pusher Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Αυτό το παρατήρησα τώρα: Το κόλλημα ξεκινάει όταν ξεκινάει το Downloading. Το NtfsDisableLastAccessUpdate το έχω από χτες πάντα στο 0. Και κάτι για το αντιβιοτικό. Το antivirus protection το έχω στο High. Δε ξέρω αν αυτά τα στοιχεία ρίχνουν φως στην υπόθεση, αλλά έπρεπε να τα αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε να κανεις disable προσωρινα το antivirus σου και ελεγξε παλι το uTorrent, λογικα θα σου στρωσει μετα, δε υπαρχει αλλη εξηγηση για αυτο που παθαινεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Θα δοκιμάσω να κατεβάσω το antivirus protection στο Normal. Δε θέλω να κατεβάζω με απενεργοποιημένο το αντιβιοτικό (για παν ενδεχόμενο)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Θα δοκιμάσω να κατεβάσω το antivirus protection στο Normal. Δε θέλω να κατεβάζω με απενεργοποιημένο το αντιβιοτικό (για παν ενδεχόμενο)! Δοκιμασε με normal αλλα και για λιγο να το απενεργοποιησεις τελειως δε θα εχεις προβλημα ασφαλειας, δε μπορει να μπει ετσι απλα ιος οταν κατεβαζεις torrents οποτε μη ανησυχεις, δοκιμαστικα το κανουμε να δουμε τι φταει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Με το antivirus protection στο Normal το πρόβλημα λύθηκε! (κανά 20λεπτο τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα)! Χαοτική διαφορά! Μόνο ο Firefox έκανε 70 secs για να κάνει ανανέωση σ' αυτή τη σελίδα (από μέτρηση του timer του Fasterfox). Η σύνδεση μου είναι 384. Και το μTorrent κατεβάζει 15 - 20 KB/s. Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ξέχασα! Το upload είναι 8 KB/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Αν κατεβαζεις πολλα torrents μαζι μπορει να "μπουκωνει" η συνδεση και για αυτο να εχεις αυτη την καθυστερηση. Για 384αρα γραμμη προτεινω να κανεις ενα d/l την φορα ειναι καλυτερη ρυθμιση για να εχεις και καλυτερη συμπεριφορα στο σερφαρισμα σου... Το ιδιο προβλημα που εκανε το antivirus φανταζομαι στο εκανε οχι μονο στο uTorrent αλλα και σε αλλα προγραμματα οπως το Nero ετσι δε ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Τι να μου έκανε στο Nero; Στο Dc++ πάντως όχι. Και αυτή την καθυστέρηση στο δίσκο την παρατήρησα όταν άνοιγα το μTorrent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Pedia mporei na mou pie kapios tis rithmiseis tou apo screenshot se kathe fasi??? Mono ta settings giati malon kati tha exo kanei kai otan exei katevei ena downaload kai to svino dld ta arxeia + to .torrent, to .torrent den svinete mono ta arxeia ta katevasmena!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ρε παιδες, εδω και 10 μερες περιπου το μtorrent μου ειναι κολλημενο στα 30-40K με 512 forthnet Θεσσαλονικη (και με μεγαλο αριθμο seeds), ενω σε speed test που εκανα με αρχειο ftp απο forthnet χτυπαω σταθερα 55.9Κ. Δεν ειμαι λιγο ριγμενος στα torrents? Κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα? Πειτε καμια συμβουλη για το τι να κανω να μου φυγει το προβλημα ή η έγνοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis401 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δεν παίζει ρόλο αν είναι private ή public o τρακερ? Εγώ τώρα παράδειγμα από public με 1800 peers kai me 80 που είμαι συνδεδεμένος και 120 seeds παίζει από 8-40. Μόλις το βάλω σε κάποιον private κολλάει 50-54. Na ρωτήσω κι εγώ , έχω 512 . στο number of upload slots per torrent poso πρέπει να βάλω? 20 το έχω. Ποτέ δε βάζω πολλά μαζί , ένα ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 To proxy της forthnet κανει τιποτα? Αν ναι σε τι mode (HTTP, socks κλπ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Epeidi 29 selides den diavazontai kai epeidh eixa poly kairo na asxolithw me rythmiseis tou mTorrent kai taxw xehasei Mporeite na dwsete mia syntomi lista rythmisewn gia 384 me MODEM(kai oxi Router)??? mTorrent 1.6(to teleytaio) kai XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis401 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Epeidi 29 selides den diavazontai kai epeidh eixa poly kairo na asxolithw me rythmiseis tou mTorrent kai taxw xehaseiMporeite na dwsete mia syntomi lista rythmisewn gia 384 me MODEM(kai oxi Router)??? mTorrent 1.6(to teleytaio) kai XP Δοκίμασε το παρακάτω, ίσως σε βολέψει. http://ut-settings.go.pl/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Na ρωτήσω κι εγώ ' date=' έχω 512 . στο number of upload slots per torrent poso πρέπει να βάλω? [/quote'] 3 ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.