bansumi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο μενού, το azureus έχει δυνατότητα προεπισκόπησης του αρχείου που κατεβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnicktanta Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 poli kalo to mtorrent!!!!!simfono kai einai poli elafri epishs!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eretzum33 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δεν αρκεί η μεταφορά torrents και κατεβασμένων αρχείων. Πρέπει να ανοίξεις το κάθε torrent file με το μtorrent. Αν προσπαθήσω να ανοίξω το torrent με το μTorrent, θα αρχίσει πάλι να το κατέβασμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timwros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 8aymatourga axristo giati poly apla de dinei paroxous, taxythta, eley8eria. Ara den ine torrent! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο μενού, το azureus έχει δυνατότητα προεπισκόπησης του αρχείου που κατεβαίνει? Οχι azureus μακρια(ειναι σε java) :mrgreen: Χμμμ το bitcomet ειναι αρκετα ευχρηστο με πολλες πληφοριες για τα "tasks" σου και εχει επιλογη προεπισκοπησης για video files εαν φυσικα η ταχυτητα η το κατεβασμενο μεγεθος του αρχειου το επιτρεπουν. Γενικως τα torrents αξιζουν για καλες συνδεσεις(οι δικιες μας δεν ειναι και τοσο απο 1mbit και πανω λενε καπως),η αν ειναι αρκετα καινουργιο με μεγαλη ζητηση το αρχειο που θες και γενικα οσοι χρησιμοποιειτε torrent αφηστε και καποιο μερος της bandwidth για upload και μην κανετε τις κλασικες "γυφτιες" με τα limiters στα 1-2 kB/sec βοηθαει και εσας και του υπολοιπους χρηστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Αν προσπαθήσω να ανοίξω το torrent με το μTorrent, θα αρχίσει πάλι να το κατέβασμα! Όχι. Κατ'αρχήν το πρόγραμμα θα θελήσει να αρχίσει το κατέβασμα και θα τσεκάρει αν έχεις ήδη τα αρχεία στον σκληρό σου. Αν έχεις μείνει στο 60%, θα συνεχίσει από εκεί. Αν έχεις ολοκληρώσει το κατέβασμα, θα αρχίσει το seeding. ΥΓ: Αντέγραψε κάπου (copy όχι move) τον φάκελο με τα κατεβασμένα αρχεία, για λόγους ασφαλείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eretzum33 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πριν την εγκατάσταση του μTorrent δημιούργησα 4 φακέλους στον υπολογιστή: -new downloads (για τα νέα- ημιτελή αρχεία) -completed downloads (για τα ολοκληρωμένα αρχεία)* -torrents (για τα νέα torrents) -comleted torrents (για τα ολοκληρωμένα torrents)* *εδώ τοποθέτησα το ολοκληρωμένο υλικό από τον παλιό υπολογιστή. Ανοίγωντας το μTorrent παρατηρώ ότι δεν κάνει διαμοιρασμό. Εσύ μου προτείνεις να ανοίξω ξανά τα ολοκληρωμένα torrents, πράγμα που έκανα και παρατήρησα ότι δημιουργήθηκε ένα νέο (ίδιο) torrent στο φάκελο torrents και ξεκίνησε πάλι το κατέβασμα των αντίστοιχων αρχείων. Δεν κατάλαβε δηλαδή το πρόγραμμα ότι τα αρχεία του torrent είναι ήδη αποθηκευμένα στο σκληρό! paredwse για βοήθα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πριν την εγκατάσταση του μTorrent δημιούργησα 4 φακέλους στον υπολογιστή:-new downloads (για τα νέα- ημιτελή αρχεία) -completed downloads (για τα ολοκληρωμένα αρχεία)* -torrents (για τα νέα torrents) -comleted torrents (για τα ολοκληρωμένα torrents)* *εδώ τοποθέτησα το ολοκληρωμένο υλικό από τον παλιό υπολογιστή. Ανοίγωντας το μTorrent παρατηρώ ότι δεν κάνει διαμοιρασμό. Εσύ μου προτείνεις να ανοίξω ξανά τα ολοκληρωμένα torrents' date=' πράγμα που έκανα και παρατήρησα ότι δημιουργήθηκε ένα νέο (ίδιο) torrent στο φάκελο torrents και ξεκίνησε πάλι το κατέβασμα των αντίστοιχων αρχείων. Δεν κατάλαβε δηλαδή το πρόγραμμα ότι τα αρχεία του torrent είναι ήδη αποθηκευμένα στο σκληρό! paredwse για βοήθα...