greekboy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 pedia mipos mporei kapoios na mou pi pos tha valo 3-4 torrents sti sira kai na dialego px otan teliose to 1 na arxisei to 2 ktl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis456 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ctrl + P => Queueing => Maximum number of active downloads και βάλε την τιμή 1. Μόλις τελειώσει το download του ενός θα αρχίζει του άλλου και θα σου δείχνει στην στήλη # τον αριθμό σειράς κάθε torrent στην ουρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πηγαινε Ρυθμισεις->Αναμονη και βαλε "μεγιστο αριθμο ενεργων downloads" ισο με 1. Τωρα θα κατεβαινουν ενα ενα τα αρχεια, οποτε τα βαζεις εσυ με ποια σειρα προτεραιοτητας θελεις να κατεβουν. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 thnx guys!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 εγώ δεν το κατάλαβα ακριβώς. έβαλα αυτό το 1 εκεί στο κουτάκι αλλά όταν βάζω start σε 3 torrents που έχω,αρχίζουν κ κατευαίνουν κ τα 3 όταν βρούν seeds. πως πρέπει να λειτουργεί αυτό? δλδ,θα έχω τα 2 stop και μόλις θα τελειώσει το πρώτο που είναι "downloading" θα αλλάξει το επόμενο απο το stopped στο start ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εχεις και τα 3 στο Start (και οχι στο Force Start) και θα μουν στην ουρα για να κατεβουν ενα ενα. Αν το πρωτο αρχειο δεν εχει Peers για να κατεβει το utorrent αυτοματα παει στο επομενο torrent που εχει peers και μπορει να κατεβει. Παραλληλα προσεχει αν συνδεθουν peers στο προηγουμενο αρχειο ωστε να του δωσει παλι την προτεραιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 pedia kai alli mia voithia ekana mia blakeia...katevaza ena torrent kai piga kai evgala ta arxeia apo to fakelo downloads...meta pou to katalava oti dn to eixa katevasei to girisa ekei kai ksanaevala to torrent sto programma kai epeleksa mono ta part pou dn exo katevasei alla dn arxizei an ta katevazei!!!kamia idea? EDIT:tora arxise alla apo eki pou eperna apo 40seeds tora perno apo 1(!!!) kai dn katevazei oute me 10kB/s!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2arkoudi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 με 40 κατεβαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 με 80 τουλαχιστων εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 θα ήθελα να ρωτήσω στο μtorrent πως θα έχω το μέγιστο upload... τι ρυθμίσεις να κάνω, η σύνδεσή μου είναι 768... διάβασα τον οδηγό αλλά δεν γίνεται τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisMetal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 θα ήθελα να ρωτήσω στο μtorrent πως θα έχω το μέγιστο upload... τι ρυθμίσεις να κάνω, η σύνδεσή μου είναι 768... διάβασα τον οδηγό αλλά δεν γίνεται τπτ... Lol, τί εννοείς? Το upload το αλλάζεις πατώντας Επιλογές>Σύνδεση Βάλε όσο μεγαλύτερο γίνεται, αλλά όχι 0(που σημαίνει απεριόριστο). Στο θέμα μας, μια χαρά ταχύτητες πιάνω με το μ... Και υπάρχει και η επιλογή τί να κατεβάσεις. Τα πάντα ρεί!(ειδικά όσο έρχονται νέες, βελτιωμένες εκδόσεις) όπως καταλάβατε, +1 για το μtorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 θα ήθελα να ρωτήσω στο μtorrent πως θα έχω το μέγιστο upload... τι ρυθμίσεις να κάνω, η σύνδεσή μου είναι 768... διάβασα τον οδηγό αλλά δεν γίνεται τπτ... κοίτα, το βασικό είναι να έχεις ανοιχτά ports(αν το έχεις κάνει σωστό υπάρχει επιλογή να το τσεκάρεις στο Speed Guide του mtorrent).Όσον αφορά τις ρυθμίσεις του μτορρεντ εγώ έχω αφήσει αυτές που μου προτείενει το πρόγραμμα για τη σύνδεσή μου. Επιπλέον έχω βάλει και το patch για max halgf-open connections σε 100. Τώρα είναι και ανάλογα τον tracker.Sto blue-w**te και γενικά σε πριβέ πιάνω τέρμα ταχύτητες από το ξεκίνημα του torrent. Σε public το αφήνω και περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Να ρωτησω και γω κατι οσον αφορα στο upload. Γιατι υπαρχει τρομερη ασταθεια στο upload οταν το εχω απεριοριστο απλα για να seedαρει? Πχ κοιταω την ταχυτητα πανω/κατω σε πραγματικο χρονο με διαφορα προγραμματα και ολα δειχνουν οτι ποτε δεν ειναι σταθερη στο 19-20. Αντιθετως μπορει απο το 20 να παει στο 30 μετα στο 10 μετα στο 40 μετα στο 0 και ξανά μανά. Δηλαδη δεν ειναι καθολου σταθερη αλλα ανεβοκατεβαινει συνεχεια και μηδενιζεται κιολας στιγμιαια. Η συνδεση δε φταιει γιατι με το bitcomet που εχω κατι τορρεντς πιανει σταθερη ταχυτητα στο upload 18-20 συνεχεια χωρις σκαμπανεβάσματα. Μπορώ να κανω κατι για να την σταθεροποιησω και στο utorrent? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoch Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 στο μTorrent δεν μπορω να δω το τμημα του αρχειου(πχ ταινια) που εχω κατεβασει μεχρι εκεινη τη στιγμη οπως στο limewire, ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesc4l Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 exw paisei kai taxuthta 78kb/s otan oi analogies einai kales.xreiazetai na kanw port forward??vriskw arxeia sto mininova.org me kales analogies seeds leachers alla otan paw na ta katevasw autes xanodai.ti ginetai?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.