Προς το περιεχόμενο

μTorrent: μικρό αλλά θαυματουργό

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια (μάλλον χαζή) απορία, τι σημαίνουν οι παρενθέσεις στις στήλες Seeds και Peers στο μTorrent? Διάβασα και το FAQ του αλλά δεν λέει κάτι σχετικό...

πχ. σε ενα αρχείο που κατεβάζω έχω

Seeds: 12 (34)

Peers: 17 (69)

ενώ σε ένα άλλο torrent που έφτιαξα εγώ και κάνω seed

Seeds: 0 (1)

Peers: 5 (6)

αυτοί που είναι συνδεδεμένοι με μένα (από το σύνολο όλων) ???

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι χαζη η ερωστηση σου φιλε μου και καλα κανεις και ρωτας ;-)

Seeds ειναι ολοι οι χρηστες που εχουν ολοκληρωμενο το torrent και Peers ειναι ολοι οι χρηστες που το κατεβαζουν αυτη την στιγμη...

Το πρωτο νουμερο αναφερεται σε εκεινους τους χρηστες που εχεις συνδεθει αυτη την στιγμη και το δευτερο στις παρενθεσεις αναφερεται στους συνολικους χρηστες.

Οποτε ειναι λογικο στο δικο σου torrent αφου το αρχισες τωρα να σου εχει Seeds: 0 (1) αφου το (1) εισαι εσυ και δε εχει νοημα να συνδεθεις με τον εαυτο σου οποτε εχεις 0 συνδεδεμενους seeders...

Δημοσ.
και πως τα φορτωνω? τα βαζω στο νεο φακελο και μετα απο τις επιλογες η κατι αλλο?

ευχαριστω πολυ.

α και κατι αλλο αν εχω αρχειο πως το μετατρεπω σε τορρεντ? υπαρχουν οδηγιες στο μτορρεντ?

Παιδια μπορει κανεισ να μοθ πει τη δαδικασια επαναφορτισης και λειτουργιας των τορρεντ? τα μετεφερα αλλα δυστυχως δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις ωστε να γινονται ξανα seed please.

Δημοσ.
ela omws pou ta ekana ola kai den ginetai.....

to windows firewall to exw apenergopoiimeno.

to sygate personal firewall pou xrisimopoiw to exw rithmisei gia tin port kai se udp kai se tcp.

to router mou kai afto to rithmisa....

den kserw ti na kanw...

To idio problhma exw ki egw.Milame gia download apelpistiko,1,2-2 kb.Sydesh 768/192.Router Fritz! 550.Ta exw kseskisei ola se diafores ry8miseis,kai den beltiwnetai h katastash.Gia boh8hste ligo re paidia.Exw diabasei toses diaforetikes apopseis,poy exw mperdeytei,Par ola ayta tis dokimasa oles,alla pali tzifos to apotelesma.

Δημοσ.

Εχειες ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες απο αυτην τη σελιδα και δε σου δουλεψε φιλε μου?

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/FRITZ/5050/Utorrent.htm

Κοιταξε τα παλι, πες αν εχεις ρυθμισει σωστα στατικη ΙΡ και αν χρησιμοποιεις καποιο firewall

Δημοσ.
Mια (μάλλον χαζή) απορία, τι σημαίνουν οι παρενθέσεις στις στήλες Seeds και Peers στο μTorrent? Διάβασα και το FAQ του αλλά δεν λέει κάτι σχετικό...

πχ. σε ενα αρχείο που κατεβάζω έχω

Seeds: 12 (34)

Peers: 17 (69)

ενώ σε ένα άλλο torrent που έφτιαξα εγώ και κάνω seed

Seeds: 0 (1)

Peers: 5 (6)

αυτοί που είναι συνδεδεμένοι με μένα (από το σύνολο όλων) ???

Πως φτιαχνεται ενα torrent αρχειο???

Δημοσ.

Για να φτιαξεις ενα torrent αρχειο με το Utorrent πας File->Create New Torrent και πατας Add file ή Add Directory αν θες να βαλεις πολλα αρχεια σε ενα torrent. Συμπληρωνεις μετα το πεδιο trackers με τις πληροφοριες που σου δινει ο tracker που θες να το ανεβασεις και πατας create and save as...

Μετα απλα ανεβαζεις το torrent σου στον tracker και εισαι ετοιμος...

Δημοσ.
Εχειες ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες απο αυτην τη σελιδα και δε σου δουλεψε φιλε μου?

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/FRITZ/5050/Utorrent.htm

Κοιταξε τα παλι, πες αν εχεις ρυθμισει σωστα στατικη ΙΡ και αν χρησιμοποιεις καποιο firewall

Ta exw kanei ola ayta file asmilon,kai alla pola me polous syndiasmous,na mhn anafairomai se leptomereies twra kai kourazw.To mono arxeio poy katebhke me 68-72 kBs,me 768/192,htan to Open Office Org 2.0.Ayto htan!!!!!!Otidhpote allo,ma otidhpote, kai se opoiadhpote wra,karaxelwnizei.Problepw ksenyxti pali apopse.Mhpws prepei na mas diabasei kanenas papas???:-D

Twra eida thn apanthsh sou gia to create any torrent.Se eyxaristw gia ton xrono soy.

Δημοσ.

Φταινε τα τορρεντ που κατεβαζεις φιλε μου, απο καποιον private tracker σιγουρα θα πιασεις πολυ καλυτερες ταχυτητες...

Δημοσ.
Παιδια μπορει κανεισ να μοθ πει τη δαδικασια επαναφορτισης και λειτουργιας των τορρεντ? τα μετεφερα αλλα δυστυχως δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις ωστε να γινονται ξανα seed please.

Απλά κατέβασε το .torrent που αντιστοιχεί στο αρχείο προς seeding από τον tracker και δωσ' του τη διαδρομή στην οποία έχεις αποθηκευμένο το αρχείο. Αυτό ήταν όλο!

Δημοσ.
Pedes giati otan anoigw to utorrent sernete i sindesi moy??? oxi to pc h sindesi moy. diladi me to poy anoixw to utorrent kai katevazei(me opoiodipote taxitita) akoma kai se mia selida na paw tha sernete. giati ginete ayto xerei kaneis? kai an nai pws lynetai an linete.

Ki egw file fits13 to idio provlima exw kai den mporw na katalavw ti paizei! Otan surfarw me utorrent anoixtw einai les k exw dial up syndesh enw eimai me 2mbit!

Δημοσ.

Κατεβασα απο torrent την ταινια The Covenant.Το αρχειο εχει ονομα The.Covenant.PROPER.TELESYNC.XviD-ORC.Οταν το τρεχω μου παιζει μονο κατι ηχους.Ασχετους ηχους.Καθολου εικονα.Καμμια ιδεα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...