση 1Mbit οτενετ το καλυτερο που κυκλοφορει στη πιατσα το συνιστω με 1000 βαλτε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 +1 στον πανω. Κι εγω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crack3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας μόλις κατέβασα την τελευταία έκδοση του μtorrent την 1.6.1 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το norton antivirus που έχω μου βγάζει συνεχώς ένα popup window με την προειδοποίηση: Security Alert Norton Internet Worm Protection has detected a remote system that is attempting to access your computer. If you've started a program that requires Internet access such as online gaming, file sharing, or instant messaging, then select Permit to allow the program to continue. Date: 17/2/2007 Time: ... Path: C:\Program Files\uTorrent\utorrent.exe File name: utorrent.exe Direction: Inbound Local address ....... Local Port ..... Remote address .... Remote port .... Protocol TCP και μου δίνει δύο επιλογές Permit και Block Πατάω Permit αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει πάλι το ίδιο παράθυρο. Πατάω block το ίδιο. Ότι και να επιλέξω το μTorrent συνεχίζει να κατεβάζει κανονικά! Πως μπορώ να αποφυγω αυτά τα ενοχλητικά PopUp windows χωρίς να ρισκάρω την ασφάλεια του υπολογιστή μου; Στην προηγούμενη έκδοση του μTorrent 1.6.0 δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 στο kaspersky που έχω δεν βγάζει τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crack3r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει τελικά βρήκα λύση. Το πρόβλημα ήταν ότι έκανε conflict με τα permissions της προηγούμενης έκδοσης του μtorrent. Όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα απλά πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του norton για το internet worm protection στο program control και σβήστε την εγγραφή για το utorrent. Mετά στο popup window που βγάζει διαλέξτε Permit και θα είστε ok.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή οι σελίδες είναι πάρα πολλές για τις διαβάσω όλες, θα ήθελα τα φώτα σας... Εδώ και καιρό έψαχνα ένα αρχείο σε direct download αλλά τελικά το βρήκα σε torrent μόλις χθες. Έτσι λοιπόν έκανα τις ρυθμίσεις μου στο μόντεμ ώστε να του δώσω πόρτα, έκανα και τις ρυθμίσεις στο μtorrent (με βάση έναν οδηγό που βρήκα στο adslgr) και άρχισα να κατεβάζω απ'το βράδυ! Σήμερα πρόσεξα ότι το upload ήταν διπλάσιο απ'το download. Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει ώστε να πετύχω καλύτερη ρύθμιση και να'χω μεγαλύτερο download από το upload; Ή δεν έχει σημασία; A! Να σημειώσω ότι η ταχύτητα δεν ανέβαινε απ'τα 11-12 (αν και υπήρχαν πολλοί seeders). Παιδιά συγχωρέστε με... αλλά έχω να χρησιμοποιήσω torrent client κάτι χρόνια! :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή οι σελίδες είναι πάρα πολλές για τις διαβάσω όλες, θα ήθελα τα φώτα σας... Εδώ και καιρό έψαχνα ένα αρχείο σε direct download αλλά τελικά το βρήκα σε torrent μόλις χθες. Έτσι λοιπόν έκανα τις ρυθμίσεις μου στο μόντεμ ώστε να του δώσω πόρτα, έκανα και τις ρυθμίσεις στο μtorrent (με βάση έναν οδηγό που βρήκα στο adslgr) και άρχισα να κατεβάζω απ'το βράδυ! Σήμερα πρόσεξα ότι το upload ήταν διπλάσιο απ'το download. Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει ώστε να πετύχω καλύτερη ρύθμιση και να'χω μεγαλύτερο download από το upload; Ή δεν έχει σημασία; A! Να σημειώσω ότι η ταχύτητα δεν ανέβαινε απ'τα 11-12 (αν και υπήρχαν πολλοί seeders). Παιδιά συγχωρέστε με... αλλά έχω να χρησιμοποιήσω torrent client κάτι χρόνια! :neutral: Από τον οδηγό του Eusebius Αν δεν έχετε καλή ταχύτητα στα τόρρεντ, δείτε πρώτα αυτά τα δύο. Και αν έχετε αργό ίντερνετ όταν ανεβοκατεβαίνουν τα τόρρεντ, είναι πολύ πιθανό να φταίει το πρώτο: Πρώτον, βάλτε κόφτη στο upload. Επιβάλλεται! Εμπειρικά, στις ελληνικές συνδέσεις αυτές οι τιμές φαίνεται να δουλεύουν: -- xx/128 kbps --> κόφτης στα 9 kB/s (ή μεταξύ 8 και 10) -- xx/192 kbps --> κόφτης στα 13 kB/s (ή μεταξύ 12 και 15 -- xx/256 kbps --> κόφτης στα 17 kB/s (ή μεταξύ 16 και 20) Δεύτερον, το ότι κατεβάζετε από http και ftp με 200 kB/s δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κατεβαίνουν και τα τόρρεντ με 200! Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο! [...] Και ο Azureus και ο μTorrent έχουν έναν Wizard που τρέχει μετά την εγκατάσταση και ρυθμίζει το πρόγραμμα για βέλτιστη απόδοση. Μπορούμε να εκτελέσουμε τον Wizard και αργότερα, αν στο μεταξύ άλλαξε κάτι στις παραμέτρους μας ή αν πειράξαμε τις ρυθμίσεις και τα κάναμε θάλασσα. Εδώ το πρόγραμμα μάς ζητάει να δηλώσουμε την πραγματική ταχύτητα ανεβάσματος σε kbps. Αντί να τρέχουμε να τεστάρουμε την πραγματική ταχύτητα, μπορούμε να βάλουμε την ονομαστική (π.χ., xx/128kbps) και μετά να κάνουμε μια μικρή προσαρμογή με το χέρι στον κόφτη του upload. Εμπειρικά, στις ελληνικές συνδέσεις αυτές οι τιμές φαίνεται να δουλεύουν: xx/128 kbps --> κόφτης του up στα 9 kB/s (ή μεταξύ 8 και 10) xx/192 kbps --> κόφτης του up στα 13 kB/s (ή μεταξύ 12 και 15 xx/256 kbps --> κόφτης του up στα 17 kB/s (ή μεταξύ 16 και 20) Ίσως να χρειαστεί να πειραματιστούμε λίγο μέχρι να βρούμε την ιδανική τιμή για τη σύνδεσή μας. Για γρήγορη ρύθμιση, κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος στο system tray και ανεβοκατεβάζουμε λίγο την τιμή. Κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στα μηνύματα #1 & #2 του οδηγού και θα καλυφθείς σε όλα όσα χρειάζεται να μάθεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 pusher σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο να βρεις το σχετικό ποστ! Έκανα την ρύθμιση και ήδη είδα ότι το upload πήγε στο μισό απ'το download! Χίλια ευχαριστώ για την υπόδειξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Τίποτα Μαρία... Να 'σαι καλά! Δεν έδωσα και link πριν. Ξεχάστηκα! Ορίστε το link --> http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=14. Αν ρίξεις μια ματιά στα 2 πρώτα post θα σου λυθούν και άλλες απορίες, χάρη στον Eusebius που έκανε καταπληκτική δουλειά και στους υπολοίπους που συνεισέφεραν στη βελτίωση του οδηγού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν, πρέπει να έχει ξαναερωτηθεί/ξανααπαντηθεί, αλλά άκρη δεν έβγαλα, οπότε: Μετά από format (μόνο στο δίσκο με τα παραθύρια, οι υπόλοιποι ως είχαν) πώς μπορώ να συνεχίσω τα ημιτελή torrent, να μη τα χάσω? Τι ακριβώς πρέπει να ορίσω στο setup? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν, πρέπει να έχει ξαναερωτηθεί/ξανααπαντηθεί, αλλά άκρη δεν έβγαλα, οπότε: Μετά από format (μόνο στο δίσκο με τα παραθύρια, οι υπόλοιποι ως είχαν) πώς μπορώ να συνεχίσω τα ημιτελή torrent, να μη τα χάσω? Τι ακριβώς πρέπει να ορίσω στο setup? Ευχαριστώ! Για να συνεχίσει το κατέβασμα του αρχείου κατεβάζεις ξανά το torrent και βάζεις ως διαδρομή αποθήκευσης τη διαδρομή στην οποία είναι αποθηκευμένο το μισοτελειωμένο αρχείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 pusher, ευχαριστώ... Το ήξερα ότι κάτι ξέχναγα από την αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 pusher, ευχαριστώ... Το ήξερα ότι κάτι ξέχναγα από την αρχή! Τίποτα! Καλή συνέχεια στο κατέβασμα... !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.