[/quote'] Μισό λεπτό να το δούμε από την αρχή το θέμα. 1. Έστω ότι έχεις για κατέβασμα ένα αρχείο βίντεο, μοιρασμένο σε 48 .rar. Έχεις δηλαδή ένα φάκελο που λέγεται (για παράδειγμα) XXX.2002.ErE και μέσα σε αυτόν 48 αρχεία .rar. Ωραία; Ωραία. 2. Ας υποθέσουμε επίσης ότι έχεις κατεβάσει μόλις το 40% του φακέλου αυτού και θες να συνεχίσεις. 3. Προφανώς έχεις ακόμα το αρχείο torrent με τη μορφή xxx.2002.ere.torrent (δηλ. κατάληξη .torrent). Απαραίτητο! 4. Αντιγράφεις τον φάκελο XXX.2002.ErE σε ένα άλλο μέρος του δίσκου σου (για ασφάλεια). Αν θες, τον ονομάζεις ΧΧΧ.2002.ErE.BackUp (για να μην μπερδεύεσαι). 5. Βάζεις τον αρχικό φάκελο ΧΧΧ.2002.ErE στο folder C:\Downloads\Torrents. 6. Ανοίγεις το μtorrent.exe. Στις ρυθμίσεις βάζεις ως φάκελο για να αποθηκεύει ό,τι κατεβάζει, τον φάκελο C:\Downloads\Torrents. (τον ίδιο φάκελο στον οποίο έχεις τοποθετήσει τον αρχικό φάκελο ΧΧΧ.2002.ErE). 7. Ανοίγεις, μέσα από το μtorrent, το αρχείo torrent (στο παράδειγμά μας, το xxx.2002.ere.torrent που είπαμε ότι το έχεις κρατήσει!). 8. Το πρόγραμμα τι κάνει τώρα; Ανοίγει το αρχειάκι torrent και πάει να αποθηκεύσει στον φάκελο C:\Downloads\Torrents τα 48 .rar αρχεία. Εκεί βλέπει ότι υπάρχει ήδη ο φάκελος και τα 48 αρχεία .rar και αρχίζει να ελέγχει πόσο έχεις κατεβάσει. Μόλις τσεκάρει ότι είσαι στο 40%, θα συνεχίσει να κατεβάζει από εκεί και μετά. Πρέπει δηλ. να βάλεις τα ημιτελή downloads σου στον ΙΔΙΟ φάκελο που θα δηλώσεις στο μtorrent ως default download φάκελο. Μόνο έτσι το πρόγραμμα θα δει τα ημιτελή downloads. Ελπίζω να δουλέψει τώρα. Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis401 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Το χρησιμοποιώ από τότε σχεδόν που βγήκε' date=' με το τελευταίο update (1,60) συμβαίνει κάτι που δεν συνέβαινε πριν, Ενώ από το ρουτερ εχω ανοίξει κάποια πόρτα και το d/l γίνεται κανονικά , μόλις βγαίνω aπό το μ torrent και πάω στο NAPT toy ρουτερ το tcp από την πόρτα που άνοιξα λείπει(Η εγγραφή δλδ δεν υπάρχει καθόλου)...Όταν τα βάζω φυσικά κάνω apply kai save all. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο. Speedtouch έχω 500i. Για δοκιμή μήπως τα έφτυσε εγκατέστησα το bit comet και όλα δουλεύουν μια χαρά και δεν εξαφανίζεται η πόρτα από το NAPT...[/quote'] Αν και προφανώς κανείς δεν έχει το ίδιο πρόβλημα βρήκα τη λύση. Έβαλα πάλι την έκδοση 1,50 και όλα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Αν και προφανώς κανείς δεν έχει το ίδιο πρόβλημα βρήκα τη λύση. Έβαλα πάλι την έκδοση 1,50 και όλα είναι μια χαρά. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά το έλυσα. Έχω speedtouch 530i. Πήγαινε Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Σύνδεση και ξετσέκαρε το "ενεργοποίηση UPnP port mapping". Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω απενεργοποιημένη την παρακάτω επιλογή και κλειστό το firewall των xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis401 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πατριώτη thanks για την απάντηση,. το δοκίμασα και αυτό που λες χτες αλλά πάλι το ίδιο έκανε. Όπως είπα έβαλα πάλι την 1,50 και ειναι οκ, άλλωστε δεν έχει και μεγάλη διαφορά Άσε που μου'σπασαν τα νεύρα όλη μέρα χτες να γράφω συνέχεια στο ΝΑΡΤ tcp τόσο Udp τόσο και να μη γίνεται τίποτα. Ίσως άμα βγει η 170 να μην έχω αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 "Ακούστε" αυτό το πρόβλημα που έχω με το μTorrent. Είχα δύο αρχεία (δύο torrents στη λίστα του μTorrent) για κατέβασμα. Είχα το ένα αρχείο ενεργό και το άλλο σταματημένο. Το ενεργό ήταν 0,5 GB και το σταματημένο 2-3 GB. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το μTorrent ο δίσκος μου δουλεύει full για πολύ ώρα (π.χ. 10 λεπτά) και αναγκάζομαι να το κλείσω (μετά βίας) για να ξεμπλοκάρει το σύστημα. Ένας φάκελος για να ανοίξει μπορεί να κάνει 0,5 με 1 λεπτό. Ο σκληρός μου δίσκος είναι WD 250GB SATA 8MB buffer 7200Rpm. Έχω το μTorrent 1.6 (build 474), το standalone (αυτό που δε θέλει εγκατάσταση), και το έχω τοποθετήσει στο φάκελο Program Files. Το ανοίγω από μια συντόμευση που έχω βάλει στο μενού έναρξη των Windows. Η όλη κατάσταση μου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα γιατί όσο τρέχω το μTorrent δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το PC μου για τίποτα άλλο. Δηλαδή ή άλλη εργασία ή μTorrent - ποτέ και τα δύο μαζί. Καμιά ιδέα για το τι φταίει και πώς θα το ξεπεράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bauer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με την 1.6 έχω κάποια προβλήματα...Μάλλον θα ξαναβάλω κι εγώ την 1.5 που είναι σταθερότατη!!!:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bauer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 "Ακούστε" αυτό το πρόβλημα που έχω με το μTorrent. Είχα δύο αρχεία (δύο torrents στη λίστα του μTorrent) για κατέβασμα. Είχα το ένα αρχείο ενεργό και το άλλο σταματημένο. Το ενεργό ήταν 0,5 GB και το σταματημένο 2-3 GB. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το μTorrent ο δίσκος μου δουλεύει full για πολύ ώρα (π.χ. 10 λεπτά) και αναγκάζομαι να το κλείσω (μετά βίας) για να ξεμπλοκάρει το σύστημα. Ένας φάκελος για να ανοίξει μπορεί να κάνει 0,5 με 1 λεπτό. Ο σκληρός μου δίσκος είναι WD 250GB SATA 8MB buffer 7200Rpm. Έχω το μTorrent 1.6 (build 474), το standalone (αυτό που δε θέλει εγκατάσταση), και το έχω τοποθετήσει στο φάκελο Program Files. Το ανοίγω από μια συντόμευση που έχω βάλει στο μενού έναρξη των Windows. Η όλη κατάσταση μου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα γιατί όσο τρέχω το μTorrent δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το PC μου για τίποτα άλλο. Δηλαδή ή άλλη εργασία ή μTorrent - ποτέ και τα δύο μαζί[/size']. Καμιά ιδέα για το τι φταίει και πώς θα το ξεπεράσω; Κανονικά με το μtorrent θα έπρεπε να δουλεύεις συγχρόνως ό,τι θες καθώς είναι πολύ ελαφρύ προγραμματάκι...Δεν ξέρω τι τρέχει...Θα πρότεινα να βγάλεις το μtorrent από τον φάκελο program files και να το τοποθετήσεις σε άλλον ξεχωριστό φάκελο....Άν και δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό... Επίσης δοκίμασε να βάλεις την 1.5 καθώς και εγώ με την 1.6 έχω κάποια ψιλοκολλήματα.... Περιμένω νεότερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε μηπως αυτο σε βοηθησει: [/url] Disable the NTFS Last Access Time Stamp Δε πιστευω να φταιει το uTorrent, κανεις δε εχει αναφερει κατι παρομοιο ως τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.